Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 598
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 255
Не става...Като я получих първото ,което и аз реших, че е с колан ще е по-добре...но понеже е широка се получават неравномерни набори и се отказах...

# 256
По повод роклите на Копче, не съм стигнала до магазина на Зара, но на сайта се прехласнах по роклите им това лято!
Аз съм решила да не пазарувам дрехи това лято…
Да видим.
Тази втората дългата на Копче ме грабна. Но имам бюст и дрехи с хърбалички и къдрички хич не са ми подходящи. А и не е налична

# 257
  • Mediterraneo
Имам над 30 рокли. И никаква възможност да ги нося. Последните години нося изключително къси панталони, по- удобни са ми в този момент от живота ми. Ще видим кога ще се смени тенденцията. Рокля слагам за слизане на плажа, другите наистина рядко.

# 258
  • София
И на мен са ми удобни късите панталони, но обожавам рокли и последните лета - гащеризони.

Днес отстрелях едни детски къси дънкови панталони в НМ на смешна цена, както и поредните сандали на платформи (дано този път да са ми удобни, че ми писна да ходя като гном все с равни).

# 259
  • Бургас/Пз
Обожавам рокли! Мога за ги нося целогодишно без да ми се прииска да обуя панталон. Дънки нося все по-рядко, въпреки че и те са ми любими и имам много. Сега като се замисля, панталон последните две седмици не съм носила, освен късите през почивните дни Simple Smile
Пристигнаха ми зелените обувки и чантата. Уцелила съм цвета на зеленото и на двете и съм доволна. Утре ще видя как ще стоят с роклята Simple Smile

# 260
  • София
Нямам рокли, нямам....

# 261
Да ви покажа любимата си рокля, която е на 22/23г., но си я нося с кеф и ще я нося, докато се разпадне или влизам в нея, или е порядъчна за възрастта ми 😂:

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 22:11 от ДХ3

# 262
ДХ3, много хубава рокля и чудесно ти стои. Да си я носиш със здраве още толква години поне.

# 263
ДХ3, много хубава рокля и чудесно ти стои. Да си я носиш със здраве още толква години поне.
Благодаря!♥
Приятелката ми ми се смее, че си пазя толкова години разни дрехи, но аз наистина имам любими и се радвам да си ги обличам.А и като  цяло се обличам класически и модата все
е с мен Simple Smile)).Обичам да си купувам хубави материи, които се запазват с времето.

# 264
  • София
И аз имам дрехи на 20+ години. Някои явно оцеляват, други се скапват за две.
Хубава ти е роклята и ти стои супер.

# 265
За рокли ли говорим?
Преоткрих миди дължината. Остарявам явно Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 23:47 от MagniМ

# 266
Magni, страхотна си!Миди дължината е много женствена на всяка възраст.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 01:41 от ДХ3

# 267
ДХЗ, страхотна
Магни, чудно ти стои миди дължината с тези елегантни глезени
Да не пропусна Ани, напълни ми очите с тоалета с късата пола и високият ток- много, много хубава жена- на мога да повярвам, че си родила три деца/ дано не греша/😍
Ако съм пропуснала някоя дама, моля да ме извини- всички сте страхотни- с много стил и финес.
Пристигнаха ми обеците, отивам да ги взема.
Ето и моя любима и неостаряваща рокля 😊Тази година се зарекох, че панталон няма да обуя докато не падне сланата- само рокли. Замислян се да поръчам като на Ани сатенената рокля от Пробната, но се чудя още за цвета…..

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 22:07 от macadamia

# 268
Macadamia, в другия си живот дано имам тяло като твоето.С тази рокля ми навя спомен за Джулия Робъртс.

# 269
Много ти благодаря, ДХЗ  ❤
Не знам защо и аз правя такива асоциации тайничко, на ум…. и любим мой филм с актрисата 🌹

Общи условия

Активация на акаунт