ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
diorgg пу за мен един комплект ( само да се потвърди, че е женско, и да стигна 8 месец когато почвам да пазарувам и ме брой за клиент ) 😁

# 451
Аз като видях положителния тест и първата ми мисъл беше -леле ще имам момиченце и ще е родено в моя месец 🤣ММ много ми се смя и ми вика това как го реши.А аз му казах ,че просто си знам.Отивам на феталната и пляссс момче ,отивам на преглед и момчеее💙💙💙 Еми момче ще е добре ,нещо 6-то чувство не работи 😁.ММ много искаше момченце да си правят мъжки работи(той е много занимателен) и аз толкова много се радвам ,че е щастлив.И аз бързо свикнах с мисълта ,нямам търпение да го правя най-големия сладур🥰

# 452
Водите ли дневници или някакви бележки за времето на бременността?

💦 ПИЙ ВОДА 💦

# 453
Да се включа и аз по темата с пола Grinning
Винаги съм искала момиченце, с първото не се надявах сякаш, просто някак си си знаех, че ще е момче. Дори не се изненадах като ми казаха пола. Не останах разочарована, напротив. Даже бях забравила по едно време колко мечтаех за момиче. Сега с второто отново си помечтах за малка принцеса. Веднъж в началото още на бременността сънувах , че съм родила момиче, даже и името му знаех. На феталната ми казаха, че е момиче, както и онзи ден, когато бях на ЖК се потвърди.Сега тайничко се надявам да си остане така и да си имаме и една малка принцеска. Баткото е много въодушевен, че може да има сестричка, а аз си мислех че ще иска брат, за да си играят на момчешки неща Grinning . Както и да е в крайна сметка е важно да се родят безпроблемно и здравички всички бебчета, пола не е толкова важен. Когато го видиш за първи път, колко е мъничко и сладко..  и се забравят всякакви други желания за пол и т.н.
Иначе мъжа ми първия път много искаше момче, направо беше много щастлив като се изпълни желанието му. Сега обаче вика " Дано да е момиче тоя път, че момчетата са много големи диваци" Grinning Grinning

# 454
💦 ПИЙ ВОДА 💦

Не, а ме е яд, че не си взех, може да си взема тези дни, като ме подсети 🤣

# 455

💦 ПИЙ ВОДА 💦
Да ,аз си взех един . Някое момиче го беше препоръчала тук . Интересен е . В началото доста писах,защото само майка ми знаеше за бременността и споделях чувствата си там . А сега казахме на всички близки роднини и на някои приятели и си говоря свободно и го зарязах.Ако някой ден ми доскучее може да го допълня.  🤗

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:59 от Sezariya

# 456
  • София
Първите три месеца от суеверие не водех. Сега все се каня да почна и все не почвам.

💦 ПИЙ ВОДА 💦

# 457
  • Свищов
Момичета, някоя от вас със серклаж?

Мен ме приеха днес в болницата и утре ще ми правят серклаж.
Относно пола - имам едно живо и здраво момиченце, миналата година нямах предпочитания за пола (незнайно защо), оказа се момченце и таткото беше на седмото небе, за съжаление го загубихме. Сега много исках да е момче и заради загубеното миналата година и защото много добре си спомням усмихнатия татко… просто исках да видя пак тази усмивка. На феталната обаче ми казаха момиче, тайничко се надявах до втората фетална да се появи пишле Grinning  е днес надеждите ми излетяха… щом на не толкова добър апарат в болницата доктора, който ме прие каза че май е момиче… Остава ми да се надявам просто да се роди живо и здраво и всичко да е наред 🙂

# 458
Момичета, тъй като обожавам суши и цял ден мисля за него си поръчах с пилешко.. От уасабито може ли да ми стане нещо?

# 459
  • София
Уасабито е доста люто, внимавай да не ти предизвика контракции.

# 460
Съвсем малко ядох от него.. Даже не си личи, че съм взимала от топчицата. Да съм изяла колкото зърно от грах.. 🤷

# 461
  • София
Ивето леко да мине серклажа и бързо възстановяване!

# 462
Уасабито е доста люто, внимавай да не ти предизвика контракции.
Не бях помислила за последиците от уасаби.. Не съм изяла цяла топка, даже и половин не съм, но сега малко се стреснах като написа.. Дали да не пия едно но шпа предварително, за всеки случай... 🥺🥺🥺

# 463
  • София
Абе успокой се Криси, не си изяла един буркан 😂

# 464
Криси, споко, ако така лесно ставаше в Индия щяха да са се затрили, там всичко е люто, няма какво да стане от толкова малко според мен

Общи условия

Активация на акаунт