ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Абсолютно вярвам, че вселената си знае, аз иначе женската енергия си я имам и си я ползвам, но просто възпитанието на момиче ми се струва много трудно с цялата пошлост която ни заобикаля, честно казано като ги гледам малките ( с които разликата ни е 7-8 г реално) и се плаша 🤣🤣🤣

# 436
  • София
Хахах виж как хубаво почна веднага да мислиш, всяко нещо си има причина да ни се случва. Аз като майка на момче, за сега не мога да се оплача, такава любов ми дава това дете, като ме гушне и каже ти си най-прекрасната и красива майка на света. Пише ми картички в училище, абе на мама момчето!

# 437
Момичета, вие сте върхът! Много се радвам, че ви намерих тук ❤️

# 438
elface горе главата, вървим заедно, ще го извървим и като мъжки майки.
Толкова ще ни обичат , че мъжете ни ще ревнуват чак ! ☺

# 439
  • София, България
elface, аз съм човекът, у който винаги ще остане едно леко разочарование, че е момче. Пък вече втори път даже! Изобщо не мисля, че си кифла е че е повърхностно и много добре те разбирам, нормално е когато цял живот си си представял как имаш еди какво си детенце. Винаги съм искала да връзвам панделки и даже се бъзикаме, че Господ е решил да си прави гавра с мен. Много добре знаят всички колко исках да имам момиче и за това ми изпраща две момчета Grinning но винаги извличам положителното от цялата работа. Като майка на момче вече определено си има своите хубави страни. Момчетата са толкова енергични, толкова зареждащи, толкова изобретателни и се вълнуват от такива интересни неща, че ме кара и аз да преоткривам някакви нови интереси. Колкото и да не ти се вярва, ще видиш че накрая ще ти бъде голямо другарче и няма да си си представяла, че си искала да е момиче Grinning

# 440
Тема, която вече сигурно сте коментирали, но не си спомням...
Живи и здрави юли месец отиваме в Гърция, искам да си хапвам морски неща, на едно място пише, че може определени, на други, че може всичко стига да е добре сготвено, на трети, че може веднъж в седмицата, на четвърти, че не може изобщо....
срам не срам ще питам и АГ-то, но вие как мислите?

И нещо друго, някоя мама с опит да е пътувала с ферибот или да има намерение да го прави?

# 441
За храната при мен е голям филм с кое може и кое не, НО едно знам със сигурност от прочетеното до тук - сурова риба не, живачни риби не и миди не ( любимите ми за жалост с бяло винце 🥹) другите морски може само да са добре сготвени.

Пс поправете ме ако не е вярно нещо, да знам и за себе си

# 442
Фъстъче, много хубаво казано ❤️

# 443
Аз бях питала АГ за морските дарове и риба , както Tinydevil каза , няма нещо което не може да се хапва,освен да не е сурово,аз защото умирам вече за калмари и директно я питах и тя се засмя и ми каза "яж на воля,само внимавай с пърженото"

# 444
Здравейте! Най-накрая се престраших да се включа и аз 😄 Чакаме момиченце, терминът ми е 08.12.2023. Много се радвам да съм част от тази толкова симпатична и активна група. Поздрави на всички!

# 445
  • София, България
Tsvetkova, точно в Гърция всичко готвят в толкова горещо олио , че ще измре де що има гадинки бактерии и т.н.. Виж, друг е въпросът колко им е прясно олиото, в което пържат, та аз само за това бих имала резерви Joy че те не си падат много по чистотата, но то и в България не е много по-различно Animal See No Evil

