Къде в София - тема 5

• 56 546
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Наблизо
Здравейте,къде може да се намери тава баница,без поръчка,за утре?

# 616
  • Melmak
В Софийска баница има цели бюреци, можеш да вземеш просто един цял. За breadland не съм сигурна.

# 617
Баничарници Вега.

# 618
Къде мога да намеря сгъваеми чадъри с добро качество (т.е., с добра ветроустойчивост) и на нормални цени?

# 619
Здравейте,къде може да се намери тава баница,без поръчка,за утре?
Старата пекарна на Аксаков 28.
Предлагат различни видове.
Обадете се и поръчайте.
Май работят 24/7.

# 620
  • Melmak
Къде мога да намеря сгъваеми чадъри с добро качество (т.е., с добра ветроустойчивост) и на нормални цени?

Аз си купувам от ДМ, имам три чадъра - два сгъваеми и един пръчковиден. Доста време ги ползвам, единият кръгло 2 г (помня кога го купих, свързвам го с преживявяне) и е издържлив. Имам и по-нов от там в друг цвят и пак е добър.

# 621
аз също предпочитам от дм - здрави са до колкото е възможно да е здрав един чадър
скоро купих различни вида от тему - определено има разлика в полза на дм-ските, като цени също са прилични

# 622
Здравейте! На 31.08 (събота) сме на концерт на Ед Шийран на стадион Васил Левски, пътуваме от друг град. Предполагам всичко ще е пълно в околните платени паркинги, но къде в близост можем да паркираме? Платените паркинги според вас съгласяват ли се срещу предварително платена сума да запазят място?

# 623
  • Melmak
Намерете паркинг в близост до настаняването ви и си хванете метро до стадиона. Не бих очаквала да паркирам в близост, ще е лудница.

# 624
Буферен паркинг към метростанция /ако трябва по-далечна да избегнете стълпотворение/ и метро до стадиона? Това отпреди години го помня, бях в подобна ситуация. Ако още функционира ми се струва добра услуга, но някой по-запознат да каже.

# 625
Резервация едва ли ще ви направят, досега не съм попадала на паркинг в центъра, който да прави такава на непознати, т.е. не на редовни клиенти. Или паркирайте до мястото ви за настаняване, или някъде около стадиона в зелена зона и направете комбинация от талони и смс-и, за да имате максимален брой часове престой до края на работното време на зоната, а после вечерта ще тръгнете с колата.

# 626
Буферен паркинг и метро е най-доброто решение според мен.

# 627
  • There I was on a July morning
За мен, най-добре е да се остави колата при хотела, ако ще се нощува в София и до стадиона да се отиде с метрото или друг градски транспорт.
За буферните паркинги - те са с работно време и  трябва да се предвиди дали ще може да се вземе колата, ако концертът свършва късно.

# 628
  • София
Може да се паркира по улиците в кв. Изгрев, Дианабад, Мусагеница - близо до спирките на метрото. Там нямаме зона, намират се места. Дори концерта да свърши след затваряне на метрото - с такси е бързо и не е скъпо.

# 629
  • Melmak
След концерта ще е тотална лудница. Не съм сигурна колко ще е лесно да се хване такси изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт