ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 41 104
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
От утре следващите 81 дни ме бройте режимна- индивидуален режим, силови тренировки и йога. После е октомврийската ваканция на децата, реално- за нас поредната морска почивка и след това влизам в следващия цикъл до предКоледното броене.
Имам випускничка на 01.06.2024- това ми е стимулът за влизане във форма, пък да видим.

# 316
с теб съм, Тили 😍
няма да ги докарам до 81,
но поне 40

# 317
  • Велико Търново
Добро утро!
Херц, 59.5 от мен-време за среща, мисля!
Отимам да тренирам, а после преди работа на кафе.Снимка утре или когато успея.Работя много и ям малко, дава резултат!

# 318
Добро утро и от мен, тръгна кантара надолу, до края на седмицата ще се върна на обичайното явно за мен тегло. Колкото и да не ми харесва, от година и половина трайно съм се установила на него.
Само някой катаклизъм сигурно може да ме бутне,  хахаха....или друга гадост подобна на варицелата.

# 319
Сис, браво на теб Hug
утре се прибирам при кантара, ще докладвам Mr. Green
днес лунувам, после режима на Еми Христова

# 320
ТиЛи, успех - програмата звучи супер! В най-добра форма бях когато редувах бокс и йога през седмицата, така че си избрала супер комбинация. Само, ако мога да си позволя непоискан съвет - не прогресирай твърде бързо с нито едно от двете, че и силовите, и йогата могат да направят травми при по-ускорено надграждане.

Аз ще съм на пилатес днес. Всъщност за първи път ще пробвам. Бременна съм и йогата за бременни ми е досадна, тъй като е много заспала, а аз практикувам по-натоварващи стилове.
Хапването ми е окей, само много страдам с достигането на достатъчно протеин - заради жегите не ми се яде хич месо.

# 321
В моя поръчан режим има пет хранения - с две малки закуски преди и след обед.
Правилото е никога да не оставаш гладен.
Смятам, че е много удачно за диета това правило, защото когато сме прекалено гладни, обикновено ни пада пердето и посягаме често към нережимна храна.

Вървя надолу - бавно, но славно!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Предполагам, че днес заради фазата на Луната, дори и да не сме на фаст, когато сме на режим, все пак е много благотворно за организма.
Минусчета за всички!

# 322
Днес ще ходя в Музей на шоколада. Всичките си калории пазя за там Simple Smile Успехи и от мен!

# 323
Днес лунувам, а от сутринта ми в гладно 😬 но пак не успях да спя, пак станах рано, нормално... Но ще издържа, де. Много искам да ми е леко и ефирно, а и скоро ще ходя на ендокринолог, че съм с ИР, та трябва да пускам инсулин и да очаровам лекарката, та да каже "стига с този метформин". И просто няма начин.

Успех на всички!

# 324
Днес ще ходя в Музей на шоколада. Всичките си калории пазя за там Simple Smile Успехи и от мен!

в кой град? в моя град има, но не е голяма работа...

# 325
За обяд ядох един домат и пълнена чушка с ориз.
Други ми бяха плановете, ама нищо.

# 326
Херц, 40- 40. Не е малко. Все отнякъде трябва да се тръгне.
Смоук, благодаря за напомнянето. Бавно и леко го карам, че излизам от предълга пауза на чист мързел, а от контузии по принцип ме е страх и се пазя, поне доколкото мога.
Забравила съм да напиша, че ще включвам и мобилност.
На мен също в тези жеги не ми се яде месо, респективно протеинът остава на заден план.
Другото, което искам да променя, е да огранича консумацията на млечни, но в тези температури, а и докато съм си в Бг, е трудно. Пък и явно не го желая достатъчно силно. Grinning

Правилото е никога да не оставаш гладен.
Смятам, че е много удачно за диета това правило, защото когато сме прекалено гладни, обикновено ни пада пердето и посягаме често към нережимна храна.

Напълно съгласна с правилото. От доста време в 80% от случаите гледам доколко продуктите, които слагам в чинията си ще ме заситят трайно и какво ще дадат на организма ми.
Останалите 20% са за графата "И аз съм човек", но опирам до тях все по- рядко. Пример- близо 2 месеца не бях опитвала шоколад (а в нас такъв винаги има), бисквити и подобни не съм яла също не помня от кога, сладолед пък- може би над година. Когато съм заситена с хубава и пълноценна храна, просто нямам нужда от подобни "екстри". Е, за да не решите, че са ми пораснали криле, ще кажа, че препъни- камъкът ми са хубавото вино, добре изпечените на фурна картофи и индийската кухня, която традиционно върви с доста ориз и нанове. Grinning

За орязването на колории също съм крайно скептична. Дори да свикне човек да се храни на малко такива (визирам под 1200), отражението в дългосрочен план върху метаболизма, а и не само, не са никак за пренебрегване. Всички искаме нещата да се случват веднага, за седмица, за месец... но няма как.
За себе си отдавна съм взела решението да бързам бавно.

# 327
днес луната ще ми се провали - вече съм доста гладна, а довечера ще имам гости

# 328
Аз пък предпочитам да стоя гладна, или полугладна. Ако ще ям повече да е един път и толкова.
Няма нещо, което мен да ме засити за повече от 2-3часа.

Ето сега обядвах, написах с какво. Натъпкала съм се и въпреки всичко стомахът ми изпраща сигнали, че иска още храна.
Ами не е нормално.
По тази и причина лятото гледам да ям само плодове на работа.

# 329
Essentiall, ами гени... всички си имаме това, което се нарича "set point" В зависимост от гените ни имаме даден % телесни мазнини, под които тялото ни не иска да падне. Колкото повече се доближаваш до него, толкова повече грелина (хормона на глада) започва да се обажда и да ти казва да ядеш повече.
Отговора е тренировки в комбинация с диетата, особено кардиото е  доказано да намали този сет поинт, когато си физически активен тялото ти не иска да е вече толкова тежко, ти го принуждаваш да се приспособи към този нов начин на живот.
Знам, знам за ходенето, но в един момент то се превръща в NEAT, не в кардио.

Общи условия

Активация на акаунт