Къде в Пловдив??? - 101

• 33 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, трябва ми майстор за климатик...Някой изпитан, от който имате добри впечатления.
Става въпрос за климатик, който от нищото се самоизключва.
Не знам в разгара на сезона дали някоя фирма би реагирала, бързо но все на някого трябва да се обадя...

# 466
  • Пловдив
Може ли вече да се минава по Брезовско шосе? Трябва да стигна от Тракия до Илиянци и се интересувам дали автобус 9 минава от там, а също и 15 (знам, че той не минава през Тракия, но мога да го хвана от Панаира)? Благодаря!

# 467
Къде мога да изхвърля стационарен телефон? За мобилни е ясно, при оператор, но този е по-обемист.

# 468
Може ли вече да се минава по Брезовско шосе? Трябва да стигна от Тракия до Илиянци и се интересувам дали автобус 9 минава от там, а също и 15 (знам, че той не минава през Тракия, но мога да го хвана от Панаира)? Благодаря!
До Илиенци отиваш без проблем с 9 и 15. Но не може все още да се минава нататък, към Войводиново, директно по Брезовско шосе. Обикаля се през търговиите или през Ален мак.

# 469
  • Близко съм
Къде мога да намеря брошка
Скрит текст:
Скрит текст:
или друг модел,но цвета да е същия на евтина цена, или сребрист колан за рокля?

# 470
  • Хасково
Вижте ателието на Дорет Тончева - MozArt - ул. Родопи 66.

# 471
В алиекспрес такива са по 1 - 2 лв.

# 472
В алиекспрес такива са по 1 - 2 лв.

От Велинград си купих няколко, по 8 лв.
Може би ги препродават?

# 473
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Виж в Бижуленд.

# 474
Café del Mar, миналото лято ги бях препоръчала на някой друг, та пак да си кажа за тях - Клима М
https://www.klima-m.com/kontakti-magazin-za-klimatici-plovdiv

Момичета, трябва ми майстор за климатик...Някой изпитан, от който имате добри впечатления.
Става въпрос за климатик, който от нищото се самоизключва.
Не знам в разгара на сезона дали някоя фирма би реагирала, бързо но все на някого трябва да се обадя...

# 475
Здравейте! Някой може ли да подскаже откъде мога да си купя т.нар. сладък суджук? Десерт, представлява орехи, обвити в нещо като локум. Много е вкусно, но в нито един турски магазин не го намирам. Някой ако знае къде има, ще съм благодарна да каже Simple Smile

# 476
Сладък суджук (балсуджук )съм купувала от турските магазини. Онлайн бях поръчвала, а последно от този в Долни Воден, преди да отворят магазина на бул. Източен. Ще се опитам да намеря линк.

https://sultanbazaar.com/product/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8A% … -100%D0%B3%D1%80/

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 15:34 от Clo - Camille

# 477
Скрит текст:
Скрит текст:
Много хубави брошки има в индийския магазин срещу HM, купувала съм за мен и за подарък,цени - 6-7 лв.

# 478
  • Пловдив
Балсуджук има в турския магазин в подлеза на Понеделник пазара (ако съществува все още магазинчето, защото не съм ходила отдавна).
Турски магазин има и на бул.Източен - не съм търсила конкретно балсуджук, но най-вероятно ще продават.

# 479
Къде по-точно се намира този турски магазин на бул. Източен?

Общи условия

Активация на акаунт