СЕДМИ КЛАС - голямото чакане - 19-26 юни

• 84 660
  • 862
  •   1
Отговори
# 180
Минавам само да ви нагледам, в очакване началото на другата седмица.

# 181
  • София
Около себе си има доста деца, които се явяват на тази матура съвсем формално и не се напъват изобщо. Т.е. не показват и 60% от знания и потенциал. Със или без паралелно обучение, когато едно "състезание или оценяване" няма никакво значение като краен резултат за почти всички участници, то това не е никакво оценяване.

Понеже май не се разбираме, уточнявам моята гледна точка, която не е нужно да е вярната или правилната.
Та идеята ми е, че ако имаш знания не е необходимо да се напъваш, просто ги прилагаш. Силно невероятно ми се струва, че ако някой има съответните знания и умения нарочно няма да ги покаже.

# 182
  • София
И моят младеж се е фокусирал само в едно училище - независимо коя от паралелките му. Но предвид ниските точки, които ще има по мат / около 50т/ , трябва да се надяваме на много добре оценен преразказ. Чакам резултатите с притеснение. Към никое друго училище не проявява интерес, какво ще правим....идея си нямам.

# 183
И моят младеж се е фокусирал само в едно училище - независимо коя от паралелките му. Но предвид ниските точки, които ще има по мат / около 50т/ , трябва да се надяваме на много добре оценен преразказ. Чакам резултатите с притеснение. Към никое друго училище не проявява интерес, какво ще правим....идея си нямам.
кое училище иска?

# 184
Какво е това БУЗЕМА? Моето дете си иска неговото училище, паралелката е една.

# 185
Навремето в Бузема даваха шофьорски книжки, май имаха и общежитие.

# 186
Ние сме харесали само 3 училища и просто нямам идея за други.

# 187
Грозно е това с Бузема. И там учат деца, не извънземни.....

# 188
Аха, и аз плаша с едно училище, ама нещо ми се обижда. Като не го приемат никъде, там ще е, няма как без училище да мине Laughing

# 189
И след това 19-то, 12-то, 31-во...училища с първи немски - бол. И още 2-3 частни.
Дали във всички се научава езика без помощ от курсове е друг въпрос...

Аз в двете частни немски училища, които проверявах, няма вече свободни места за 8 клас.

# 190
  • София
Много странно, особено за ЧУ Веда с малките му випуски..В ЕК поне са повече децата. Ако за тях говорите, де. Макар че кое друго да е, може би Увекинд? В това на посолството влизане в такъв клас е мисията невъзможна, ако немският не е матерен или като матерен..

# 191
Увекинд е едното, да.

# 192
  • София
За чертеж се дава 1т. Ако при задачи 19 и 20 са намерили верните отговори, но са разменили местата, например 19а е поставена на б), а 19б на а, се дава пълен брой точки.
Око дете е писала 21зад. например на 22, не е проблем,  всичко се преглежда.

# 193
  • Варна
Да попитам, в професионалните гимназии се учат два чужди езика или аз нещо не съм доразбрала. Основен от 8 до 9клас, който после преминава в език на професията и втори от 10 клас нагоре.

# 194
ganis, отнемат ли се точки за доказани само  4 равни страни при подусловието за ромба?

Общи условия

Активация на акаунт