ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София, България
Много хубаво за феталните, момичета! Все така да са здрави бебенцата ни Heart Eyes

Ох аз никога не съм се вталясвала особено за козметиката. Детето го къпя с Mixa, а знам, че не е от най-добрата козметика. Много обичам козметиката на Wooden spoon, обаче като го знам как си играе с шампоана му за къпане, ползва го да къпе гумените си патета и себе си, ама така обилно го ползва и сърцето ме боли Joy Бебето съм решила да пробвам изцяло козметиката му да бъде на Wooden spoon, да видя как ще му понесе. А иначе със сина ми пробвах Мустела и се обрина целия. От тогава не искам да чуя за Мустела, а някои я взимат и за себе си.
Всъщност честно казано, най-добро впечатление ми прави козметиката на ДМ, тази, която си е тяхната Alverde. Не са парфюмирани и всички, което съм пробвала ми се струва добре балансирано.

# 376
Момичета, имам чувството, че коремът ми е на една страна - някак в дясно, а не в центъра, както съм свикнала Flushed Нормално ли е това, че се филмирах Laughing

# 377
  • София
Момичета, имам чувството, че коремът ми е на една страна - някак в дясно, а не в центъра, както съм свикнала Flushed Нормално ли е това, че се филмирах Laughing

Хаха да нормално е! Преместило се е.

За детска козметика тази на ДМ бейбилов сенситив е една от най-добрите. Ама ние ще караме на Юриаж Xemose че и аз и сина ми сме с дерматити и ползваме измивното олио, също и крема за атопична кожа. Това измивно олио ни изкарва по една година ползване понякога.

# 378
Маце, благодаря ти Heartbeat

И аз съм с атопична кожа и това доста ме лимитира откъм измивни продукти и лосиони. Ла рош ползвам и от време на време разнообразявам със серията на Микса за атопична кожа - добре ми се отразяват - и измивното олио, и лосионът за тяло.
Предстоят ми дни на слънце, та съм се запасила отсега с много слънцезащита и шапки, да видим каква ще я свърша Rolling Eyes

# 379
Tynidevil Благодаря за съвета 😀Проверих навсякъде, но нищо не намирам 🙈 До мен ли е проблема или има някакъв проблем със фейсбук не знам...

Относно слънцезащита, аз ползвам 50 Фактор на нивеа. Питах моята лекарка каза че няма проблем. Не се разбирам какъв състав е. Но да ви кажа нещо, за първи път в живота се мажа със 50Фактор и въобще нямам никаква разлика. 4 дни съм на море сеедно днес съм дошла толкова съм бяла. Е добре повече съм в сянка, но все пак ММ вече си има хубав тен. До сега винаги съм почернявала, но с послаба защита. Не че ми е важно, този път повече внимавам да не съм на слънце много, но все пак ми е чудно. 🙂

# 380
Аз ще си пека само краката на плажа , поне там да имам малко тен 😀 иначе от кръста нагоре ще съм на сянка.

# 381
Summer, изпратих ти линк на лично за чата, не знам къде другаде и как може да се открие този чат фантом 🤣 пиши дали се получава

# 382
  • София
Чата има лимит, пишеше преди присъединяването че май е 50 така че може би е заради това

# 383
Ясно, сигурно това е причината. Нищо тук ще си пиша със вас 🙂

# 384
На мен ми излиза, че сме 51 члена .. не знам как да го оправим

# 385
#Pivolini, и аз си купих Vichy 50 фактор, преди малко го подарих на приятеля ми. Вътре има субстанции, които могат да променят баланса на хормони. Оценката е 0. Оценката е 0 и на кремовете за крака на Scholl, отиват на боклука.

# 386
  • София, България
51 сме, да, даже не знам защо аз съм админ… някой го беше предложил да се направи и аз само трябваше да го одобря. Гледам в настройките обаче не виждам да може да се промени лимита на броя хора Rolling Eyes
Обаче Summer, сега виждам, че ти не можеш да бъдеш поканена, но пък други могат да бъдат поканени, примерно Bobby_g мога да я поканя. Да не си забранила нещо ти?

# 387

И аз точно в дясно ...

# 388
51 сме, да, даже не знам защо аз съм админ… някой го беше предложил да се направи и аз само трябваше да го одобря. Гледам в настройките обаче не виждам да може да се промени лимита на броя хора Rolling Eyes
Обаче Summer, сега виждам, че ти не можеш да бъдеш поканена, но пък други могат да бъдат поканени, примерно Bobby_g мога да я поканя. Да не си забранила нещо ти?

Аз пък никой не мога да поканя :/ но според мен е приела поканата, въпроса е къде се е скрил проклетия чат 😮💨🤣

# 389
karena , likesmoke и аз съм така , много е шантава как става издутина. Легна на дясно , то отиде в лято и обратната. 🤣 неска даже АГ си играеше и го потупваше да се мърда и то си правеше бабунки на всяка страна.
Няма страшно , малки паячета 😅

Общи условия

Активация на акаунт