Тайланд

• 16 672
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
  • на село
На колко години е детето? Много е вероятно да знае много добре как да се справи с купуване и инсталиране на e-sim.

# 211
На 14 е. Със сигурност разбира повече от мен 🙂 Ще говорим довечера и ще обсъдим.

# 212
  • София, Лагера
Мили хора, моля давайте идеи какви екскурзии си струва да се вземат от Пукет. На мен преди години ми хареса Па Нга, както и гмуркането. Когато ходих на Пи пи още можеше да се плажува на Мая бей, сега, доколкото разбрах, вече не може.

Моля за идеи, 7 дни ще бъдем там, поне 3-4 екскурзии искам да направим.

Не сме по яденето и пиенето, но сме по по-екстремните изживявания.
Бях ходила на рафтинг, ама беше мнооого отдавна и не помня дали изобщо беше от Пукет.

# 213
Мили хора, моля давайте идеи какви екскурзии си струва да се вземат от Пукет. На мен преди години ми хареса Па Нга, както и гмуркането. Когато ходих на Пи пи още можеше да се плажува на Мая бей, сега, доколкото разбрах, вече не може.

Моля за идеи, 7 дни ще бъдем там, поне 3-4 екскурзии искам да направим.

Не сме по яденето и пиенето, но сме по по-екстремните изживявания.
Бях ходила на рафтинг, ама беше мнооого отдавна и не помня дали изобщо беше от Пукет.

Освен гореизброените, ние посетихме и Симилианските острови. Беше много красиво и приятно. Имаше 3 шнорхелинга.
Освен тях на мен много ми харесаха Пи Пи. На Мая бей не се плува, но както знаете, си заслужава.
Па Нга си го знаете.
Ние също така комбинирахме посещение в Elephant jungle sanctuary, където хранихме слоновете и след това обикаляхме цял ден в града Пукет. Беше неделя и имаше страхотен неделен пазар по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт