На море в България 2023 г.! - 2

• 62 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, някой с тазгодишни отзиви за Марина в Слънчев ден? След няколко дни заминаваме.

Здравейте! Върнете се няколко страници назад, писала съм за хотела - бяхме там от 30 юни до 7 юли т.г.

# 481
Здравейте, от къде направихте резервация за Серенити? Според Visit до 10 Септември няма свободни помещения.
[/quote]

Резервации правя директно с хотела. За 21.07 имаха свободен апартамент ама след като, Fatalina похвали Марина Сандс в Обзор и прочетох положителните коментари реших да питам и там за свободни места..и воала, имат свободно студио и ще бъдем там. Отмених резервацията за Серенети и ще почиваме В Марина. Да, малко по скъпо ми е като цена но ми се струва, че ще бъде заслужена Simple Smile Simple Smile

# 482
По принцип храната на ОИ може и да не е топ качество, ама силно се съмнявам, че и по заведенията по морето е, пък цените едва ли са ниски. Айде да не генерализирам, сигурно не е навсякъде така, ама предполагам масово се готви с имитиращи продукти и гадни колбаси и зелечуците едва ли са от домашната градина.

# 483
Изразявам лично мнение и ще продължавам да го правя.
Сравнявам цени и качество като пивечето разумни хора.
Не ползвам туристически агенции и това е моят избор. Много хора ще разберат защо.
А за цифрите - 3 500 лв. за трима 5 звезден хотел в Турция през август - топ сезон, ултра ол инклузив. Доказано снимки и реалност от близък приятел, който ми го препоръча, защото го е посетил. Без агенция, пак да уточня.
Като гледам и за България хората вече често ги прескачат и се обаждат в хотелите. Цените често са по-добри и от booking com
fatalina никъде не съм написала кое за теб е "уау".
Цената за килограм е 4.90 в рибен магазин, на едро е по-евтино. На практика излизат едно от евтините неща, което да предложиш в инклузив пакет, но пък е различно. А за мен логично, в хотел по морето.
На заведение/капан/ресторант като не ти хареса можеш да смениш за следващия път. На инклузива също все нещо ще ядеш. Не нищим продуктите. Така популярният домашен чипс по заведенията също е замразена заготовка от Метро Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 13:29 от Devil_Rose

# 484
По принцип храната на ОИ може и да не е топ качество, ама силно се съмнявам, че и по заведенията по морето е, пък цените едва ли са ниски. Айде да не генерализирам, сигурно не е навсякъде така, ама предполагам масово се готви с имитиращи продукти и гадни колбаси и зелечуците едва ли са от домашната градина.
Аз изкарах почивка в апартамент без изхранване и определено излезе по-изгодно, отколкото да дам 300-400 лв на ден за ол инклузив. Ядохме скариди, домашни картофки, рибена чорба на обяд, готвени неща, за закуска си приготвяме по един сандвич, чай, кафе, сок. Не сме се ограничавали, но и не съм смятала точно колко, със сигурност обаче тази сума на ден не сме достигали. Вярно, че резервирах много рано през годината и страхотен апартамент с директна морска панорама до плажа ми излезе много изгодно, което не винаги е възможно...

# 485
Здравейте,някой от Варна чете ли тук?

Привет, да, аз съм от Варна.

# 486
  • Sofia
Тази година ще почиваме и в Турция и подкрепям мнението по-горе - хотелите с хубав плаж в Турция (пясъчен с плитко море) са скъпи. Да, самолетът оскъпява, но да не подвеждаме, че едва ли не е супер евтино да отидеш там (резервирала съм на ранни резервации през октомври, сега е още по-нагоре).

За БГ море избрахме Поморие и ще споделя отзиви скоро. Някой ще сподели ли как е положението по магистралата и много ли се чака при ремонта?

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 15:03 от NBM

# 487
Цитат на: Мусковадоoo link=topic=1566242.msg46705731#msg46705731

[/quote
Много отдавна се разбра , че там ти е екстра. Що не вземеш да оставиш и другите потребители да се изкажат без да повтаряш едно и също.
Ами хайде изказвайте се! Какво ли пък полезно за темата научихме от Вас?! Давайте, да прочетем от кой хотел сте доволни, в кой курорт, как резервирате и т.н. Или само ще надничате тук и ще давате наклон.

NBM, ако питаш за ремонта при Ямбол, то пишеше, че ще продължи до утре включително. Има някакъв резервен маршрут. Иначе час не ти мърда в тапата.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 16:07 от Fatalina

# 488
Здравейте момичета, прочетох доста страници назад,  но няма това за което ще питам.Някой това лято почив ли е в хотел Сириус в Константин и Елена?Храната каква е , климатици те как са...или пък мнение за хотел  Арабия? Утре ще резервирам в един от двата..

# 489
Аз изкарах почивка в апартамент без изхранване и определено излезе по-изгодно, отколкото да дам 300-400 лв на ден за ол инклузив. Ядохме скариди, домашни картофки, рибена чорба на обяд, готвени неща, за закуска си приготвяме по един сандвич, чай, кафе, сок. Не сме се ограничавали, но и не съм смятала точно колко, със сигурност обаче тази сума на ден не сме достигали. Вярно, че резервирах много рано през годината и страхотен апартамент с директна морска панорама до плажа ми излезе много изгодно, което не винаги е възможно...
Ние почиваме така трета година и ще съм много благодарна на линк за този апартамент с директна морска панорама. Все не намираме такъв на приемлива за нас цена.
Може и на лично съобщение.

# 490

Хубаво би било да кажете къде сте били, защото и аз посетих един хотел и останах много доволна.

# 491
Здравейте момичета, прочетох доста страници назад,  но няма това за което ще питам.Някой това лято почив ли е в хотел Сириус в Константин и Елена?Храната каква е , климатици те как са...или пък мнение за хотел  Арабия? Утре ще резервирам в един от двата..
Хотел Сириус Бийч от години не става за нищо, стара база, ужасна мизерия, храната е най-долното качество, което може да има и на всичкото отгоре е супер малко.
Не знам защо все още работи и го водят 4 звезден хотел. Освен локацията му, не мисля че има нещо друго хубаво.

# 492
Благодаря много за мнението за Сириус,и аз прочетох в и др  недобре чнения, ще потърся нещо друго

# 493

Хубаво би било да кажете къде сте били, защото и аз посетих един хотел и останах много доволна.
Да и защо трябва да споделям точно къде съм почивала? Такива апартаменти има със стотици на нашето море. Гледате и си преценявате. Споделих начина на почивка без храна, но с по-добро настаняване и че на мен ми излезе по-изгодно така.

# 494
Аз исках да коментирам срециално качеството на храната в ОИ и че според мен в масовите заведения едва ли е много по-високо така или иначе. Иначе има много различни варианти за хубаво изкарване. Това, което обаче не ми харесва в ОИ-тата определено е алкохолът. Дори и бирата е абсолютна вода.

Общи условия

Активация на акаунт