Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е водата на Черно море на юг, в района на Албена и Кранев?
Какви са мненията за почивка в Сарафово и има ли препоръчани места за хранене?
Какви са мненията за почивка в Лозенец, има ли риск от анулиране на резервации поради замърсяване на водата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е водата на Черно море на юг, в района на Албена и Кранев?
-
Какви са мненията за почивка в Сарафово и има ли препоръчани места за хранене?
За почивка в Сарафово има смесени мнения. Някои хора го харесват заради спокойствието и красивите плажове, докато други смятат, че е твърде пренаселено. Що се отнася до препоръчаните места за хранене, форумът споменава няколко местни ресторанта и кафенета, които си струва да посетите за автентична кухня.
-
Какви са мненията за почивка в Лозенец, има ли риск от анулиране на резервации поради замърсяване на водата?
-
Кои са препоръчителните хотели в Южното Черноморие, подходящи за семейства с деца на възраст 14 години?
-
Какви са мненията за хотел Oasis Del Sol в Лозенец?

иначе стаите са приятни, светли и просторни, банята е голяма. Откъм чистота нямам оплаквания. Работи си вентилацията, хладилничето си охлажда добре. Хубава тераса с гледка към морето. Само не разбрах защо на терасата има един стол за двама човека. Сушилници дават след поискване. Не съм ползвала спа и басейни, не мога да дам мнение. Шезлонгите около басейните обаче са доста сдали багажа и малко мърляви. Няма чадъри, шезлонгите имат някакво сенниче, което никаква сянка не прави. Храната биваше, нищо кой знае какво, на мен даже леко безвкусна ми идваше. Например задушените зеленчуци бяха просто сварени и изсипани в тавата, нито масло, нито подправки, имаше една вечер паниран кашкавал, който беше ужасен... ММ каза, че месото било вкусно, десертите бях много добре, имаше и всяка вечер много вкусни пици. Общо взето като обобщение - някои ястия бяха вкусни, други не чак толкова. Напитките се заплащат отделно. Направи ми впечатление, че нямаше на вечеря пържени картофи и сладолед. Не че са ми липсвали, но обикновено ги има по хотелите, затова реших да го отбележа.. С намирането на маса не сме имали проблем, въпреки че според мен много мудно се разчистваха масите. Хотелът се намира на около 10-12 минути от центъра, сравнително спокойно е около него, но същевременно наблизо има магазинчета, закуски и някакви заведения. Пред хотела има плаж, мисля, че се води северен плаж, от който сме много доволни. Доста е спокоен, морето е плитко и чисто. Цена на коплект шезлонги, чадър и масичка е 20 лв. Свободни шезлонги има почти през целия ден, което много ме учуди. Една сутрин отидохме до централния плаж и още 9 и нещо беше невероятен въргал и си се върнахме на нашия. Ами мисля, че това е от мен