Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 292
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
G&B, хубаво е, че си разделила ваканцията. И аз така правя. Почивам на няколко пъти. Редувам планина, море, СПА, малко пътешествия. На мен ми е много тъжно когато ваканцията свършва. Все едно ми слагат отново каишката Disappointed Relieved

peneva_a съм я запомнила с хубавата коса и прическа не изискваща грижа. Малкото Пеневче, явно е наследило гените на майка си Flowers Hibiscus

Агент и твоята коса е много хубава, а ти казваш, че е тънка.

Дами, накарахте ме да се вгледам в устните си, наистина се смаляват. В редките случаи, когато съм с червило, установих, че едно време слагах молив по вътрешния контур и тогава червилото. Сега  по контура молив, а най-вероятно ще дойде и момента и извън контура. Винаги като младо гадже Smiley съм се чудела, защо бабите със синкава коса и оранжево червило се мажат извън устата, а то каква била работата Smiley

Поръчах една рокля от Зара, бяла, много ми се  носи бяла рокля. Тази когато пристигна, моментално я върнах. Ето я  https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%80% … html?v1=268348884
Изобщо не я харесах. АниД, ти твоята с голите рамене одобри ли я? В издирване съм на бяла рокля.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 20:56 от asa

# 1 846
Една от тази вечер.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 22:52 от G&B

# 1 847
  • Бургас/Пз
Аса, не, не я одобрих и аз я върнах . Под мишниците почти целия сутиен се виждаше. Долната част беше доста обемна и изобщо не падаше като на снимката. Да не говорим , че от всякъде висяха конци.
Взех обаче друга бяла. Коренно различна 😂 къса и с голи рамене, обаче ми заспа и въпреки че става само за вечерни излизания или дискотека, реших да я запазя. Има подплата и изобщо не прозира, че това ми е голям проблем с белите рокли Simple Smile

GB, прекрасна си, роклята е невероятна ❤

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 13:45 от ani_d

# 1 848
Ани, благодаря 🩷.
Не я скъсих заради воланите, но е единствената рокля, която съм носила повече от два пъти.

# 1 849
Пенева, Агент, G&B, прекрасни сте момичета! ❤

# 1 850
  • Варна

Точно това исках да кажа и аз.

# 1 851

И Ани! HeartHeartHeart

# 1 852
  • Варна

И Ани! HeartHeartHeart

И Ани! Hands Plus1

# 1 853
Ани, е като това цвете

Всъщност без да съм пристрастна в последните теми виждам само хубави момичета.

# 1 854
  • Бургас/Пз
GB,добре че не си я скъсила 😘
Пенева, страхотна коса и прическата много ти отива.
Агент , много ме сърбяха ръцете и аз да я скъся пак до врата, но фризьорката много й се свиди да ми реже косата по много наведнъж . Та сега отряза 5см и то след много настояване от моя страна, след два месеца ще я накарам пак толкова да махне Simple Smile Много ми харесва и формата, и цвета ти!

Благодаря ви, момичета! 😍
ТиЛи
Магни, това е едно от най-любимите ми цветя , даже имам такъв аксесоар за косата 😘

# 1 855
G&B - WOW ! Mного ефектна и много твоя рокля!

Агент и твоята коса е много хубава, а ти казваш, че е тънка.
Да, винаги съм била с много тънък и мек косъм, а последните 5-6 стана буквално прозрачен - мека като перушина и абсолютно сплескана в естествения си вид. Спасяваше ме някога, че беше много, много гъста, сега е има-няма 1/2 от миналата си слава, но все още има достатъчно, че да заблуждава хората. Затова и толкова харесвам и завиждам на плътни коси като на Пенева!

Мерси, Ани! Аз много те харесвам и с по-къса коса, защото имаш и шия за показване и добра форма на черепа за късо, но знаеш каква всекидневна робия е стилизирането на къса коса Hug Тази къса бяла рокля е много твоя, жалко би било да я сложиш  2-3 год. Помисли с какво би могла да я съчетаеш, че да си я носиш (кашмирен пуловер/жилетка/яке/сако!

# 1 856
  • При децата ми
Ехх, изтървах G&B и Агент, успях, обаче да видя Ани и Пенева! Страхотно изглеждате!
Показвам маникюра от вчера и отивам да ви чета!

# 1 857
  • тук-там
Агент, и на мен много ми хареса твоята коса, прическа, цвят, абе всичко!
Ани, и аз съм на мнение, че хубава къса прическа е твоето!
Аз определено скоро няма да избягам скоро от късия боб. Робия или не. За моята фина коса няма друго решение.

# 1 858
..
Аз определено скоро няма да избягам скоро от късия боб. Робия или не. За моята фина коса няма друго решение.

Това е голяма разлика, можеш ли да сложиш пак снимка да те видя, не мога да си те представя.
С дългата коса ти беше много добре! Изпуснах, когато беше постнала.

Исака ми се и на мен "боб" , но не ми стиска.

Ако някой знае програма в която можеш да качиш снимка и да ти сменя видове/стилове прически.
Може ли да сподели. Аз нещо не успявам да намеря все са някакви бъгави

# 1 859
  • тук-там
Последно така:

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 18:15 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт