На море в България 2023 г.! - 2

• 62 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Посетихме днес Камчия. Прекрасен, огромен плаж. Без заведения, без излишна шумотевица.

Къде се ходи до тоалетна там като няма заведения?
Реторичен въпрос, нали ?
Да ме прощаваш, но въпросът не е реторичен, а е въпрос на лична хигиена и възпитание. Мен са ме гледали като извънземно как тичаме по плажа със сина ми към тоалетна, когато беше малък. Еми може и малко дете да е, но въпреки всичко не е хигиенично.
По същата система ме гледат като извънземно когато съм мокра, тоест взела душ преди да влезна в басейн.

# 106
На плаж без тоалетна не ходя. Абсурдно е да пикая в морето или да се дупя по някакви храсталаци. И не, не съм фен на т.нар. бетономорие, но си имам минимални хигиенични изисквания.

# 107
  • Тра-ла-ла
На доста плажове с концесия няма ни обществено достъпни тоалетни с течаща вода и мивка, ни кьорав душ. Има WC към заведенията или някакви химически....

# 108
Ми ....на такова диво място,дали ще уринираш в гората/пясъка или морето е все тая.

Споко сторм76, аз съм от тези дето посещават тоалетните, но когато има такива
Ама да излъжа, че на Камчия стискам по цял ден - е сори, на черното не казвам бяло Joy

# 109
Аз за това обичам цивилизацията.
Интересно като не стискаш по цял ден на Камчия, дали и не се храниш?
Този въпрос вече беше реторичен.

# 110
  • Great Britain
Много силни вълнения относно хорския живот. Що не си гледаш твоя?

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 10:00 от Мусковадоoo

# 111
  • Sofia
Риторичен и реторичен са дублетни форми. И двете са правилни Simple Smile

# 112
  • В.Търново
Интересно ми е от толкова много заведения на плажа във Варна къде им отива мръсния канал.

# 113
Здравейте
Има ли някой скорошно впечатления от хотел Куин Нели Приморско.

# 114
Здравейте

Отседнали сме близо до него и вчера гледах, че е изключително шумно около басейна и денем и вечер. Почиващите там споделяха, че не са очаровани от храната.
Дано се включи някой, който е в самия хотел за повече информация.

# 115
Здравейте
По-назад го обсъждаха този хотел,не с хубави впечатления!

# 116

Ама ти , какво си мислиш, че като видиш зор няма да тичаш до храстите ли ?
Айде мол'ти се ! Малките дечица, да не мислиш, че и на цивилизованите места казват всеки път на родителите ?
С морето не е драма, виж с басейните е огромна драма.

Интересно ми е от толкова много заведения на плажа във Варна къде им отива мръсния канал.
Те това е добър пример за реторичен въпрос SatisfiedSmiling ImpSmile

# 117
Вече броя дните до морето ни, след няколко заминаваме към Мелиа в Слънчев бряг. Четох отзиви от тази година в букинг - добри са, само едно имаше по-ниско, заради храната. Ще пиша като съм там, надявам се на плажа да има шезлонги, че хич не съм по басейните...

# 118
Сигурно ще съм поредната, която пита относно паркирането в Слънчев бряг, ама не намерих актуална информация по въпроса, та ако някой е наясно и може да даде ориентир би ми било от полза. Hug
Понеже много отдавна не сме ходили там и нямам никаква предства колко е зле вече положението... Grin
Абсолютно целият курорт ли се води синя зона или в северния и южния му край може да се паркира на улицата?

Иначе платените паркинги горе-долу на една цена ли вървят или трябва да сравнявам? За съжаление повечето хотели не предлагат гарантирано паркомясто дори срещу заплащане или поне тези, които аз съм набелязала.

# 119
  • There I was on a July morning
За северния край на Слънчев бряг, към Свети влас можеше да се паркира на страничните улички безплатно /евентуално, ако си намериш място/. Ние бяхме отседнали в апартаментен комплекс, който имаше подземен паркинг и го ползвахме срещу 12 лв. на ден. Това беше преди 2-3 години. Сега не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт