На море в България 2023 г.! - 2

• 62 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Сигурно ще съм поредната, която пита относно паркирането в Слънчев бряг, ама не намерих актуална информация по въпроса, та ако някой е наясно и може да даде ориентир би ми било от полза. Hug
Понеже много отдавна не сме ходили там и нямам никаква предства колко е зле вече положението... Grin
Абсолютно целият курорт ли се води синя зона или в северния и южния му край може да се паркира на улицата?

Иначе платените паркинги горе-долу на една цена ли вървят или трябва да сравнявам? За съжаление повечето хотели не предлагат гарантирано паркомясто дори срещу заплащане или поне тези, които аз съм набелязала.

Миналата година от хотела ни в Слънчев бряг ни съпроводиха с една кола до платен паркинг (на около десет минути от хотела)Беше 15 лв на ден.В хотел Байкал бяхме.

# 121
Зор е с паркирането на Слънчака, така че ако имате възможност потърсете хотел, който предлага паркинг.

# 122
В Приморско има ли безплатен паркинг?

# 123
Относно тоалетните-винаги предпочитам да съм до заведение или да има тоалетна наблизо.Миналата година бях свидетел на една майка с дете на 1 и нещо ,което за голяма нужда използваха брега за да се измият.Е отврат е това!!!И майката се смееше понеже бяхме наблизо и казваше ,че с деца е така!Е и аз имам дете,но не бих си позволила да сме подобна гледка.

# 124
имам същия проблем, винаги търся място на плажа с тоалетна или ако няма - старая се, да предвидя напрегнатия момент и да се прибера в хотела /обикновено хотелът е близо до плажа/

# 125
  • В най - голямото село
Може ли някой да сподели впечатления за Созополис. Има  ли транспорт (шатъли ) до плажове? Всякакви мнения ще са ми от полза.
Хубаво лято!

# 126
Малък отчет:

Китен - Атлиман - много топла вода, чиста с малко щипалки.
Приморско - Северен плаж - чиста вода с приятни вълни. Почти няма щипалки.
Каваци - чиста вода с малко щипалки. навсякъде водата е чай.
Времето вчера беше облачно, но днес е рай. Вече навсякъде има хора. Повечето са чужденци.

# 127
  • В.Търново
Как може да кажете на вода 23 градуса чай.

# 128
Здравейте! Моля за отзиви за ,,Парадайз Бийч" - Свети Влас!

# 129
  • Бургас
Здравейте! Моля препоръчайте ми хотел в Синеморец, който предлага стаи тип апартамент с кухня. Да има и басейн.

# 130

23 градуса е супер температура. Къпала съм се в Малага (Испания), края на юли, температура на въздуха 40+ градуса, температура на водата 18-19градуса максимум. Направо получаваш термичен шок. Не знам винаги ли е така или имаше някакви течения, но няма да повторя.

# 131
  • Някъде по Дунава
Давам мнение за Варна, плаж Кабакум. Според сайт в интернет е водата е 23 градуса. Първоначално е хладно, но се свиква. Температурата на въздуха е около 30 градуса и е много приятно, не е прекалено горещо. Няма щипалки. Чисто е.

# 132
  • София
Колко трябва да е, за да е "чай"?
В района на Бургас днес е била 23.8, което е почти 24.
Обичайно през лятото стига най-много до 26-27 и в много редки случаи е повече.
Тоест, вече е близо до максималните стойности. В България - толкова.

# 133
Здравейте! Моля за отзиви за ,,Парадайз Бийч" - Свети Влас!

Миналата година бяхме там и ще повторим.
Добро съотношение цена-качество.
Основен плюс за мен е гледката, спокойния плаж  и сравнително лесното стигане  от Сф Simple SmileСтаите са комфортни, храната прилична-но не е като за пет звезди със сигурност. Ние не пием алкохол и не можем да оценим UAI, но за някои си е голям плюс.
Но основно го предпочетох заради плажа-имам позната, която ходи от 15 г там и казва, че никога няма вълни. Наистина е чудесен залив и плажът е само за гостите на хотела. Тесен е , но на мен така даже ми е по-уютно.
Минуси- хотелът е доста голям и ако попаднеш в отдалечена част на хотела, има доста вървене до асансьора и ресторанта; в ресторанта си е блъсканица, няма как при такъв капацитет, но без маса не сме останали. Няма и голяма външна тераса, за да вечеряш на брега на морето. Детската анимация е слабичка, почти липсваща. Шезлонгите и чадърите се заплащат, но има достатъчно на басейна, който е на 5 метра от морето.
Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 134
  • В.Търново
За мен и за много хора 23 градуса си е студена водата. За мен трябва да е минимум 26. Няма да забравя една година в Поморие водата беше 30 градуса, на това се казва чай.

Общи условия

Активация на акаунт