Къде в София - тема 5

• 56 562
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
На Дондуков отдавна
го няма.
Може би вече не съществуват.

# 121
  • София
Липненски - на бул. Хр. Ботев, до гарата съществуват. Мин. седмица бях при нотариус там. Влязох за малко докато ми дойде реда за сделката. Много бързо излязох, нищо не ми привлече вниманието да разгледам или да купя.

# 122
Моля, препоръчайте хубава (вегетарианска) пица в центъра на София Pizza  Beers

# 123
  • софия
Franco's

# 124
Момичета, дали в София има магазин, в който да е предлагат продукти от Али експрес?

# 125
  • Melmak
Здравейте! Моля да ми препоръчате магазин за злато на добри цени. Не търся нещо фенси със супер уау модели, по-скоро нещо традиционно и обикновено като модел, за това не ми се влиза в скъпарски бутици и не търся диаманти. По-скоро олд скуул златарски магазин, където цената на грам не е в пъти по-висока, само защото е някакъв специален модел нещо си. Благодаря!

# 126
Zlatina gold на ул. „Черковна“ 57, малко магазинче, но винаги намирам нещо подходящо.

# 127
  • София
На спирката на трамваите в посока гарата на бул.  М. Луиза, Лъвов мост има златарски магазин, видимо не е бутик с диаманти.  Не съм купувала от тях, но доста хора влизат докато минавам.

# 128
Къде има часовникар който може да поправи старинен часовник /не е ръчен/?

# 129
Хубави бижута на прилични цени има и в Uvel, имат и сайт.

# 130
  • София
Къде има часовникар който може да поправи старинен часовник /не е ръчен/?

в Скай сити

# 131
Търся такива фурми, може и онлайн

# 132
На спирката на трамваите в посока гарата на бул.  М. Луиза, Лъвов мост има златарски магазин, видимо не е бутик с диаманти.  Не съм купувала от тях, но доста хора влизат докато минавам.

Те също са Princess, както магазинът на Пиротска. Иначе имат някакви неща, да. Преди две седмици купихме обици за свекървата. В Uvel нямаше толкова избор. Цената обаче си е висока навсякъде.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:12 от Enter Sandman

# 133
  • София
Издирвам тези соленки, независимо в коя част на София. Физически магазини, не онлайн.

# 134
  • София
Звъннете на телефона на етикета и питайте кои магазини в София зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт