Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 586
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 240
Много сте хубави, Ани и Све!
Аз съм смазана от умора, пазарувам на тийновете от два дни за лагера.
Като заминат в събота, ще си почина.
По домашно облекло:

# 241
  • София
Аз пък харесвам Лъвицата повече по дънки. Май съм единствената. Но то и аз си падам по по-момичешки визии по принцип. Някак роклите й слагат едни 5 години отгоре. На нея конкретно, но и на голяма част от жените също.

# 242
Ауу Клеми , недей така с тия 5 години отгоре,че ще ме докараш близо 60 годишна🤣🤣🤣, сакън.
В интерес на истината  нося най-вече дънки.Едно,че са удобни,второ ,че мога да ги комбинирам с разни феерични потници и блузи с дантели и финтифлюшки,по които си падам.
Но пък роклите в жега са незаменими,спор няма.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 21:35 от Lioness77

# 243
  • София
Dez, отслабнала ми се виждаш, сякаш! Blush

Ани, страхотна визия и форма, както винаги!

Да, Лъвице, роклите! Роклите са ми най-важни! Това ни отличава от другият пол, че то вече знае ли се в тия "интересни времена" .....Smile

Пристигнаха ми вчера и двете рокли от Зара и двете прекрасни на живо! Много съм доволна! Материя - твърда с форма. С подплата.  Без гладене! Любимото ми!
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%BE … html?v1=260481862
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%80% … html?v1=229166323
Едната веднага я разходих на колело до Старият град в Несебър. 18км навъртях в двете посоки общо.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 11:46 от kopche

# 244
Що се отнася до роклите си права Копче, но това беше в доброто старо време.Сега вече нещата са доста излезли извън контрол, и за съжаление роклите и полите се присвоиха от мъжкия пол и всички останали знайни и незнайни измислени полове.
Ти си много хубава, особено на фона на любимия ми Несебър 🥰

# 245
  • Пловдив
Аз пък харесвам Лъвицата повече по дънки. Май съм единствената. Но то и аз си падам по по-момичешки визии по принцип. Някак роклите й слагат едни 5 години отгоре. На нея конкретно, но и на голяма част от жените също.
Междудругото и аз имам такова наблюдение, че на някои жени, може би и на мен самата, роклите слагат години отгоре. Аз лично нося рокли само на морето.

# 246
А може би роклите, които "състаряват" са неподходящи, в смисъл, ако избере жената друг стил, цвят, модел и/или съчетание роклята не би я състарила.
В случая на лъвица не виждам добавени години. Въпрос на възприятие.

# 247
  • София
Не всички рокли и не всички жени, не съм обобщавала! Казах на голяма част от жените, вероятно защото някак не са подбрали точните за тях. Иначе в темата, по принцип, виждам чудесни попълнения. Аз самата обичам рокли, но гледам много внимателно да подбирам и модели, и цвят,и дължина. Защото има такива, които ми слагат не 5, а 10 години, плюс едни 10кг. А такива дънки, все още не съм видяла, които да успяват да ти добавят и възраст и килограми. Може да ти разширят тук-там някоя част, но само толкова.

# 248
И аз смятам, че зависи от роклята: стил, цвят, дължина, кройка.

# 249
  • тук-там
И на мен ми слагат годинки отгоре роклите, но няма начин да се откажа от тях:

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:04 от mtz

# 250
Mtz, точно тази рокля и съчетание те правят с младежко излъчване.-любим аутфитАко беше с офис стил, щеше да е съвсем друго.

# 251
Моето мнение е, че за всяка жена има подходящи модели от различните типове дрехи. Нося си и рокли и поли и панталони (основно) и не се замислям доколко ме състарява, стига да ми стои добре.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 18:57 от pep_si

# 252
Точно , подкрепям ДХЗ, и на двете снимки изглеждаш готино и младежки.
Всъщност, като се замисля, макар че 30 години работих в институции където се изискваше по-строго облекло, никога не се съобразих с това. Винаги съм била една идея по-различна. Така и не заобичах сакото като дреха, строго ми е ,аз съм по -романтична натура.
Пепси, страхотен дълъг крак имаш,момиче.✌️
Кативита, такъв тип рокли като бялата и тази на Копче, могат да си позволят жени с хубави тела и крака, каквито сте вие двете.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 13:10 от Lioness77

# 253
От времето на пандемията и засиленото онлайн пазаруване роклите се оказаха предпочитани и за мен...може да е свързано и с възрастта ми...Simple Smile
Моделът на показаната от Копчето рокля ми е много любим (затова и имам няколко)....второ лято разхождам тази и въпреки белия цвят се оказа много практична за обиколки....

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 11:48 от kativita

# 254
Долната с колан няма ли да стане?

Общи условия

Активация на акаунт