Любители на котки - Тема 184

• 32 371
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
alisa212, има лечебни храни при разстройство на Роял канин, хилс, а сигурно и на д-р Клаудер. Водят се Digestiv. Вземи от магазин за храна за домашни любимци или от ветеринар и храни само с нея
Digestive храните са при запек. Те са с фибри. Gastrointestinal са при диария. Hands V

# 676
  • Велико Търново
Пиги и Буки ядат Concept for life не помня от кога, сигурно от преди да имаме Букиту лятото на 2021. Други гранули на практика не купуваме, вземаме техните All cats или Indoor, обикновено пакетът, който е 2х10 кг, защото са доста изгодни. Да чукна на дърво, и двамата са здрави (на Пиги циститите са по друга линия), козината е лъскава, не сме имали някакви особени проблеми с изхожданията и прочие. Така че аз лично я препоръчвам тази храна, съставът и е добър, а цената не висока.

Котьо, благодаря за пожеланията! Стана ми много мило от това, което каза ❤️

Какво мислите за Хепи Кет? А за Concept for Life All Cats ?
Търся мнение за качествени бюджетни гранули.

# 677
Metanoia
как се казва тази мрежа, която се монтира на прозореца? Може ли линк?

# 678
  • Крайбрежен район
Metanoia

Предпазна или защитна мрежа се казва. Във всеки хипермаркет можеш да я намериш.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/predpazni_mreji_vratichki/pred … azni_mreji/352492

https://bauhaus.bg/zashtitna-mrezha-za-kotki-gardol/p/32025

# 679
Това е положението:

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 20:57 от Анонимен

# 680
# 681
Какво мислите за Хепи Кет? А за Concept for Life All Cats ?
Търся мнение за качествени бюджетни гранули.
Таласъмът обича Concept for life, Beauty, мокра храна. Според мен е качествена храната. Гледах състава на гранулите, изглежда ми добре. Дамите, които разбират повече може също да дадат мнение.

# 682
Metanoia

Предпазна или защитна мрежа се казва. Във всеки хипермаркет можеш да я намериш.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/predpazni_mreji_vratichki/pred … azni_mreji/352492

https://bauhaus.bg/zashtitna-mrezha-za-kotki-gardol/p/32025
не, имах предвид тази мрежа, която се закрепва по този интересен начин на дограмата. (втората ти картинка)

# 683
Благодаря момичета ще направя всичко възможно да се възстанови. Просто немога да го гледам така кльощаво. Сърце не ми дава да кажа майната му квото стане. То е бебе още. Гледала съм сумати котки и за пръв път се срещам с такъв проблем. Болно ми е и на мен..

# 684
За съжаление след 9-седмична възраст дребосъците вече не са защитени от майчини антитела и имунитета им поддава на първия срещнат вирус. Най-добрият начин да им се помогне е ваксинация.

Към горния списък, добавям и сурово свинско, ако дребосъкът го яде. Трябва да се изключат млечни, саламени, рибени и подправени неща за ядене + дробчета... Малко на диета, но натурално протеинова. Оризовата вода пак можеш да си му я даваш. Тиквеното пюре също запича...

# 685
Amy_nka, като спомена ваксина, слагате ли 7-валентна?  Препоръчва ми я новия вет, досега не сме слагали такава. Мнения?

# 686
Какво допълнително има в 7-валентната?

# 687
Не разбрах, каза, че е нова, говорихме, докато ме изпращаше, пък пациентката обидено протестираше в транспортната чанта😂 Но ще питам, аз всеки ден съм там, че съм оставила един бездомен сладур на лечение.

# 688
И аз ще разпитам за нея, когато водя мадамата, за да и махнат очето. Имаме час за 02.08.2023 г. И ще пиша тук.

# 689
Снощи му правих оризова вода и му дадох 2 спринцовки . Изобщо не се дърпаше . Днес ще направя малко повече да имам за няколко пъти. Снощи и тая сутрин яде мезце . Доста си похапна. Само маукочи да го взимам . Иска да спинка при мен, но ме е страх да го оставя.  Алиса ближе другото малко коте, но това не го иска. Не им е майка , но нали е грижовна. Това болнавото коте и то е Женско кръстих го Леа . Женските котета май малко по - бавно наддават .

Общи условия

Активация на акаунт