Пъзели 56

• 28 729
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
Йоанка, радвам се, че ти е харесал, на мен много ми хареса също.
Съмърче, засега няма да го продавам.

# 136
  • София
Рядко нещо може да ме остави без думи, но за мое съжаление точно днес се случи. След тежък ден отворих един пъзел 500 части нов, да го наредя и да ми е спокойно на душата, е да , ама не. Отварям и греда, чисто нов Гибсън, а не съм обърнала още всички. Стоя и се чудя какво да го правя. На някой случвало ли му се е такова чудо? Масово ушичките са с скъсани..

# 137
  • София
Хепи, какъв е този ужас? Кой е пъзелът?

# 138
  • София
https://www.ozone.bg/product/written-in-the-stars-500pc/
Обърнах ги всички, ще го редя, дано накрая няма дупки и ще го лепна.
Явно днес не ми е ден, цял ден Confused

# 139
  • София
Жалко, красив е пъзелът. На озонци писа ли?

# 140
Направо е за изхвърляне...

# 141
  • София
Да, ще се опитам да го наредя първо, ще преспя и утре на свежа глава ще им пиша. Мерси , Сали! Друго си е да споделиш и получиш съчувствие от приятел Simple Smile
На всичкото отгоре е и изчерпан, освен компенсация или цялата сума не е като да има какво да направят.

# 142
Чакаме резултата. Дано поне е приятен за редене!

# 143
  • София
Аз веднъж им писах за липса в един пъзел, който също беше изчерпан. Не знам откъде измъкнаха една бройка и ми я изпратиха. Та им пиши, нищо не се знае.
А горкият пъзел изглежда като с нестандартни части, така е оръфан.

# 144
  • София
Оййй, Хепи Hug (това всъщност е прегръдка, някой да не реши, че ти се смея). Не се занимавай да го редиш, отвори си нещо друго! Да пратя ММ да ти донесе Галисъна утре, искаш ли?

# 145
Happy , това изглежда мега зле, браво за спокойствието, с което подхождаш, направо цялата сума трябва да ти възстановят.

# 146
Хепи, Озон трябва да ти върнат цялата сума, никакви компенсации...
Този пъзел е пълна излагация за Gibsons. Ако бяха 1- 2 ушенца скъсани , да го прежалиш. Можеш и на тях да пишеш. Дори да е изчерпан, би следвало да ти произведат 1 бройка само за теб и да ти го изпратят за тяхна сметка.. Даже мисля , че е редно озонци да посредничат в една такава комуникация, ама се съмнявам да се ангажират..

# 147
Happy eyes, хич не се мъчи. Дори и да го наредиш, според мен няма как да изглежда добре.

Аз луднах по този пъзел на D-toys.
https://www.ozone.bg/product/d-toys-61218-cc-02-pinocchio/
Заради лошите отзиви за марката досега се въздържах да купувам, но заради този май ще се прежаля.
Скрит текст:

# 148
  • София
Момичета, страхотни красоти редите!
Vox, аз също много харесах този пъзел на Пинокио, но и мен ме възпира марката. След сблъсък с лошото качество на някои марки, вече ме е страх да купувам такива. Но на склад вкъщи имам десетина, които чакат.

Ето един, който редих с такова удоволствие. Най-бързо наредения ми пъзел. За първи път редих и Трефл (като изключим детските) и съм очарована от качеството и съответно цената.

Trefl от 1000 части - Колекция Мечо Пух

# 149
  • София
Момичета, първо добро утро и се надявам днес всички да имаме само поводи за усмивки Nature Sunny
Пъзела е с много приятна картинка, но се реди бавно заради качеството. Ще видим озон какво ще кажат днес.
Мила Тони,  благодаря за предложението, но в тази история Иво няма място да компенсира чужди грешки Wink когато ти е удобно ги прати по Спиди за моя сметка, моля.
Vox, картинката си заслужава Flowers Hibiscus

Сменям снимката с наредения пъзел

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 08:03 от Happy eyes

Общи условия

Активация на акаунт