На море в България 2023 г.! - 2

• 62 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
На басейна пред "Нептун" цените са в евро... Не,мерси. Обичам да плащам в кеш...
кои цени, на какво...
Пълни глупости пише този. Барът на басейна си е към инклузива т.е гостите на хотела на плащат нищо. Вече за външни клиенти може да има меню с цени.

# 436
Да де,за външни клиенти...

# 437
  • В.Търново
Цитат на:
[/quote
Серенити бей ни хареса много. Преди него бяхме в Тива Дел Мар - Свети Влас, от който за съжаление не останахме очаровани.  В Тива Дел Мар платихме повече, тъй като детето се брои за  възрастен (13г), а спеше на неудобен диван, за разлика от Серенити, където си спа на допълнителен матрак.

Скоро ли почивахте в Серенети. Най вече ме интересува как е храната - има ли разнообразие или е еднаква всеки ден? И получават ли се опашки и изнервящи положения за недостатъчни маси по време на обяд или вечеря?
Явно не сте прочела темата. Върнете малко назад няколко странички и е коментара на Fatalina.

# 438

Явно не сте прочела темата. Върнете малко назад няколко странички и е коментара на Fatalina.
[/quote]
Благодаря, върнах се назад и прочетох Simple Smile

При нас дилемата е между Серенети и Казабланка Обзор. Цената която ми дават е почти еднаква и трябва да реша къде.... Ще се радвам да получа помощ от  посетили и двата хотела.

# 439
На басейна пред "Нептун" цените са в евро... Не,мерси. Обичам да плащам в кеш...
Че то и в евро можеш да плащаш в кеш😁

# 440
Утре тръгваме от Серенити бей. Хареса ни много и нямаме търпение да дойдем пак Simple Smile храната е супер, не знам как някой може да остане гладен. Може би закуската е най-компромисна, защото няма хубава баница, айрян , сандвичи , но пък има винаги палачинки или гофрети, няколко вида яйца, кроасанчета и стандартните неща.
Голям плюс е бюфетът на басейна, който предлага храна през целия ден - пица, тортили, хот дог, наденички/кебапчета, салати, соленки, сладолед, кекс и други.
В ресторанта винаги има места и не е навалица, поне аз не усетих този страшен тътен от чинии, които все едно летят край мен Simple Smile
Все пак хотелът е четиризвезден плажен хотел, храната не е супер изискана , но си е достатъчно разнообразна и вкусна. В ресторанта не се пуши и няма твърд алкохол.
Много голям плюс е , че има достътъчно чадъри на плажа, дори на предни редове. Никаква драма няма за това. Освен това в апартаментите с гледка море е прохладно и без климатик.
Идвайте смело Simple Smile

# 441
  • В.Търново

При нас дилемата е между Серенети и Казабланка Обзор. Цената която ми дават е почти еднаква и трябва да реша къде.... Ще се радвам да получа помощ от  посетили и двата хотела.
[/quote]

Разбира се, че Серенити.

# 442
Ние току-  що се връщаме от там. Морето е кристално често. Плажът е тих, няма музика. Има голяма безплатна зона.  Шезлонгите са скъпи. През деня е тихо, вечер също няма музика, но разни пияници се провикват до малките часове на нощта. Цените навсякъде ми се сториха ужасно високи. Отделно, че почти нищо не работи до 6 часа вечерта.
Има курортен вид селцето, не е като умрелия Черноморец. Като цяло ни хареса.
Бяхме отседнали в малко хотелче на една крачка от плажа. Чисто и хубаво, с прекрасна градина. Ако ви интересува, може да ми пишете на лични за повече подробности.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 06:02 от Mia Rulana

# 443
Утре тръгваме от Серенити бей. Хареса ни много и нямаме търпение да дойдем пак Simple Smile храната е супер, не знам как някой може да остане гладен. Може би закуската е най-компромисна, защото няма хубава баница, айрян , сандвичи , но пък има винаги палачинки или гофрети, няколко вида яйца, кроасанчета и стандартните неща.
Голям плюс е бюфетът на басейна, който предлага храна през целия ден - пица, тортили, хот дог, наденички/кебапчета, салати, соленки, сладолед, кекс и други.
В ресторанта винаги има места и не е навалица, поне аз не усетих този страшен тътен от чинии, които все едно летят край мен Simple Smile
Все пак хотелът е четиризвезден плажен хотел, храната не е супер изискана , но си е достатъчно разнообразна и вкусна. В ресторанта не се пуши и няма твърд алкохол.
Много голям плюс е , че има достътъчно чадъри на плажа, дори на предни редове. Никаква драма няма за това. Освен това в апартаментите с гледка море е прохладно и без климатик.
Идвайте смело Simple Smile
Много, много благодаря за отговора Simple Smile

# 444

При нас дилемата е между Серенети и Казабланка Обзор. Цената която ми дават е почти еднаква и трябва да реша къде.... Ще се радвам да получа помощ от  посетили и двата хотела.
[/quote]
Категорично Серенити е по-класният хотел, освен че е и на плажа буквално. Казвам го като човек посетил 4 пъти Казабланка в добрите му години(сега е за ремонт) и 6 пъти Серенити.

