Любители на котки - Тема 184

• 32 474
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Не си имала мишки вкъщи, затова ти става лошо Simple Smile

# 466
Сложете им звънчета,де.Това им е целта.
Аз имам фобия от птици и ако ми донесе нещо такова,хич няма и да ме намери.
Помня как Фин беше докопал кълвача от дървото я двора.Само го беше затиснал и го удряше с лапа по главата.Звука беше силен и тъп,затова излязох да видя.Кълвача беше в ступор,бях сама.Хванах Фин за опашката възможно най-отдалеч и го дърпах,а той дърпаше към кълвача,и беше силен.Голям смях съм била отстрани,ама го издърпах,а кълвача се скри.
Дано не ми се налага пак,но ако Пусна Сакура или Зак,ще убиват.Гледам,че ги влече.Нямам гаранция,че Зак не е ял нещо онова лято,въпреки звънчвто и това,че е ял в къщи.Дано не е.

# 467
Преди години в една квартира ми бяха оставили котарак, който излизаше на вън по асмата. И един ден ми носи един гущер,  пуска го да бяга и си го хваща. Подбират го с метлата да си играе на вън с гущера.  😁

# 468
Ред, направо си те представих как дърпаш Фин за опашката Joy
И нашата първа маца Матилда носеше мишки и най-тържествено ги оставяше в краката на майка ми ( това лятото, когато с майка ми стояха на село). Веднъж обаче мишката била жива и избягала, обаче вместо навън, се скрила в килера в къщата. После няколко дена майка ми и вуйчо ми я търсеха и я намериха скрита в една стара нафтова печка.

# 469
Моите сладури 2011 година очистиха мазетата на целия блок от мишки и хлебарки. Нарочно им отваряха вратите на мазето, да влизат вътре. Мишките свършиха и почнаха да ги псуват и ненавиждат. Проклетите хора угодия нямат.

# 470
Имат звънчета, но никаква работа не вършат 😂. Голям ловец ще излезе тоз калпазанчо. Вчера 3 скакалеца май унищожи, като последният Манди му го открадна, избяга с него и тя го изяде 😵‍💫😵‍💫😵‍💫. Гущерите забравих да ги спомена 🤒🤒🤒. Веднъж и той донесе един, влезе вътре и се бореше с него, щях да колабирам като го видях какво прави.

# 471
  • София
Нашият котарак една сутрин хванал врабче на терасата. И го донесъл в спалнята и аз се събуждам от някакво странно и силно ръмжене. А той се скрил зад пердето, държи го в устата и не пуска, и ръмжи. Боже, като видях, щях да припадна. Слава Богу спасихме врабчето. Нямаше наранявания или кръв, само беше позашеметено. Оставихме го на терасата. В началото стоеше свито на едно място. Оставихме му вода и трохи. След около двайсетина минути си отлетя. От тогава не го пускам сам на терасата.
Иначе лови комари, много съм доволна.

# 472
Моите чистят мухите.Доволна съм,обаче ги дебна да не го ядат.Вчера не бях бърза,гъделичках Зак по гушката да изплюе гнусната муха,ама не стана.

# 473
Бях си на село. Бандата малки котаци са си още 6. Едното има ако по дупето. Пробиотик ли да му дава баба? И как се дозира в купа за 9 котки Grinning
На друго котенце едното му око си е заминало. Предполагам някой го е одрал. Обаче е много подуто очето. Не мога да видя очната ябълка там ли още. Предполагам че да. Искам да го заведа на лекар, защото може да има някаква инфекция. Баба не дава. А е толкова красиво. Ще обсъдя и с мъжа ми. Не знам колко пари ще отидат за лечение. А на нас ни предстоят скоро огромни разходи.
Ето я бандата.

Скрит текст:

# 474
Взех прахосмукачка робот, обаче горката и двамата я пребиват. От две страни я пердашат и не им омръзва Joy

# 475
Ох, че са сладки 🥰. Много искам бебче. Преди няколко седмици мечтата щеше да му се сбъдне, че и дълкосместа топчица щях да си има, но ми избяга. Не успях да го хвана, беше мъничко беличко и много космато. Хванах го, но много беше изплашено, ръмжеше много силно, захапа ме и избяга и така и не успях да го открия повече. Беше късно вечерта и много тъмно и това още повече ми затрудни мисията.
Сега като се замисля май по-добре, че не го взех от майка му. Със сигурност още сучеше беше една шепичка.

# 476
  • София/Испания

Това е моето коте, Зиги

# 477
 Въпрос за дългокосместите котки,  колко често си ближат козината?Нашият, лятото почти не се ближе, разбирам го, ще си напълни устата с косми...

# 478
Преди сън, след ядене, преди игра, след игра. След ресане, след къпане. Ближе си се нашата, голяма е чистница.
Бебето май не се ближе толкова, след хранене само съм го забелязала. И след като му измием дупето, понякога се налага.
Дзак!

# 479
Сладкиш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт