Къпане в морето с раничка на крачето

• 1 000
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
Малко съм се филмирала, защото днес ни беше последния ден на морето и малкия (на 6) ми наду главата да ходим на плаж. Е отидохме, и тъй като предния ден обувките му направиха мазоли на петичките, му сложих водоустойчиви лепенки специални за къпане в море на Урго. Да ама, лепенките паднали...и сега не спира да ме гризе дали не сме направили беля с тази вероятно не много чиста морска вода (плажувахме на Бургас).
Мазолчетата не са кървящи, но се бяха спукали предния ден и кожичката се беше открила отдолу.

# 1
Боже какво филми... И да бяха, и да не бяха паднали лепенките, водата пак ще стигне до раненото място. А хора масово се къпят с рани и нищо им няма, морската вода даже е полезна за раните. Да не говорим колко вода е глътнал малкият юнак докато се е плацикал.

# 2
  • София
Водата ще подпомогне излекуването, няма да се разболее от тежка бактериална инфекция.

# 3
Така е. Морската вода ускорява заздравяването.

# 4
Дъщеря ми първата година на морето (на година и 8 месеца), още първия час след като се настанихме, падна в басейна и жестоко си ожули коляното (има белег, в подписа може да видиш на колко години е, и си направи сметка за каква рана става въпрос). Къпа си се през цялото време, нищо й няма.

# 5
Не се притеснявайте. Нищо му няма на детенцето. Внимава се при къпане в река или езеро.

Общи условия

Активация на акаунт