Девственост на 29г.?

• 14 335
  • 187
  •   1
Отговори
# 105
Че то за дефлорация не й трябва мъж. Моя съвет е да се оправи с вибратора и после да не казва на никой кога и как е било първия път. Измисля си някаква история, две гаджета и готово. Иначе рискува да я вземат за откачалка или да попадне на откачалник.

# 106
Има много варианти.
Може да е възпитана в строги семейни ценности и да чака мъж, който ще е с нея цял живот или ще се омъжи за него. Да се пази за Него.
Може да има психологически бариери.
Може просто да се страхува или да не е сексуална.
Може да има проблеми със сексуалните контакти, психози, фобии.

# 107
Може, всичко може. Ама може и да се самоанализираш, рефлектираш и терапевтираш и да си преодолееш "нещото".
Моя първи път беше особено зле, само това ще кажа. Ама се справих, сама, и то в тинейджърска възраст и после си имам съвсем нормален полов живот. Някои неща не зависят от нас, но от нас зависи как се справяме с тях Wink

# 108
Не сте ли чували лафа “той не може, тя не иска”?

Ама този лаф е за 70+

# 109
Интересно, как една жена ще разбере, дали е сексуална, като никога не е спала с мъж?
Това се осъзнава с опита най- вече ,не става от първия път с първия партньор.
Колко често съм чувала от приятелки " Аз само съм си мислела, че имам и  правя  хубав секс, докато не срещнах Х"

# 110
Що да е ръчна. Аз излизах с една приятелка около година-две.
Беше девствена. Не помня кога го направихме, след около 3 месеца май.
Ама екшъна почна още на 2та седмица. Тя държеше да се погрижи да не "стоя на сухо". Не сме се лишавали от нищо, освен същинското. А тя беше и със супер дебела ципа и наистина много се страхуваше. А после и бая кръв изтече. Напои половината матрак.
А тя как точно е разбрала предварително, че ципата й е дебела?!

# 111
  • Somewhere beyond the moon and stars
Такива съвети и дават, понеже е към 30.
Иначе за друга опция освен Тиндър и подобни  не се сещам.
И преосмисляне на критериите спрямо предлаганото може би.

Да, имам предвид, да не се фокусира върху девствеността си на този житейски етап, защото е незряло.
В никой случай не ѝ давам съвет да скочи в семейство и деца с първия срещнат. Но да преценява реално мъжете, с които се среща и да им дава шанс, вместо да се изолира със собствените си комплекси.
Струва ми се, че тиндър запознанство и в леглото може да завърши неприятно за жена без много опит.

# 112
  • София
Тя каза ѝ завиждаме, защото е млада. Какво да го говорим…

# 113

Къде това? Даже се върнах да чета.....

# 114
  • София
И къде другаде да се запознае с мъже щом досега не е успяла, освен да форсира нещата в някое приложение?
Съмнявам се да тръгне да заговаря мъже по заведения или в градския транспорт, едва ли и нея ще тръгнат тепърва да я заговарят от нищото.

# 115
  • София

Къде това? Даже се върнах да чета.....
Имаше си друга тема, повечето коментари, които обрахте са от там.
Тоест, крушката си има опашка.

# 116
Не сте ли чували лафа “той не може, тя не иска”?

Ама този лаф е за 70+

Неможещи има и под 30. На мен не ми се е случвало, но нямам приятелка да не е попадала на такъв. А не излизат с дядовци 🤭

# 117
Авторката на темата да отиде за една седмица в Шумен.
Там имаше един паметник - "Паметника на свободата" - един мъж, по всяка вероятност руски войник с разперени ръце. И казваха, че ако минела девствена жена пред него щял да плесне с ръце. До 1990 не се беше намерила явно. Може там, на местно ниво нещо да се случва и да махат пломбите някъде.

# 118
Интересно, как една жена ще разбере, дали е сексуална, като никога не е спала с мъж?
Това се осъзнава с опита най- вече ,не става от първия път с първия партньор.
Колко често съм чувала от приятелки " Аз само съм си мислела, че имам и  правя  хубав секс, докато не срещнах Х"
Е не е нужно да спи с мъж , за да се възбуди от някои работи примерно!😁
Ако се възбужда е ок, значи не трябва да е асексуална

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 06:45 от eleaa

# 119
И какво ще стане, ако не се възбужда , не спи с мъж и не знае какво е секс?

Общи условия

Активация на акаунт