Днес пътуваме за другият ни любим хотел Марина Сандс.  Ще избягаме от жегите. Хубав уикенд на всички и приятни почивки на морето на тези, които са там.

# 445
Много се извинявам, но такива ли са масовите цени за нощувка на базата на ОИ ,в що годе добрите хотели - приблизително 200 лева на човек?
Сега отворих да погледна за този Серенити Бей - 183 лева на човек.

Та това са почти 400 лева на ден.
Така ли е навсякъде?

# 446
Студиото е 161 лв, и то с чадър и шезлонг на плажа, това е повече от нормална цена. И това е без отстъпка, при ранно записване ще има поне 10% и най вероятно дори и повече намаление.

# 447
Аз не ходя по заведения на морето, обаче все съм си мислела, че ако си сметнеш за цял ден пиене и ядене по заведения, пак ои би ти излязъл по на сметка. Както се спомена по-горе, като сметнеш и шезлонги..

# 448
Много се извинявам, но такива ли са масовите цени за нощувка на базата на ОИ ,в що годе добрите хотели - приблизително 200 лева на човек?
Сега отворих да погледна за този Серенити Бей - 183 лева на човек.

Та това са почти 400 лева на ден.
Така ли е навсякъде?
Такива са, даже тези са ниски в сравнение с много други хотели, но с ранни резервации ценита са повече от добри. Резервирам още предходната година щом излязат офертите, ноември - декември. Така ползвам отсъпки от 25 до 40%. Също така обичайно почивам извън активен сезон и така цената ми е още по-добра. В Серенити - 126 лв. на ден на човек и то защото хванах 1 нощувка от активен сезон. Настаняване в апартамент, безплатен паркинг, чадър и шезлонги на плажа, анимация и ред други. За сравнение цената на апартхотел до Серенити по време на нашия престой беше 130 лв. на човек само с включена закуска. Комплектът чадър и шезлонги на свободно е 30 лв. За  паркинг плащат по 15 лв . Цените в бистро до хотела: супи от 5 до 9 лв.- телешката, салати от 10 до 18 лв., основни от 15 до 25 - 30 лв., да не говорим за алкохолът, кафето 3.50 лв. Дали този вариант би ми изрязъл по-евтино - не.
Хотелът, в който сега отивам пък ми излиза на още по-добра цена. Настаняване в двойна делукс стая, на ултра ол инклузив, безплатен паркинг, включени чадър и шезлонги на плажа, бар на плажа, прекрасна анимация и за деца и за възрастни с участия на гост-изпълнители на живо, уникална храна, перфектна чистота и обслужване. Цената ми и то в активин сезон е 120 лв. на ден на човек. В тези хотели деца до 13 години се настанавят безплатно, а второ дете с отстъпка от 50%, а има и хотели, в които и двете деца се настаняват безплатно. За мен това е предпочитаният начин за почивка, по време на която не ми се налага да мисля за нищо и отличен баланс цена/качество.

# 449
Здравейте.Днес се заговорихме с един познат,който преди десетина години е ходил на море в Сарафово,та се зачудих и реших да ви питам, дали някой може да даде мнение за Сарафово,плажа,цени и къде може да се паркира.Благодаря.

Здравейте!
Ние тази година решихме да прекараме повече време на морския бряг и наехме къщичка в непосредствена близост до плажа в новата част на Сарафово в посока Поморие. В интерес на истината е доста приятно и уредено. За момента не мисля, че има проблем със свободното паркиране, тъй като има все още незастроени парцели, които са импровизирани паркоместа.
Не сме ходили на централния плаж, но плажчето, което ползваме, е чудесно. Има спасители, приятно ресторантче, тоалетна, душ и не е претъпкано, дори напротив. Плажните принадлежности са по 5 лв./артикул.
Има няколко по-големи местенца за хапване със сходно меню и цени. Не бих казала, че е скъпо в сравнение с големите градове, но за кварталче на Бургас... Една идея са се поизсилили Simple Smile Но пък има много супермаркетчета и плод-зеленчуци с доста добър асортимент. Всичко е на пешеходно разстояние.
Прави впечатление, че има доста чужди туристи, като преобладават рускоговорящите. Ако съдя по регистрационните номера, повече украинци и по-малко руснаци. Ами... безкрайно се несъобразителни, както на плажа, така и по уцилите. Но това го има във всяко курортно местенце.

Ако трябва да обобщим, не е нещо претенциозно, но определено има какво да предложи Сарафово Simple Smile
В момента сме отседнали в тази част на Сарафово. Кои заведения препоръчвате в близост до Бургас бийч?

Общи условия

Активация на акаунт