ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 481
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Аз подуването го установявам освен по по-рядкото пишкане, и по трудното сваляне и въртене на пръстените. Ако хлопат, значи всичко е наред.

Like_Smoke, преди години и аз бях пробвала нейни тренировки. Ама то беше едно пъшкане, едно пуфтене, викам си чоек кой знае какво ще си помисли, ако чуе какво гледам Rolling Eyes Пробвах да тренирам на спрян звук, не ми харесва.

Иначе и аз преди време бях платила на един пловдивски фитнес треньор за режим. Той е фен на нисковъглехидратното хранене и такъв режим ми беше направил. Като цяло хубав режим, смислен за мен, ама днес едно, утре друго, трети ден - трето. Аз трябваше да готвя менюта за по едно хранене, което мен ме затруднява. Предпочитам да направя по-голямо ястие и да имам поне за две хранения. Та и аз се ограмотих повече и така.

# 421
Тренировките на Румяна, колкото и скептични да сме, са много добри за  чистене. Особено всеизвестните й преди десетина години "90дневно предизвикателство". Правих го есента на 2014(!). Без никаква промяна в храненето свалих 2-3 кг. Набляга се на кардиото. Перфектно за сваляне и любимо.
Друг е въпросът, че не е за всеки. Много пъти съм писала в трен.тема. Кардио и особено скокове да не се прилага при кардио-васкуларни и проблеми с разширени вени.
За режимите - тук четем и пишем от години. Всяка от нас си има стратегия от години. Според мен е излишен харч да се поръчва листче с меню.

# 422
тръпки ме побоват като й чуя стържещия, лигав глас, абсурд да изкарам цяла тренировка с нея
сега си плаща някъде, защото постоянно ми излизат шортчета и реклами с нея
имаше един режим за булки от безплатните, само него съм харесвала,
имам три платени режима от различни тренери - няма особена разлика в тях

задържаната вода и аз по пръстена я меря, но то се усещаш като балон и без пръстен, очите ми също подпухват

Ню, впечатлена съм от подхода на половинката ти 😎🌞
да се оправят нещата дано
аз част от проблемите ги решавам с тичане на пътеката, трябва и аз да се завръщам към спорта

# 423
Между другото, никога не съм тренирала с пуснато видео в реално време. Записвах си упражненията на лист и си правех всичко на тишина. Имах колекция от няколкостотин тренировки. GrinningGrinning
Всичко изхвърлих преди година. Правя си мои неща от 2019.

# 424
  • София
Май нямам с какво да се похваля, ама да пиша. Още чакам заветната 6-ца... Надявам се след свършване на цикъла да наложа по-стриктно хранене пак и да смъкна едни 3 кг, до следващия ПМС... Забелязах, че сериозно се влияя от циклите. В началото няма апетит, намалявам храната, минавам на ОМАД, без въглехидрати и свалям 2-3 кг. При овулация мога да изям света... После ПМС и повече въглехидрати. Хубавото е, че тогава задържам. Ще наблюдавам и този месец. Малко скокообразно е - сваляне, задържане... Ако това е рецептата за успех за мен, супер ще е. Ще споделя по-нататък.

# 425
  • here, there, everywhere
Старите й режими са по-простички и с по-малко калории. При желание човек може да повтори определен ден и така да сготви по-голямо количество, пропорционално на дните.

В крайна сметка всичко опира до калориен дефицит, независимо как се рекламира. Просто за всеки крайното число на калориите ще е различно. Спомням си преди доста време я бяха сдъвкали Румянка, защото беше споделила, че не се отпуска с количествата храна защото бизнесът й изисква да изглежда по определен начин. След нападките започна постоянно да рекламира колко много яде, но това явно е за да не я атакуват пак. Отдавна не я следя, за мен лично тя доста изтрещя. Сега май ще се преориентира към коучинг.

Относно режимите: да, имам стари и ако ми е кеф, ще си ги ползвам. Най-малкото за идеи, защото има и попадения. Убедена съм, че всички в темата знаем принципно как да се храним за да отслабнем. Друг въпрос е доколко ни е важно и спешно. Та с режим или без, стриктност трябва. Просто като имаш нещо написано е една идея по-лесно.

Последно за Румянка, че да не обръщаме темата: козметиката й не съм ползвала. Лично аз като чуя как един продукт е феноменален, уникален и всякакви подобни синоними, бягам. Някак се тази стратегия мен лично ме отблъсква. Цените й са супер високи. Знам, че има доволни, но съм чела и доста недоволни.

# 426
  • София
Ние бяхме на еднодневна екскурзия до Сърница и въобще не съм му мислила да ви кажа. На обяд като пристигнахме ядохме някакво телешко със сос и хляб, на вечеря телешки език в масло, пържени картофи Grinning на сутринта баница, яйца, някакви кренвирши с кашкавал, които не бях вкусвала от дете.

Днес съм си отново по режим, завръщам се с пълни сили. Държа си 62кг, иска ми се да падна до 59-60кг. Миналата година на 61-62кг изглеждах перфектно, тази като че ли стоя малко по-водна на тези кг, но година с година не си прилича - организъм, така че тази ще пробваме с още малко кг-те надолу.

# 427
Отчитам се с храната за днес.
- Закуска: доза протеин с мляко, половин банан и чия семена.
- Обяд: четири палачинки с овесено брашно, навити с котидж сирене, спанак, домат, яйце и зелен лук.
- Вечерята, която в момента приготвям: зеленчуци на фурна и печена херинга.
Скрит текст:

Обичам храната си цветна. 🤤
Утре взимам първите си мерки (талия, ханш, бедра) след началните, да видим дали ще има някаква разлика за една седмица. Нямам търпение и да направя първата си тренировка от 10 дни насам. 😊

# 428
  • София
Всичко ми хареса, ама този протеин с мляко да го спираш веднага Grinning Протеин се пие само с вода, с друго не се усвоява. Ама грам.

# 429
Разби ми сърцето току що с тая новина. 🥲

# 430
И защо да не се усвоява протеин с мляко?
Аз го пия с вода, защото не обичам мляко, но последното твърдение на какво почива?

# 431
Поразрових разни сайтове и аз и не намерих подобна информация. На какво се базира това категорично твърдение?

# 432
  • София
На първо място млякото забавя усвояването на въпросната напитка в пъти заради казеина в него и лактозата. Подуването и газовете са задължителни. Повечето пъти това нещо въобще не се усвоява от организма. Протеиновият шейк е, за да си набавиш белтъчини бързо след физическо натоварване/сън и тн. и по принцип трябва да е с много лека консистенция, такава като на вода. Какъв му е смисълът, ако го усвояваш след 10 часа?

Ще се разровя в интернет щом държите да е черно на бяло.

# 433
О, аз не държа да е черно на бяло, просто ми стана любопитно и потърсих инфо.

# 434
Просто се усвоява по- бавно, не че не се усвоява Grinning
Аз го пия с вода след тренировка, защото тогава искам да се усвои максимално бързо. Но през останалото време си го пия с мляко, или го разбърквам с гръцки йогурт.

Общи условия

Активация на акаунт