Къде в София - тема 5

• 56 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • пустинята Гоби
И метрото ще е лудница след концерта. Пътувала съм след подобно събитие с него за две спирки, беше ужасно. Най-добре да се спре колата в съседен квартал, зоните са до 20 часа, няма да е проблем да се паркира, все пак събитието не почва сутринта, а към 16-17 часа.

# 631
  • Melmak
Навсякъде ще е лудница, не само в метрото. Някъде четох, че ще са около 60 хиляди души. С такова мащабно за София събитие, нали не очакваме да си хванеш метрото като в обикновена събота вечер.

Ще има и големи задръствания, дори да спрат колата в някаква пешеходна близост, после пак ще висят в задръстване.

Същите идеи ще хрумнат и на още хиляди души.

# 632
  • пустинята Гоби
Колите тръгват от различни места и задръствания едва ли ще има. Виж за метрото е малко по-различно положението. Разбира се всеки е свободен да ползва, каквото намери за добре, аз споделих опит.

# 633
  • Melmak
Аз говоря от опит, същото се случва и около Арена (Армеец) при далеч по-малки събития. И задръстването не се образува само от колите на паркинга на самата зала.

Много голямо събитие ще е този концерт и метрото ще е пълно, да, както и автобусите, както и улиците.

# 634
  • софия
При арена Армеец проблемът е не само многото хора. Там влизането/излизането от паркинга е безумна.

Бих препоръчала да се паркира някъде отвъд Цариградско (Иван Асен, околните улички), около Римската стена. Да се плати зоната. Ходенето до там не е много и излизането след концерта ще е по-лесно.

# 635
  • София
Въобще не ми изглежда разумно да се ходи с кола. Преди години бях на ст. Васил Левски, на концерта на Металика, след концерта става стълпотворение.
Много улици ги затварят около стадиона, и това трябва да се има предвид.

# 636
Най-добре някой да дойде да ви вземе малко преди да свърши концерта.

# 637
от къде мога да намеря тензух?
Да изцеждам настъргана тиквичка и за кисело мляко Simple Smile

# 638
От бебешките магазини - има тензухени пеленки Simple Smile
От магазините за платове Simple Smile

# 639
Търся в София нокторезачка за дебели нокти. Някой да ми препоръча, че се мъча с обикновените и не става. В аптеката ми препоръчаха клещи, но те съм ползвала. Моля за съвет! Мерси

# 640
Може да идеш на подолог. Той е специалистът (ако искаш).

# 641
много съм доволна от тези темувски
https://share.temu.com/RUXh6BZgpkA

# 642
  • пустинята Гоби
Затварят се улици около стадиона, не се затваря цяла София. Аз живея в центъра, в близост до НДК - хич не усещам, че има концерти или мачове, защото коли и задръствания около нас няма. Ако човек иска да спре пред стадиона, естествено че няма как да може да дойде и да си тръгне после. Ама възможности наоколо бол, даже и платени паркинги има доволно, които могат да се ползват па дори и без резервация. Пък, който иска да си ползва метрото - да го ползва, после ще каже как е.

# 643
  • софия
Въобще не ми изглежда разумно да се ходи с кола. Преди години бях на ст. Васил Левски, на концерта на Металика, след концерта става стълпотворение.
Много улици ги затварят около стадиона, и това трябва да се има предвид.
След дългогодишно живеене до стадиона, свидетел на хиляди мачове, съм предложила варианти, в които това е избегнато.

# 644
От бебешките магазини - има тензухени пеленки Simple Smile
От магазините за платове Simple Smile

Боже, как не съм се сетила.
Имам от бебето такива пелени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт