ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да не съм чула да се оплаквате Laughing Вчера изядох 4 филии бял препечен хляб, намазан с майонеза и шарена сол.

# 166
Аз съм на българска земя и ще ям и това е. Всичко има вкус тук. Nature Sunny

# 167
Здравейте, минавам да се отчета за 8 дни
 3 кг явно още действа, но си е глад.

# 168
Да не съм чула да се оплаквате Laughing Вчера изядох 4 филии бял препечен хляб, намазан с майонеза и шарена сол.
От 20 февруари не съм хапвала нищо тестяно .Вчера нещо ми стана.Сутринта изядох две бутерки с кашкавал,на обед краката ми сами ме заведоха до един subway.
Слава богу,днес кантара се държи прилично,а аз не изпитвам вече влечение към хляба

# 169
Glossycherry, аз на втория месец откак бях почнала режим миналата година така сънувах, че ям тутманик Simple Smile Гладна кокошка... знаеш Simple Smile
На море ми е най-лесно - малко риба, много плодове и готово.

# 170
  • София
Скоро не съм писала, но то нямаше и какво. Отдават ми се 4 дни, в които мога да си намаля храненето. От няколко седмици като цяло е режимно и задържах. Вече знам как да поддържам теглото. Само да сваля едни 13 кг още и с какъв кеф ще поддържам Grinning

Сега се амбицирах и намалих калориите. Ефект има - 3 кг. Гоня малката цел - да видя 6-цата на кантара. Ще се преборя за нея, после очаквам задържане. Днес 71.1 кг. Това не съм го виждала от години... Увеличих движението и положителните емоции и действам.

# 171
тази сутрин - 68.3 кг.
заветната цел се приближава
започвам да се замислям дали херцен не беше права - защо не 62? или дори 60?
ще видим
набелязах 2-3 фитнес клуба, след 10на дни мисля да взема по едно безплатно посещение и да избера къде да ходя - за сега целта е да съм редовна до края на септември

# 172
Зависи и от гените ни до къде може да стигнем, не само от нашата воля и отдаденост, за жалост.

# 173
знам, че под 60 кг. изглеждам зле
трябва да си "преговоря" какво е да си на 62 и тогава ще реша Grinning
освен това мускулът тежи повече от сланинките и ако се позадържа във фитнеса, вероятно ще остана на повече килограми

# 174
И аз смятам че е разумно да нямаш конкретна цифра в главата си, огледалото ще покаже кое ти харесва в един момент.
Вярно е това за мускула, аз съм почти 70кг и се плаша от цифрата понякога, но после си напомням че мускулите на краката ми са очертани навсякъде Grinning

# 175
търся здраве и тонус и съм убедена, че те вървят с по-добър външен вид
време е и аз да се поочертая с форма, различна от възглавничеста Joy

# 176
Така е, аз съм 63, ама мускули нямам. Оня ден качих стъпалата до Шипка и всеки ден вървя много, поне това се старая и го правя.

# 177
търся здраве и тонус и съм убедена, че те вървят с по-добър външен вид
време е и аз да се поочертая с форма, различна от възглавничеста Joy
Така де, "зариби" се по темата както му казват Simple Smile
Ако се притесняваш от фитнеса и хората там, пиши, аз съм експерт по страха от залата.

# 178
страх ме е да не се контузя Flushed
хората, ако не искат да ме гледат, да си отместят погледа Grinning

# 179
E как ще се контузиш..?

Малко вело, малко по всеки уред и готово. Аз съм се контузвала само веднъж, защото от легнало положение вдигах с крака явно неподходяща тежест. Не знам какво си докарах, но няколко дена ме боля корем после и оттогава това конкретно спрях да го правя. Най-лесно е да си вземеш за 1 месец треньор, аз така направих навремето. Моята инструкторка ме научи на всичко. Тя сега е известна - Марина Декова, има и онлайн уроци.

Няма да забравя колко критична беше. Веднъж в салона й казвам - ето това момиче там е Мис на нашия град. Младо момиче на 17, хубаво. Марина го огледа и ми вика: "Ама те на тия конкурси не трябва ли да са с хубави тела??". Момичето просто нямаше мускули, иначе си беше слаба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт