Кавитация

• 747
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
чудя се дали да пробвам кавитация за премахване на целулит. Има ли някакви здравословни рискове тази процедура?
Четох за некрозиране на тъкани при определини вибрации и почнах да се колебая.

# 1
Здравей,
пробва ли кавитацията?
Аз искам да си купя уред за кавитация за домашна употреба , но се чудя дали ще има ефект.

# 2
Здравей,
пробва ли кавитацията?
Аз искам да си купя уред за кавитация за домашна употреба , но се чудя дали ще има ефект.
Не още, ще пиша като се наканя.

# 3
  • София
Кавитацията има много противопоказания. Ефективна е, но токсините отиват в черния дроб. Повечето съвестни козметици не я прилагат. Вижте по скоро lpg или Вела шейп, венус легаси.

# 4
  • Sofia
Купих си уред за кавитация https://www.emag.bg/profesionalen-kozmetichen-ured-za-otslabvane … 202/pd/DF3YTWYBM/
Има кавитация, вакуумен масаж, 3 и 4 полюсни дръжки за тяло и лице
За сега съм го ползвала веднъж само за кавитацията с антицелулитен крем.
Ако има някой вещ по тези въпроси ще се радвам да помогне. Ръководството ми е на румънски.
С крема трябваше да спирам на пауза на всеки 5 мин. че попива бързо. Какъв гел мога да купя?
За другите глави, какъв крем, гел или каквото е там и как се ползват? Колко време, през колко време, на какви степени? Не съм много наясно, но желанието ми е да ползвам максимално уреда.

# 5
  • София
Аз ще правя такава процедура др.седмица! Казаха ми 1 литър вода преди и поне 2 литра вода след процедурата! Ще пиша след това впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт