Любители на котки - Тема 184

• 32 441
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Един глезан под чадъра на сянка (на мократа трева) ❤️ (едвам "свих" снимката до 5 МВ)

Скрит текст:
А от 11- 12 до към 19 ч се свира тук (на голия бетон)- явно това е най- хладното място вкъщи (едно полупомещение, което още не сме решили с какво предназначение ще е)

# 511
Имахме гости. Една дружка с момченцето й. Те имат бенгалка. Сина се държа абсолютно превъзходно и гостите искаха да го отмъкнат Joy

# 512

Мъка, мъка…
А Джуджи днес нещо с едното око ми “намига” .
Тобрин имам и и сложих. Да видим утре как ще е

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 21:16 от MarietaYo

# 513
Мой лаком писанко май понатлъстя в тия жеги 🧐

# 514
А на мен ми липсва Ушатото.
Ял е ципура снощи, брат ми каза, че се е облизвал и чистил 1 час. Оставя му климатиците да не му е топло. По цял ден спи, вечер като се прибира сънен ходи да го чака. И като го почне от 4 сутринта не се спира.Joy
Май това ни беше..

# 515
'Айде,утре излитаме,това са последни фотоси за лятото.После септември.
Подготвени са за местене,затова леглата са еско върху друго,но те си държат на тях.

# 516
# 517
Здравейте! Много бих искала да намеря дом на това сладурче. Идва на работното ми място, хапва и ако няма хора, си играем. Много страхлива, но бързо свиква с човек. Не знам на каква възраст е. ВАРНА!

# 518
Публикации във Фейсбук, има страшно много групи за търсене на дом или се свържи с организации , на мен са ми помагали многократно.

# 519
Мислех за организации, но не съм много обнадеждена точно заради прочетеното в тези групи. Варна е пълна с котки за съжаление. Колкото до хора от групите-страх ме е, свива ми се сърцето, че може да попадне на някой ненормалник, че там не се знае кой с каква диагноза е. Колкото и да се старая да попадне в добри ръце, не искам да я подтигна в обратното. Затова избрах платформа с по-малко потребители, с надеждата, че тук са "истински" 🙂. Но в крайна сметка, ако се наложи, ще пробвам в групите.

# 520
В тая тема са истински и май не остана потребител само с 1 бр.котка 😃
Търсете по групите,но истината е в кастрацията.
А това конкретно коте може да си го осиновите и вие, щом ви е грижа за него.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 00:05 от red soul

# 521
  • Варна
Свекърва ми от половин година се мъчи да намери дом за едно коте, което прибра като бебе. Възрастна е, има и по-голяма котка, а това малкото е ужасно палаво и ѝ идва в повече. Но е мисия невъзможна...

# 522
Чист късмет е...
Знам какво е.

# 523
А това конкретно коте може да си го осиновите и вие, щом ви е грижа за него.
Ако имах възможност бих, но видно от това, че му търся дом-не мога. Даже моето Рижавелко трябваше да го пратя у майкини. Просто нещата в повечето случаи не зависят от нас, особено когато живеем в чужди жилища 🙃

# 524
  • София
Здравейте!
Новородени котенца кога за първи път се обезпаразитяват и след това кога се слага първа ваксина?

Ветеринарката иска да ги водя за обезпаразитяване на 40-я ден, а сега приятелка ми каза, че не трябва да бързам, било много рано за обезпаразитяване.
И аз не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт