ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Леле момичета какво ми се случи 😁 Сега дето си говорихме за момиченца,момченца и понеже бях навън и много се развълнувах...прибрах се вкъщи гушнах си мъжа и му викам нямам търпение да си гушкам и малкото момче и като ревнах ,ама рев..текът ми сълзите ,а аз се смея 😁 Не ми се беше случвало е така изведнъж от любов и лиготия 🙊💙

# 466
Абе успокой се Криси, не си изяла един буркан 😂
Ехх.. Пуста сърбогъщина къде вика моята баба... Ама и аз съм една.. Като чуя за ядене и откачам.. И без това се знам каква съм паника и пак... Че и 12 хапки изядох като прасетата... Повече няма да близна....😠

Pivolini Аз всеки път като погледна ММ и ми става едно мило и хем се усмихвам хем ревтуна... А целуне ли ми корема или ми каже нещо миличко, тогава вече е цял цирк Балкански 😁

# 467
Криси, аз 2 пъти ядох суши няма се плашиш, хапвай си спокойно 👌🏻

# 468
Оххх момичета добре, че ви има... Нямам един спокоен ден.. Все за нещо ще се паникьосам... Добре, че сте вие, за да вдъхвате кураж и сили... Дано всички да издържим до финал ЗАЕДНО, а Дай Боже догодина по това време да се видим някъде и да се сещаме с много смях за тези писанки тук.. 😁❤️

# 469
  • София
Аз само си ви представям като почнете да се паникьосвате за различните видове акита в памперсите 😂

Мале само на мен ли ММ не ми е мил и драг, направо днес само съсках по него 😂

# 470
И на мен не ми е, искам да го удуша 🤫🤣

# 471
И на мен не ми е, много ме дразни и вижда, че ме дразни и продължава да си прави дразнещите неща 😂

# 472
И на мен не ми е, много ме дразни и вижда, че ме дразни и продължава да си прави дразнещите неща 😂

Ооо това сякаш аз съм го писала Joy Ноо това беше до преди да забременея! Сега не мога да се позная, въобще не ме дразни толкова, като ме дразни. Изобщо не ми се спори с него и тогава пък сякаш става на моето People Information Desk Person ей така, ако се задържа и след това, би било доста добре за мен Grinning

# 473
За първото нямах предпочитания, но бях убедена, че чакаме момиче, така го чувствах, толкова силно, че му виках "тя", и на ФМ като казаха мъж бях в шок 😃 но не се разочаровах де, просто бях изненадана. А мм беше супер щастлив, той си мечтаеше първо да има момче. После с второто много исках момиче, и пак бях убедена, че ще е момиче, то се оказа момче 😂 и сега с третото пак си очаквах момиче и най-накрая интуицията ми се оказа правилна 😂 вече бях убедена, че не работи изобщо 😂
Но мм се радва много, каза ми, че ако е било първото момиче нямало да се радва толкова, а сега понеже е трето и на него чу е мерак за момиченце, та в крайна сметка всичко е за добро 😊
А момченцата са прекрасни, тези, които очаквате момченца - лекичко ви завиждам даже, че ще изпитате за първи път връзката майка-син 💙 просто е невероятна!

# 474
Благодаря за съветите за храната...хапването ми е важно 🤣🤣🤣
Значи ферибот, калмари, скариди на плоча, без сурово, без пържено и без миди...мисля, че звучи добре, ще се справя 😎
Макар, че аз вече на два пъти ям миди в Хепи ..те имат много натриев глутамат, който вероятно е по-вреден от самите тях 😵 така че и тях ги спираме

ММ ме дразни почти непрекъснато, не знам какво ще го правя ...🤔💩

Относно пола винаги съм искала момиче, но знаех ММ колко иска да е момче...и някакси през ума не ми мина, че изобщо е възможно да бъде друго! Разбрах, че ще е момиче и за момент даже си помислих "Боже, толкова ще е разочарован", но това усещане много бързо отстъпи място на огромната ми радост!

Иска и нещо друго да ви напиша, ама ме разсеяха и забравих 🐑

# 475
Elface, аз вече веднъж бях писала, но пак ще го кажа. Моята 3 годишна госпожица според тогавашния ми доктор беше момче. В 15 седмица отивам при друг АГ и той "Момче, ама следващият път" Grinning
Аз лично нямах никакви предпочитания. Винаги съм искала да имам дъщеря и не съм си представяла живота без, но при първо дете и на момче много щях да се радвам, но все си казвах, че за второто много ще го мисля. Просто трябва да имам дъщеря 😁 Е, сега си имам момиченце и пак нямам предпочитания. Много ми харесва идеята за 2 сестричка с 3 години и половина разлика. В същото време ми е любопитно и ме гъделичка за момченце. 😁 Истината е, че важното е да са живи и здрави и като  ги видим знаем, че точно това сме искали.

# 476
Извинявайте, че пак спамя, но се сетих .....
Моята племенница до раждането си трябваше да е момче....вярно преди 11 години, но трима лекари казваха, че ще е момче! Снаха ми до ден днешен казва, че заради мен си е сменила пола, защото много, много исках да е момиче 💓😎🐣

# 477
Момичета, много ви благодаря за вашите истории. Хубаво ми е да ги чета 🥰 А за объркване малко се съмнявам, защото не бях при гинеколога ми, а при специалист, който все пак с много добър ехограф гледа органите на бебето. Накрая като сестрата ме попита дали искам да пуснем кръвен тест за пола, лекарят ме погледна и каза "тя си знае вече" 😒 Живо и здраво си казвам, ама като ми излезе някое момиченце на снимка и ми става криво.

# 478
С първата ми бременност страшно много исках момиче. На първите прегледи ми казаха момче и аз бях страшно разочарована. Не знаех какво ще го правя това момче, как се гледа такова чудо? После в 15г.с. разбрах, че е момиче и че трябва да направя аборт по медицински причини. Ами... научих си урока. Никога повече не си позволих претенции за пола на детето. Когато забременях пак, исках само да е здраво. И като ми казаха, че е момче и е здрав, бях супер супер щастлива. А той е прекрасен малък мъж! Сега още не знам пола и ме интересува само дотолкова, доколкото съм любопитна, но каквото и да е няма да съм разочарована.

# 479
Като знам моята девойка (на 3) как никак не обича момичешките неща и какъв е дивак, колко е привързана към мен и какво ли още не... та може и да си представяш, че ще връзваш панделки, но понякога самото дете има други планове Wink
Сега хем искахме момче, хем се радвам, че ще си спестим купуване и гласене на всичко за момче. А и нямам идея как ще съжителстват в една стая различни полове.
Абе, всичко си има 2 страни Simple Smile Виж, ако пробваме за 3то, бих изтръпнала при новината за още едно  момиче Joy

Общи условия

Активация на акаунт