На море в България 2023 г.! - 2

• 62 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Цитат на: peterky2002 link=topic=1566242.msg46738074#msg46738074
На Кранево също има няколко такива хотела , а също и руския хотел на Шкорпиловци
[/quote
Кой е руският хотел на Шкорпиловци?

# 661
Ако Long Beach имат, предвид аз лично не го препоръчвам нито като комфорт на статите, нито като кухня.

# 662
  • Велико Търново
Здравейте,
Да споделя за нашата почивка в Лозенец:
Селцето е много приятно, направили са нов парк, който след време, когато пораснат дръвчетат, ще е много приятен. Има страхотни заведения, които последните дни обаче станаха препълнени. Ние нощувахме в много приятен и спокоен комплекс, точно до Корал. Плажът е страхотен - плитък, чист и хората не са един върху друг. Поне така беше до петък. От тогава започна да се пълни от рано. Явно повечето почиващи идват след 20-ти юли. Пробвахме и плажът на ММЦ Приморско - ужасен мравуняк, на който повече няма да повторя.
Та Лозенец се оказа много приятно селце, в което кипи живот, но я няма циганията и изнервящата суматоха на Китен и Приморско.

# 663
  • Варна
Ако Long Beach имат, предвид аз лично не го препоръчвам нито като комфорт на статите, нито като кухня.

https://www.longbeachresort.bg/ е най - доброто на Шкорпиловци , а там е най -  големия и не лош плаж в БГ - каТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СНИЗПОСТА НАД устието на Камчия та чак до Кара бурун - 15 км. почти непрекъснат плаж
някакъв вариант е - разбира се че има и по добри хотели

# 664
Какво е времето на Слънчев бряг?Днес ще пътуваме и май нямаме късмет:confused:

# 665

Ето такова е, но поне морето не се чува да бучи. Вчера имаше червен флаг.

# 666
Някой почивал в Крайморие да даде отзиви как е.Плажа най вече.Краят на август ще имаме възможност за 2,3 нощувки и се чудя къде да отидем.

# 667
Днес пристигнахме в Сънрайз Ол Суит. Само да ви кажа, не съм впечатлена въобще. Нито хигиена има, нито разнообразна храна, някои неща са пресолени доста. Стаите са амортизирани. По-нататък подробно ще опиша.

Ние сме 3ти ден в Блу Меджик.
Трябва и него да отписваме.

+
Сцена на плажа за анимацията.
Сменили са екипа (външна фирма)

-
- хигиената е зле - общи части, барове
В ресторанта видимо има повече персонал (узбеки и роми)
- вино се сипва само от бара на ресторанта вече= опашки
- шезлонгите вече са амортизирани, "тревната" площ изглежда отвратително

Сменили са готвачите определено. Бих заложил на араби - готвят с много черен пипер и умерено до солено.

Идваме от Албена и виждаме много сходства в кухнята. Вече толкова се пренаситихме, че няма да класифицирам кухнята.
Ми те това е, трябва да му търсим заместител. Върви яко надолу, въпреки обещанията.

# 668
  • В.Търново
Чудех се какви са тия с дръпнатите очи пък говорещи на руски. Мислех да ги питам от къде са. Мръсно е навсякъде. Иначе тортите в сладкарницата на Сънрайз са вкусни. Басейните за сега чисти, само бебешкия с мътна вода.Днес времето е ужасно.
Питах камериерката, персонала са от Киргизстан. Предимно рускоговорящи и цигани е персонала.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 12:15 от Русалка_1

# 669
Знаят английски и руски и грам не знаят български Grinning

# 670
Моля, препоръчайте ми хубав хотел с отличен ОИ, който работи през октомври? Благодаря.

# 671
Моля, препоръчайте ми хубав хотел с отличен ОИ, който работи през октомври? Благодаря.

Аква Хаус-Св.Константинов Елена с две ръце. Водата е минерална , има вътрешни външни топли басейни -за октомври е идеално.

# 672
  • Стара Загора

На Свети Влас е студено и вали. Не става за плаж.

# 673
  • Бургас
Някой почивал в Крайморие да даде отзиви как е.Плажа най вече.Краят на август ще имаме възможност за 2,3 нощувки и се чудя къде да отидем.
Не е лош плажът, но на мен лично не ми харесва, че идват много "индианци" от Меден Рудник, а и от Сливен и околието/ особено събота и неделя/. Карат ги с някакви бусове за деня само, натикани на тумби като афганистанците, а вечер се прибират. Постилат едни одеяла, жените се къпят с роклите, малките крякат, а бе...да ти се отще и плаж, и всичко. Поне миналата година така беше, тази едва ли е различно.

# 674
Ние днес се настанихме в Парайзо Бийч . Къде в по - нискобюджетни места съм ходила - тук ме загубиха с идването. Ще им дам шанс и утре и просто се изнасяме ако е все така . На вечеря оризът беше вкиснат и миришеше. Пуснах оплакване , едва ли не само аз съм се оплакала . Появи се някакъв господин , който така и не разбрах управител на ресторанта ли е и за да ми докаже , че видиш ли ти си въобразявам яде ориз пред мен . Бога ми как успя не знам - оридът беше кисел и миришеше. Както и да е . Имаме резервирани 7 нощувки , две платени като капаро . Ще видим утре как ще е положението с храната .

Общи условия

Активация на акаунт