Кога е време за сватба?

• 20 082
  • 704
  •   1
Отговори
# 285
Тук говорим в цифри и пак някои хора си знаят тяхната песен. Ама да друго си е авторката да отиде да мие чинии в Германия за същите пари, които взима сега тук, щото зора не пита, а такъв ще има много вероятно.

# 286
Що, мислиш, че плочкаджии, строителни работници и дюнерджии в България взимат по-малко от 2400 лв ли? Бъркаш. Какво пък толкова светло бъдеще го чака в западна Европа? Какво жертва и губи, с какво е обвързан - нищо? Иска да си виси с юго-бачкаторите във Виена сигурно.

# 287
  • Sofia
Ама да друго си е авторката да отиде да мие чинии в Германия ...

Тия чинии са ти някаква мания – в n на брой теми съм те засичала да ги споменаваш, а не следя редовно раздела за семейни отношения.
Я си признай, да не би вкъщи жена ти да те заплашва, че ще ти прехвърли задължението по хигиенизирането на посудата, че си настръхнал толкова? Simple Smile Спомням си, че имаше някаква форма на фобия към домакинската работа, та сигурно оттам идва...

# 288
Кети, тук май темата не беше за миялната.

# 289
Мне, щото съм виждал млада жена с образование и кариера как се наложи да мие чинии на запад с години, буквално и се смля кръста и там още други проблеми заради хамалогията. Мъжът и успя да се издигне и да работи по професията си, спечелиха доста пари и днес са си тук в бг, познай дали иска да чуе повече за чужбина?

# 290
Тя си има нормална работа. Ще си намери такава и в Германия/Австрия.

Въпросът е, че според мен е грешна хипотезата, че там ще им е по-висок стандартът. Може да взимат повече пари, но разходите също са по-високи. Затова аз смятам, че в случая най-добрия вариант, дори и само за начало, е България. Освен ако тя не може да си намери работа в Хърватска и има желание да отиде (би отишла, доколкото разбирам).

# 291
Чакай сега, авторке, от какъв зор си му предлагала отворена връзка? Нали искаш сватба, деца, семейство, а предлагаш на хората отворени връзки. И то непознат чужденец от туристическа държава, та да ти лепне нещо екзотично.

Трябва да си определиш целите и приоритетите по отношение на мъжете.  Не  е вярно, че сме против тях принципно. Но интереса на мъж можеш да слагаш пред твоя само  ако ти е съпруг и баща на детето ти и то пак под условие, това да си сбъдва мечтите, да чакаш, да правиш компромиси,  на някакъв полунепознат, за когото не знаеш миналото, родата, финансовото състояние, обвързаности, зависимости, все неща, които няма как да научиш за половин година половинчато виждане  - не.

# 292
Хаха, пакистанец и афганистанец със сигурност. И моля, стига с тези чинии и задници на старци!

# 293

та, вие колко време бяхте гаджета преди да се бракувате?
5 години. И след като сключихме брак още 4 нямахме деца. Предполагам сме почнали връзката си по-рано. Дъщерята я родих на 28 години. Синът след това на 33.

# 294
  • Sofia
И аз смятам, че това за отворената връзка, е било грандиозен фал от страна на авторката. Мъжът, макар ужким решително да е отказал, ще си има едно наум занапред.

# 295
Отчаяна работа.

# 296
Авторке, казвам ти го с най- добри чувства наистина имаш много розови представи. Този мъж вземи да го притиснеш малко и да видиш дали иска да сте заедно като двойка. Постави му реален срок, примерно от няколко месеца и няколко варианта къде и как ще живеете, ако след този срок нищо не осъществи значи изобщо не иска да сте заедно. И аз във момента съм на 32 и преди 1 година зарязах мъж, който ме лъжеше че иска вече семейство, но не се връщаше в България, но и не искаше да говорим за бъдещето все още, а се виждахме от доста години. Решила ли си да си намираш мъж за семейство, като цяло нямаш време за губене и за идеалистични представи.

# 297
И аз така я виждам. Готова да зареже работа, дом и семейство, за да гони не знам си кой дето не го познава в трета страна... Много отчаяно звучи.
Авторке, моя съвет. Постави ултиматум - или се местиш при мен или край. Нищо не губиш, но ще разбереш колко те иска всъщност.

# 298
Авторке, чела съм те много пъти и си ми много симпатична - изглеждаш ми весела и позитивна личност. Харесвам такива хора. Но си и наивна, а това не е добре. Привлечена си от чужденеца, но реално нещата не изглеждат ок. Не знам защо, но поставяш неговия интерес на първо място и все гледаш за неговото благо. Аз на твое място бих си поставила условията и ако той не е съгласен, бих го разкарала.

# 299
Как да се отпиша от тая тема, че ми наспамихте живота? Smiley Както казах и в началото, връзката и на двамата не им е приоритет в момента и оправдания всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт