Модни консултации - 73

• 74 736
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Street of Dreams
Любимите ми витрини са на Етро. Единственото по - ужасно от цените е начина, по който ми стоят такива цветни дрехи 🙈👸💃 И слава Богу.

# 376
Тъй като имаше питанки относно едни боти на R.Polanski от предните страници, видях че продукта се е появил в обувки, изчерпани са, но слагам линк ако накой иска да си ги следи
https://obuvki.bg/p/boti-r-polanski-1381-czarny-lico-czarny-lakier

# 377
  • Mediterraneo
31 Rue Philippe II, 2340 Ville-Haute Luxembourg, Luxemburgo
Гугъл това вика за магазина.

# 378
Taм е, да. А и Lollaa - скоро се очаква да откриват и в Maasmechelen, което е на 200 км, ако ти е близо.

# 379
Някой има ли скорошни впечатления от комфорт и качество на Саламандър, почти съм сигурна, че им отговаряха номерата. Загледах техни кубинки.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 14:43 от BrightT

# 380
Имам нужда от помощ, че съвсем се обърках с номерацията и кой размер трябва да поръчам.
Харесах си тези дънки на G-star

Манекенката е със следните мерки -  висока 180см, талия 60 и ханш 88 и носи размер 24/32
Моя милост  - височина 159 см, талия 60-61 и ханш 88.

При вземане на мерките се измерва и дължината от вътшената част на бедрото до долу, която ще имам възможост да измеря малко по-късно у дома.
В дилема съм, че при талия 60 номера е 23, но пък ханша отговаря на 83, а на ханш 88 отговаря номер 25, но с талия 64,5см.
"Мацката е с цели 30 сантима по - висока от мен и със сигурност ще трябва да избера размер 30.

# 381
  • София
бих заложила на 24/28 -  реално талия и ханш са ти еднакви с манекенката - само ръста варира

# 382
Момичета, имате ли чувство понякога, че въпреки това, че гардероба се “пръска по шевовете” няма какво да облечете, по-скоро седите и се чудите какво да облечете… Най-вероятно не се изказвам правилно, но на фона на адски много дрехи, които подновявам всяка година ( остават и такива които са ми любими от преди), има моменти в които седя и се чудя 🤣🫣
Иска ми се да си оставя ако трябва 20-30 дрешки и да си ги съчетавам помежду си и да спря да трупам….
Имам блузи и рокли изобщо не обличани, нови…То лятото е 3 месеца, няма смогване да нося всичко….
При вас как е?

# 383
Същото нещо и при мен.. Всеки ден е едно чудене от многото си дрехи , кое да облека и с кое да съчетая. И не всичко влиза в употреба. Все има тип дреха, която ми се иска, а нямам, за да допълни гардероба и да се съчетае с определени други неща. И все не мога да намеря да купя такава.. Не обикалям всеки ден по магазини. Когато ида , се окаже че е имало, каквото търся, но или е изчерпано за два дни, или няма номера ми..
Продавачките казват, че зареждат по един номер от дадена дреха и това е.. Как може да са толкова тъпи тези, които зареждат магазините... Аз постоянно ще обикалям като луда ли, за да не изпусна нещо..

# 384
Нямам такова усещане. Имам дрехи за всякакъв повод и гардеробни в четири къщи, които въпреки години, винаги са адекватни. Не купувам никога парцали и не държа да съм модерна, а да съм облечена добре и в правилен контекст.
Подарявам дрехи и обувки, ако реша, че не ги искам повече, въпреки че са в безупречно състояние и са актуални.

# 385
Аз също нямам “парцали”, дрехите ми са качествени. Но аз нямам място…, подарявам също много, даже и в групи продавам на символични цени.
При мен също има много “модерни” дрехи, които не бих си купила за нищо на света, както и кофти материя.
Може би защото имам ограничено място (един гардероб и два скрина) ми се иска да редуцирам малко….Sad

# 386
  • Somewhere far away
един гардероб и два скрина никак не бих казала че е ограничено място. Grinning

# 387
Канени сме на сватба и се чудя между два тоалета, единият е цикламена рокля и си мислех дали ще е подходящ, тъй като съм чувала, че булката не трябва да е засенчвана от гости с ярки цветове като ярко червено, оранжево или цикламено.
Вие какво мислите по въпроса? Бихте ли отишли и с по-ярък тоалет на сватба?

# 388
Покажи я. Не е само до цвят съобразяването.

# 389
  • Street of Dreams
Бих облякла цикламено на сватба, защото е празнично - не мисля, че нещо би "засенчило" булката.

Проблемът с чуденето какво да облечеш се решава наистина с държането на малко количество дрехи в гардероба - така че като го отвориш, да виждаш точно какво има в него. Психически е трудно постижимо, но е много разтоварващо чувство. А роклите решават проблемите със съчетаването на дрехи - лятото ми е най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт