Любители на котки - Тема 184

• 32 474
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
аз като го погаля нашия, толкова косми му падат сега, лятото, зимата не беше така

# 481
Моята Сакура е късокосместа,но 90% от будното си време се ближе.Дори мисля,че можв и да има някакъв проблем.Едва ли е нормално чак толкова.

# 482
  • София
Моята Сакура е късокосместа,но 90% от будното си време се ближе.Дори мисля,че можв и да има някакъв проблем.Едва ли е нормално чак толкова.
Моите са същите. А и взаимно се облизват. Понякога Оникс е направо мокър, след като се е наблизал или са го облизали.

# 483
  • София
Едната ни дългокосместа е с лятна прическа, подстригана преди месец. Първо заради жегата,  много гъста козинката и второ, защото повръща въпреки храната п/в космени топки.
Втората ни не е подстригана, защото не й толкова гъста, но и на нея й е топло и само лежи по плочките..Може и нея да я фризирам тия дни...

# 484
как я фризираш, колко дълъг е косъма на подстриганата?

# 485
# 486
  • Варна
Една Елена от снощи:

# 487
Еми с тия тумбаци нагоре, не ви ли сърби да ги разхладите с пръскалката 😂

# 488
  • София
Еми с тия тумбаци нагоре, не ви ли сърби да ги разхладите с пръскалката 😂
Никога 😂 Пръскалката у нас е средство за наказание. Само като я видят затварят очи и бърчат нослета.

# 489
  • София
как я фризираш, колко дълъг е косъма на подстриганата?
С машинка за подстригване, само трябва някой да я държи...Както подстригват овцете в общи линии 😄

# 490
  • София
Блеки ми се разсърди снощи, че не го пуснах навън (има вечерен час- прибирам го към 23:00 ч) след като имаше ольо- ольооо и изгоних другия котарак (той един нахален и безстрашен - само от ММ бяга).

# 491
# 492
Elix,
Как дава сърце да подстрижеш тази кукла Simple Smile

# 493
Влизам да докладвам, че малката е добре и се чувства като у дома си. Не се движи много заради крачето, но използва тоалетна.
Баба я е почнала с дробчетата и вареното пиле, въпреки че брат ми е купил храна, слаба била много милата.
Ние решихме да останем още на морето, така или иначе мъжът ми си работи от плажа, дали вкъщи, дали тук все тая. Поне децата да се забавляват, че като се роди брат им трудно ще може да идем някъде.
Брат ми гледа Ушатото, днес си пътуват за Пловдив, че брат ми е на работа.

А, да, на сто процента е решено, че малката ще става американка. Само да укрепне и започваме с всичко, което е необходимо. Докато това стане остава у баба, нямам никакъв друг избор.
Отивам да ви чета, изпуснала съм сума ти страници.

# 494
Такава жега е, че дори Белка не излиза навън. По цял ден е вътре и лежи на ламината.

Мишето си е избрала това местенце в хола и лежи там. И на нея започна да й пада козината.

Е, понякога и тя е върху паркета

Общи условия

Активация на акаунт