Артемида, добре дошла! Hug

# 446
  • София
Момичета, аз засега не смятам да се включвам във фейсбук чатове, тук ми е напълно достатъчно. А и сме повече от активни тук.
За рибата и морските дарове в Гърция нямам никакви забележки - винаги е била прясна и добре приготвена.
Имаше едно въпросче за скумрията в София - ами когато в поръчам навън, се ориентирам по вида и по миризмата. Ако усетя нещо нечитаво, веднага я връщам. Но по проверени и чисти ресторанти това не се случва. По-скоро може да се случи в кварталната скара 😃
За очаквания за пола, като че ли не бързам толкова още да разбера. На феталната бебчо беше в гръбче, а пренатален още не съм направила. В интерес на истината, преди да забременея си мечтаех за принцеска. Бях се настроила така. Прически, шнолки, роклички, кифленските снимки в еднакви цветове дрешки. Но сега имам различни усещания и два пъти сънувах момченце. И почнах да мисля, че и на момченце бих се зарадвала не по-малко, че имам и стройна система как да го възпитам да стане истински мъж. Така че, и в двата случая важното е да имаме енергично,здраво и усмихнато детенце накрая ❤

# 447
Ох, относно разочарованието за пола, много добре разбирам, с първото ми беше все едно, но след едно момченце много се надявах второто да е момиченце, и като се оказа пак момче, много се разочаровах, то се ляха крокодилски сълзи, направо мъжа ми в чудо се видя... Но като се роди, в момента в който го гушнах, просто вече не можех да си представя, че не съм искала второ момче, такава любов ме заля, каквато всяка майка изпитва с всяко детенце ❤ А сега още повече, вече като си е голям и сме прекарали толкова време заедно, не мога изобщо да си представя да беше момиче 😃
Но не мога да крия, че много се зарадвах като ми казаха за третото, че е момиченце ❤ Та, винаги можете да си направите следващ "опит" 😃

# 448
Артемида добре дошла 🤗

tsvetkova Аз смятам да използвам ферибот, както и също съм си намислила почивка в Гърция. Моята е за края на юли, за да мога да се нарадвам на водата. Обичам морски дарове и знам, че само миди не е добре и сурова риба. Тази, която е богата на живак просто не бива да се прекалява с нея.

Междудругото Elface разбирам те много добре. Още преди да забременея съм искала момиче, сънувала съм го преди това и сега и МП наскоро каза, че е сънувал едно много красиво момиченце. И така съм се настроила, че не мога да си представя да ми кажат момче. Съжалявам, осъзнато го мисля, да за мен е най-важно да в живо и здраво, но не бих могла да скрия разочарованието си в такъв изход. Както една приятелка казва “На партито за пола ако от нещо излезне в син цвят и направо си те представям как го връщаш, че е сгрешено и не е твое”

Но пък съм наясно, че отглеждането и на двата пола си има своите плюсове и минуси. Най-важното е да са живи, здрави и да успеем да възпитаме у тях добри ценности и да ги направим добри хора.

ПП. От малка съм гледала братчето си, това е човекът, който обичам най-силно до момента и просто няма обяснение. Вече е на почти 14 и все още ми казва “Чао Зинка, Обичам те! Лека нощ”, и се гушка, и и .. просто нямам думи да опиша що за любов е между двамата. И го обикнах още от момента, щом го видях, а дори на мама казвах че искам още една сестричка 😂😂

Аз наистина много много се извинявам за спама, който правя в чата. Реално много ми харесва идеята в два през нощта да ме притеснява нещо и да пиша и да има кой да ми отговори, но наистина спама е страшно нещо. Какъвто съм мързел и днес изгубих 3 часа на дивана с този чат .. Но пък и не се стърпявам на бебета, кученца, коремчета 😍 и идеи за срещи 😁

# 449
По повод пола, аз винаги съм си представяла как имам първо момченце и после момиченце дай боже. Защото винаги като бях малка си мечтаех и казвах на майка ми , че ми се е искало да е имало преди мен един батко , който да ме пази ( е нямаше как да стане след като съм вече родена, но детски мисли )
И сега като е момченце се радвам много, въпреки всички клипчета, който гледам в инстаграм на кукленски стаи,рокли,панделки и малки сладуранки.

Още повече че се занимавам с изработка на шапки и бях направила пробна колекция тази пролет за шапки майка й дъщеря и ММ казваше, ей сега ако си имаме момиченце ще ти е модел .. ноо ще видим , може да измисля за татко и син сега 🙄😅

Общи условия

Активация на акаунт