Тайланд

• 12 254
  • 138
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
Много са си добре Онекс. То няма фирма, която да не се плюе тук.

Можете и сами да вземете билети, хотел...аз поне като сравнях ц ни, не успях да го докарам до техните, ама сега може да е друго

И понеже съм ви взела баш за априлската ваканция билети за Тайланд, да вметна че е много горещ месец.

# 61
Септември дали е добра опция за Пукет ?

# 62
  • Бургас/София
По-скоро не, дъждовен сезон е.

# 63
Много са си добре Онекс. То няма фирма, която да не се плюе тук.

Можете и сами да вземете билети, хотел...аз поне като сравнях ц ни, не успях да го докарам до техните, ама сега може да е друго

И понеже съм ви взела баш за априлската ваканция билети за Тайланд, да вметна че е много горещ месец.

Благодаря!
A с валежите как е?

# 64
  • Beyond the Frontiers
Горещият период е. Няма толкова валежи. До колкото разбрах по това време са "водни" празници. Пръскат се с вода по улиците.
Още чета и се запознавам в интерес на истината.

# 65
Ние бяхме септмвери 2024 и имахме късмет с времето.
Преди да отидем в края на август имаше наводнения, свлачища и т.н.
Но като отидохме ние времето се оправи, успяхме да отидем до Пи Пи островите, до Джеймс Бонд също. Хубавото в слабия сезон е, че няма опашки, блъсканица и навсякъде се влиза лесно и бързо.
Били сме и силен сезон, та правя разлика.
Имаше дъждове в следобедните часове, но бързо преваляваха, та дъжда не ни попречи да се насладим на времето там, нито плаж сме изпуснали, нито сме имали някакви проблеми.
Та на късмет си е времето.
Ние лично пак бихме отишли извън сезона именно заради по-малката лудница.

# 66
"Тайланд промени правилата за влизане в страната и българите вече не се нуждаят от виза, считано от 15 юли."

Това дали е вярно?

# 67
Вярно е, що да не е

# 68

Понеже не е обявено в сайта на министерството на външните работи. За това питам.

# 69
oo, там ли
след някоя и друга година може да обявят

# 70

Понеже не е обявено в сайта на министерството на външните работи. За това питам.

Просто проверявайте списъците на официалните сайтове за визи на държавите, където ще пътувате.
Тайланд е прекрасен!

# 71
Здравейте, ще пътуваме за Тайланд през м.Март
Избрахме оферта на Абакс - Тайланд - Пукет, Банкок и старите столици за 2седмици.
Тръгваме от Варна с прикачване в Истанбул с Турските авиолинии.
Въпроса ми е към пътувалите ,за колко часа полет да се приготвим? 🙈
И другия е ми въпрос, досега съм летяла само с България еър ( единия беше 12часов кошмарен полет),какво да очаквам от Турските авиолинии  😊
Пък ако има някой пътуващ по същото време ,ще се радвам 🤗

# 72
Не са ли ви изпратили часовете на полетите? Иначе, отваряш сайта на турските авиолинии, търсиш твоя полет и гледаш какво пише
Истанбул-Банкок е 9,5ч
Турците са едни от най-добрите като обслужване, които може да намерите от България. Храна, питие, филми...

# 73
  • Beyond the Frontiers
Една от дамите в Абакс на практика живее е Тайланд, така че си изпипват нещата.

# 74
Здравейте, ще пътуваме за Тайланд през м.Март
Избрахме оферта на Абакс - Тайланд - Пукет, Банкок и старите столици за 2седмици.
Тръгваме от Варна с прикачване в Истанбул с Турските авиолинии.
Въпроса ми е към пътувалите ,за колко часа полет да се приготвим? 🙈
И другия е ми въпрос, досега съм летяла само с България еър ( единия беше 12часов кошмарен полет),какво да очаквам от Турските авиолинии  😊
Пък ако има някой пътуващ по същото време ,ще се радвам 🤗
Ние ще пътуваме през октомври, но самостоятелно организирано. Около 12-13 часа са общо полетите с престоя и прекачването в Доха, пътуваме с катарците. Аз от турските авиолинии не съм доволна, един път съм летяла и няма да повторя. Още в Истанбул като спряхме за прекачването всички се държаха страшно грубо от авиокомпанията, самолета също не беше удобен.

Общи условия

Активация на акаунт