ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз тъкмо поръчах на ЛаРош за лицето с малко тинта и на Авен за тялото, в Софармаси има 30% намаление. По принцип ползвам Биодерма, ама да сменя малко. Чак да проверявам съставка по съставка няма нужда,само бялата козметика я проверявам понякога в InCI

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 16:03 от Мацето

# 361
  • Бургас
Аз да питам за ЛКК: някоя от Вас знае ли до колко дни след свършване на предния болничен трябва да се отиде на комисия за удължаване? Разбрах, че преди да свърши не може да се отиде, защото излиза, че за тия 2-3 дни може човек да се е оправил, дето се вика, ама колко време след края на болничния трябва да се отиде и да се издаде назад, за да не се води прекъсване?
Ако болничният е до 25ти примерно, мен ме викат винаги на следващия ден, на 26ти когато трябва да започне новия, за да няма прекъсване.

# 362
Току-що си проверих козметиката с INCI. Благодаря, Маце. Открива продуктите, за разлика от другите приложения, и дава алтернатива. Аз се отчаях. Ползвах досега Nuxe околоочен и дневен крем, а оценката е много ниска. Да не говоря за Kerastase маската и срещу топлинна обработка спрей... Направо ми идва да поръчам от до козметика от природата, но не зная колко наистина е чиста и дали има някакво действие...

# 363
  • Бургас
Гледам сте коментирали и БХС и пренаталните. Да ви покажа аз какво е висок риск за Даун

Добре, че преди това направих пренаталния, който изключи всичко и затова не се филмирах от БХС.

# 364
Момичета аз нещо не съм разбрала ...витамин А е противопоказен ли?Аз си купих слънцезащитен на vishy без да чета нищо🙊

# 365
  • София
Току-що си проверих козметиката с INCI. Благодаря, Маце. Открива продуктите, за разлика от другите приложения, и дава алтернатива. Аз се отчаях. Ползвах досега Nuxe околоочен и дневен крем, а оценката е много ниска. Да не говоря за Kerastase маската и срещу топлинна обработка спрей... Направо ми идва да поръчам от до козметика от природата, но не зная колко наистина е чиста и дали има някакво действие...

Ама виж и за какво ги дава , щото някои от нещата са просто няма как без тях. Не издребнявам аз, освен ако нещо не влияе върху хормоните, като например Олаплекс.

# 366
Аз за лятото ще си ходя главно с еластични рокли по мен , много ми харесва да си е описано коремчето 🥰 имам вече така 5-6 , имам и тениски по-широки и едни къси гащи , може би ще взема още едни или къси клончета. За есента и зимата изобщо не планирам да взимам много дрехи ,които после няма да нося . Ще видя дали изобщо ще ми стане нещо от моите блузи и пуловери ( или съм прекалено оптимистична) 😀 Та ,ако се налага ще взема там 3-4 комплекта дрехи да имам да сменям и това е.

# 367
Голяма гняс е този БХС, вместо държавата да го спонсорира, да плащаше пренатални. С тези резултати човек ако е по-чувствителен може да изпадне в нервна криза. Аз се опитвам да гледам по- отгоре на нещата и да не му се впечатлявам, доколкото може.

Гледам сте коментирали и БХС и пренаталните. Да ви покажа аз какво е висок риск за Даун

Добре, че преди това направих пренаталния, който изключи всичко и затова не се филмирах от БХС.

# 368
  • Бургас
Не издребнявам аз, освен ако нещо не влияе върху хормоните, като например Олаплекс.
Я кажи, какво за олаплекса?

# 369
#Маце, така е. Но! Оценка 5 при бебешки душ гел(а аз си мислех, че е по-чист като състав), 5 при Mixa балсам, 0,7 Kerastase... Е, много ми идва.
#Pivolini, избягва се витамин А (продукти с ретинол и подобни), дори вчера ми го казаха и в аптеката.

# 370
  • София
Не издребнявам аз, освен ако нещо не влияе върху хормоните, като например Олаплекс.
Я кажи, какво за олаплекса?

чак нещо с безплодие беше, аз не съм го ползвала освен при фризьор.

https://www.thecourieronline.co.uk/haircare-brand-olaplex-banned … 0their%20products.

krasikoleva то всъщност държавата покрива, БХС и Амниоцинтеза. Лошото е че нищо не покрива НИПТ тестовете, примерно ни ДЗО не ги покрива.

# 371
Момичета, някои от вас ходят на втора фетална, аз току що минах първата 😂 ама така ще е като ще се ражда по Нова година 😁 Казаха, че всичко е наред, живот и здраве ще очакваме момиченце 🎀 Не мигнах цяла нощ от притеснение, пътувахме 500 км за прегледа и сега ме боли ниско долу, почти постоянно. Пих но шпа няколко пъти, но не минава. Надявам се като си почина всичко да отшуми.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 17:08 от ^hope^

# 372
  • София
В Щерев. Най-базисният пренатест, само за риск за Даун. Там е 650 лв. Пращат го в Германия и до 7-10 дни е готов.
Лейди Роуз къде ще го правиш? дано всичко е наред 🍀

# 373
Момичета, някои от вас ходят на втора фетална, аз току що минах първата 😂 ама така ще е като ще се ражда по Нова година 😁 Казаха, че всичко е наред, живот и здраве ще очакваме момиченце 🎀 Не мигнах цяла нощ от притеснение, пътувахме 500 км за прегледа и сега ме боли ниско долу, почти постоянно. Пих но шпа няколко пъти, но не минава. Надявам се като си почина всичко да отшуми.

Честита принцеса!
Лежи и си почивай , ще отшуми до утре. Аз бях по същия начин след пътуване от 400км преди две седмици.
И аз днес минах, ще сме си с теб Коледно/Новогодишни 😅

# 374
И аз съм с теб, преди 3дни го правих БХС 😁

Общи условия

Активация на акаунт