Къде в Пловдив??? - 101

• 33 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Като сме на тема завеси, трябват ми къси, около 50 см готови, за кухня
Нещо около 80-100широки.. или 160-180/50-60 дълги
Някой да се сеща 😊

# 586
Ние използвахме услугите на Arte home за завеси и щори. Нямат дамаски, но дават закачалките с текстилите които сте избрали, за да ги наложите в дома си, естествено после ги връщате. Та, може и дамаски така да изберете в друг магазин.

# 587
Ще се опитам да намеря време утре, да редактирам текста от спойлера с магазините за пердета и да го пусна за редакция на модератор.
Добавям още един магазин.
Лорд Декор, на бул. Дунав, намира се точно преди ВУАР (ако се идва от кръстовището с Васил Левски) - магазин за пердета, завеси и щори. Отстрани на спирката.

# 588
  • Пловдив
Тъкмо за Лорд Декор щях да пиша. Поръчах за апартамент от тях- пердета, щора перде и една ролетна щора. Коректни бяха и дойдоха на място лично да си вземат размерите. Носеха всички мостри ,които им бях казала ,та и няколко повече. Нищо не бяха забравили въпреки ,че уговорката ни беше преди 7 дни.  За изпълнението ще мога да дам отзив след 15 дни.

# 589
Трябва ми дамска чанта от естествена кожа или здрава, качествена еко кожа, до 100 лв, мека с две отделни прегради. Къде да търся?
Благодаря.

# 590
  • Точно където трябва
Трябва ми дамска чанта от естествена кожа или здрава, качествена еко кожа, до 100 лв, мека с две отделни прегради. Къде да търся?
Благодаря.
Онлайн ако е опция
https://beneshop.bg/

# 591
Харесвам чантите на Естил. Имат магазин на първия етаж на МОЛ Марково тепе и на главната някъде. Тези от естествена кожа обаче са над 100 лв. За еко кожа има богато разнообразие, издържат година или две без проблем. Цената им е приемлива.

# 592
  • Пловдив
Какво е положението с разкопките около Централна гара? Откъде може да се стигне с кола? Къде е по - добре да се паркира - пред гарата или на Автогара Родопи ( за кратко) трябва да посрещна близък и се чудя...А автобусите спират ли на спирката пред гарата или в момента не? Не съм минавала доста време оттам и не знам къде е отворено и къде не.

# 593
  • Пловдив
Движението е пренасочено и идвайки от Смирненски се минава през едната половина на паркинга на гарата.
Може да се паркира, но за кратко в другата половина.
Като цяло е голяма лудница.

# 594
  • Пловдив
А на автогара Родопи? А градския транспорт от спирката пред гарата?

# 595
  • Пловдив
Автобусите на градския транспорт, които идват от Смирненски минават през паркинга на гарата. Цялото движение от Смирненски е пренасочено от там.

# 596
  • Пловдив
Паркинг с бариера и безплатен престой за час и половина, ако не се лъжа, има пред Билла, до автогарата не се влиза с кола.

# 597
  • Пловдив
А на паркинга на Билата може ли да се влезе с кола? Да не е затворено и разкопано всичко наоколо?

# 598
  • Пловдив
А на паркинга на Билата може ли да се влезе с кола? Да не е затворено и разкопано всичко наоколо?
може, все пак магазините работят
не всичко е разкопано, и път за втобусите за автогарата има
за гарата се минава пеша

# 599
  • Пловдив
Здравейте, ако някой скоро е слагал берекети при Д-Р Бонка Мутафчийска, моля да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт