ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 454
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Вчера си пуснах профилактично кръв и ми се струва, че захарта ми е висока: 5.47, а преди шест месеца беше 3.9 Sad
По-добре да е по-ниска, нищо че е в референтните граници. Обаче пък това е една моментна стойност, обикновено изводи се правят ако няколко пъти се засече висока КЗ на гладно а не еднократно. Само КЗ не е скъпо изследване, аз бих се опитала да проверя още няколко пъти.

Бубанка, много е наистина, особено ако се храниш с по-малко въглехидрати. Дано да е инцидентно, макар че както даваш диапазон предполагам че повече измервания са правени.
Иначе по принцип са много факторите - дори недоспиване, стрес/притеснение и какво ли не още дето могат на момента да променят стойността, обикновено нагоре.

# 481
  • София
Момичета, идвам да се похваля. 69.6 кг. Най-сетне видях тази 6-ца, боря се за нея от месеци! Много съм щастлива!

Това е малката цел, която гоних. Следващата е 5-цата, но няма да стане бързо...

Ще използвам периода до овулация за фастове и ограничено хранене. Надявам се да стигна 67 и нещо... После очаквам задържане. Ама сега съм щастлива!

От януари ми е старта за отслабването. С ИР съм и бавно стават нещата. До момента свалени 13 кг. Още 12 искам да сваля, после ще го мисля.

Имам печено пиле и прекрасни селски домати и краставици за вечеря.

# 482
Ехааа, Мисис Роузи, браво за резултата. Искам и аз шестица. Днес лунувам. Малко ми е по - трудно днес, но устисквам и ще издържа. Утре ще съм супер лека и щастлива.
И без ИР, трудно се свалят килца, но пък хубавото е, че се задържат.
Поздрави!

# 483
И аз я бленувам тази шестица вече от две години почти.
Ама уви, удрям на камък.
Е, за малко я видях, но то беше заради болест.

# 484
Здравейте, много е трудно това с диета на море. Хем се радвам как банският ми седи по добре хем всичко около мен е бира и риба Simple Smile
И е само втори ден още стискам ама виждам провала Sad
Кураж на всички в темата и на мен Simple Smile

# 485
  • София
Мисис Роузи, поздравления за резултата и да питам с какъв режим се случи?
Мъката при мен е голяма и приемам всякакви съвети.😊

# 486
Здравейте, много е трудно това с диета на море. Хем се радвам как банският ми седи по добре хем всичко около мен е бира и риба Simple Smile
И е само втори ден още стискам ама виждам провала Sad
Кураж на всички в темата и на мен Simple Smile
Спокойно. Аз бях 10 дена на ол инклузив в Турция. Плюсканицата беше на макс. Бях с +2, които смъкнах за две седмици, даже по малко. Спокойно си почивай.

# 487
  • София
Много ви благодаря, момичета!

Бавно се случват нещата, по-бавно отколкото ми се искаше. Ама каквото - такова. Реално борбата ми с килограми е дълга, вече няколко години, редувайки цикли на успех и емоционално хранене. Стресът ми идваше в повече на определени моменти и емоционално мога да ям каквото видя...

Основно съм на НВ-ВМХ, често съчетавам с ОМАД. Особено сега и с осъзнаване на фазите около цикъла и влиянието на хормоните. Гледам основно месо, салати, консумирам сирене и кашкавали, яйца, зеленчуци. При овулация и ПМС ме избива на въглехидрати, ям малко хляб, шоколад в повече... Заради ИР избягвам плодове и много рядко ям.

Миналият месец тествах инсулин на гладно, само за да знам как върви. Беше 7.05. Доста добре. Ясно е, че имам още много работа, за да влязат нещата в още норми. Този път съм решена да ги доведа до край. За 7 месеца имам голям успех Hug

# 488
  • при моите деца .....
Браво, мисис Роузи!!!
Първия абзац описва мен....
Редуване на режимни месеци с цикли на безразборно, емоционално хранене.
Аз бих се радвала на 7.
Но и 81 да видя на кантара и да задържа ще съм доволна!

# 489
Поздравления Мисис Роузи!
Продължавай в същия дух, и заради здравето си, и заради килограмите, и заради самочувствието! Пожелавам ти след 3 месеца 5-ца на кантара 🍀

# 490
Здравейте!

Браво Мисис Роузи за волята и постигнатите резултати! 💐

Знаете ли, колко дълго може да се прилага яйчния фаст? Мисля да го направя за 3 седмици, комбиниран с лунни фастове. Някой пробвал ли го е и какви са резултатите? В момента съм на кето режим и предполагам, че ще ми бъде лесно.Имам още 10кг за сваляне и силно се надявам да ги разкарам за това време, колкото и глупаво и нездравословно да изглежда… С ИР съм и само кетото ми е помогнало до сега да сваля някакви кг, но като че ли МЦ намаля и косата ми започна много да пада, възможно ли е или си въобразявам?

# 491
  • Велико Търново
Умната с яйчните фастове.Правила съм ги многократно, снимка на устата си също съм пускала.
Днес не тренирам, защото нямам сила, но поне тази нощ спах.
Днес храната още не съм я мислила, но може би извара или Скир, имам на работа в хладилника.Може да да си купя и някой плод и това е.Месо не ми се яде.
Килограмите 58.7.Херц, идвам!Само да ми намалее работата.

Успех, момичета!

# 492
  • София
Добро утро и от мен. Днес се премерих точно 61кг, което официално прави -12,5кг от началото на това пътешествие, което започнах през ноември. Към момента ми харесва това, което виждам в огледалото, но искам още 1-2см в бедрата да сваля.

Скрит текст:

# 493
Браво момичета за резултатите.

И аз днес се теглих,  след като вчера ми дойде цикъла рязко спадна кантара. Явно яко съм се била подула.
Продължавам нататък, дано накрая ми се усмихне щастието...пусти 2кг до 6цата.

# 494
  • София
Essentiall Скоро ще е, няма начин да не се предадат тези 2 килограма Grinning

Only one Доста смело е идеята с яйчните фастове. Най-често съм го виждала във вариант 3 дни. На няколко пъти съм го правила. Нулев ефект при мен... Но и не мога да ям яйца без краве сирене... Голямата мъка ми е. Вече не се пробвам.

Ако искаш ударен ефект продължи си кетото, в комбинация с монондиета и ограничени калории. Примерно ден на месо, следващият на зеленчуци, после яйца и т.н. Това би го спазвала по-лесно и повече дни.

Момичета, благодаря ви още веднъж. Успех желая на всяка от вас! Много ми е полезна групата и възможността да си сподели всеки битката. И все си напомням - това не е спринт, това е маратон. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт