Любители на котки - Тема 184

• 32 462
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Elix,
Как дава сърце да подстрижеш тази кукла Simple Smile
MarietaYo Heart
За нейно добро го правя, мъка си е в тия жеги с такава коса.. А и беше започнала да си я сменя и аз й реших проблема Smile Но бързо й расте, до септ-октомври ще си е почти в оригиналния вид.

# 496
Да покажа и тук "драскалката"...
Чудим се като сдаде багажа какво ще правим.
Мъжът ми даже иска за Щатите да си го вземем стола.Joy Откакто го хареса не пипа нищо друго, само килима една седмица се опитваше да унищожи, но вече му мина мерака.

# 497
  • Крайбрежен район
Страхотен дизайнерски стол. 🪑 Много ми хареса! Sweat Smile След толкова креативна работа дизайнера е пополегнал да почине и да обмисли още иновативни идеи за модернизиране на дома. Animal Smiley CatJoy

# 498
Пази Боже от тоя модернизъм Simple Smile
А нашите по цял ден зачезват вън и се скатават някъде…

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 19:43 от MarietaYo

# 499
Ивекс , ако сложиш вертикална драскалка на стената, няма ли да му хареса?

# 500
Не.
Пробвали сме, така си стоеше.
Стоя месеци и я махнах.
Не ги поглежда драскалките.

# 501
  • Варна
Моите имат две дизайнерски табуретки на терасата hahaha Също не поглеждат драскалки.
П.п. Едната дизайнерка 😂

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 14:02 от Месечинка виторога

# 502
Специално за Ивекс

# 503
Пътник без билет.

Стягам куфара на синът ми и нашата се настани вътре. 😁
И Бети е раздрала дивана. Не отразява драскалки.

# 504
  • София
Нашият котарак много мяука. И много силно. Кастриран е преди повече от година, но като надуе гайдата не се търпи. До там, че мъжът ми иска да го оставим на село при мама.
Много е злояд. Постоянно сменяме храна - 2 дни яде, после не иска, после търсим друга храна - и с нея така. Много е труден.
Хубавото е, че спи по цяла нощ, та дори и през почивните дни ако ставаме след 10, не мяука. Обаче види ли някой да си отвори очите и се започва. Говори Joy
Казвам ви сериозно, вечер като си легна ушите ми бучат все едно съм била на концерт на АС/ДС
Най го обичам като спи. Тогава го целувам на воля

# 505
  • София
Измих тоалетната и оставих два от легените да съхнат във ваната.
Децата се заиграха

Оникс остана да си лежи на хладно.
Почти нищо не ядат. Отслабнали са и тримата. Дейзи е прибрала голямото коремче Joy

# 506
  • Варна
И моите са позаслабнали. Елена от 6.300 сега е 5.800. Кетята е свалила само към 200 грама, ама тя си е фина по принцип.

# 507
Здравейте,
запивам се и аз при вас.
Миналата година осинових тази красота. Сега е на 7 години, кастрирана е.
Живяла беше с голдън ретривъри, така че бързо се спогоди с нашата ретривърка.
За съжаление обаче кучето ни почина на 01.10.2023, в края на февруари взех нов голдън, бебе.
Почти не си обръщат внимание, рядко бебока я кани на игра.
Още от преди да вземем кучето започна да пишка от време на време на дивана, на леглата, в детската стая.
Поддържам и тоалетната чистя, като сменям основно постелката максимум на една седмица.
Пробвах различни видове - силиконова, бентонит, тази, която е като мънички дървесни пелети, но тя продължава да го прави. По характер е много блага, постоянно спи и рядко идва да се галим.
Какъв би могъл да бъде проблема? Не искам да се разделям с нея.

# 508
Може да е здравословен проблема, може да е от стрес. Котките лесно се стресират. Най-добре е да обсъдите с ветеринаря, според мен.

# 509
Бих потърсила здравословен проблем, щом е започнало преди кучето да дойде вкъщи. Ветеринарите ни предупреждават, че след 7 навършени години зачестяват проблемите с бъбреци, сърце, черен дроб при котките, затова държат да правим кръвни изследвания веднъж годишно.

Нашето бебе свиква много бързо. Храни се повече от добре и расте видимо. Хареса купичките на Фиона и почти не поглежда своите. Тя в негово присъствие трудно се храни, затова гледаме първо тя да хапне, после пускаме бебето. То си хареса и нейната тоалетна, неговата я махнахме днес, излишна е. В израз на протест Фиона веднъж се изтропа на пода до неговата тоалетна, а тя бели не прави никога. Беше си чиста демонстрация. Продължава да го избягва и в негово присъствие да не е особено спокойна, гледа да спи в друга стая. Станала е по-гальовна и въпреки жегите само гледа да се нагуши и нагали с някого. Всички забравени нейни играчки влязоха пак в употреба, малкото не спира да мърда.

Общи условия

Активация на акаунт