💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 316
Скрит текст:
Честита рожденичка, Златна! Да ти е жива и здрава! Kissing Heart

Това ми говори, че сериалът трябва да е планиран с определен брой серии, защото към средата-края на август трябва да почнат подготовката на сезон 3.
Но пък определено режисурата ще е на ниво. И Али Билгин и Бесте са страхотни

Всъщност тук вариантите са 3:

1. "Ако обичаш много" да преключи до началото на есенния сезон.
2. Режисьорският екип на "Ако обичаш много" да се промени през есенния сезон.
3. Режисьорският екип на "Присъда" да се промени.

Скрит текст:
Знаете, че смяна на сценаристи и режисьори е честа практика при съседите, в повечето случаи не води до добър резултат. Grinning Третият вариант ми се вижда най-малко вероятен. Според мен ще видят как върви рейтингът и ще решат между първи и втори вариант. Аз ще съм доволна при всяко положение:
- малък брой епизоди означава стегнат сюжет , без локум, бързо действие, но има опасност някои сюжетни линии да останат недоразвити...
- голям брой епизоди означава, че ще ги гледаме по - дълго на екран, но ще има много мрънкане по сценаристите. 😆
[/quote]

Изглежда, че не само режисьорския екип на "Присъдата" работи и по "Ако обичаш много". Майката на малкото момиченце от снимките преди няколко дни е стилист в двата сериала. Предполагам, че не са единствените, които работят и в двете продукции. Затова си мисля за 4-ти вариант Grinning Предварително определен брой серии за това лято и при висок рейтинг да има 2-ри сезон следващото лято.Smirk

Хубав ден, момичета! Flowers Hibiscus

# 317
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Никога не знаеш какво има зад ъгъла. Може да е всичко. Или може да не е нищо. Продължавайте да поставяте единия крак пред другия и тогава един ден ще погледнете назад и ще откриете, че сте изкачили планина, защото има три вида хора на този свят: тези, които карат нещата да се случват, тези, които гледат как нещата се случват и тези, които се чудят какво се е случило. Всички ние имаме избор. Вие можете да решите какъв човек искате да бъдете. "/от мрежата/

https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1673099276979695617?cx … WgsCz5bG7hbguAAAA

"В метрото на Истанбул бяха видени плакати, рекламиращи #YaÇokSeversen, който ще бъде пуснат на 6 юли в Турция."

От това, което виждам в нета, тече доста активна кампания за промотиране на филма. Мики, интересни прогнози,  колко ли епизода ще могат да подготвят за 2-3 месеца, до началото на есенния сезон? Скоро ще стане ясно. Sunglasses
Сними, дали не е твърде дълго прекъсване от 6 - 7 месеца, за да правят продължение следващото лято? Thinking При толкова други предложения, зрителите бързо ще насочат вниманието си към друг филм, YaCokSeversen трябва да е нещо изключително, за да искат и чакат продължение. Sad

Лек ден ви желая!  Satisfied

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:42 от Dilemi

# 318
  • Кърджали
Досега не е имало летен сериал, който при успех да приключи наесен, а следващото лято да има втори сезон. Обикновено успешните си продължават и наесен.
Мисля че това е бил проекта, на който са залагали най-мго след Присъда, но после сами си объркаха плановете, подновявайки го за трети сезон. Така че предполагам е взето решението Ya çok seversen  да е определен брой серии. Не че не може да сменят режисьора наесен и да продължат, но тук ще е смяна на двамата режисьори, асистент режисьора, предполагам и оператори, което вече ще е много голям риск.
Но няма смисъл да го мислим от сега. Ще си проличи август месец. (Но снощи се шегувах с една приятелка "какво ли е чувството за Пабло и Бесте да режисират сериал в който никой никого не убива 🤣"

# 319
Здравейте! Flowers Hibiscus

До края на август ако няма почивки се падат да са излязли 9 епизода. Съмнява ме да останем с толкова малко. Това може да стане само в случай, че никак не се хареса сериала, сценария и имат много нисък рейтинг. Последните сериали на Ay Yapim имат приличен брой епизоди и си мисля, че ще имаме едни поне предварително уговорени 20-тина епизоди, за да продават навън. Не мисля, че Керем ще приеме да снима, ако не е уточнена бройката. Писаха за 20 епизода и при добри резултати, еветуално за още епизоди. Сценарият мен ме притеснява, много е важен, особено в началото. Дано тръгнат добре.

Алекс, кога се очаква екипа на "Присъда" да е отново на сет? Клоня към варианта, че ако продължим наесен ще се сменя режисьора.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:57 от midnight__sun

# 320
  • Кърджали
midnight__sun, може би средата на август ще започнат да подготовката. Хайде да кажем, до края на август може да балансират между двата проекта, но края на август вече би трябвало да започнат да снимат. Тогава вече Пабло би трябвало да си прибере екипа и да се прибира вкъщи.  Не помня от колко време Пабло снима вече, но би трябвало да имат вече поне две три серии в запас. Около 10-12 серии може би ще е проекта....
Или наесен ще продължат с напълно нов режисьорски екип

# 321
  • София

Все повече започвам да харесвам това момиче. Има много еднаква енергия с Керем. Дано им се получи синхрона. Колко ще са сериите тепърва ще разберем. Когато и да завърши ще ги гледам с интерес. Очаквам един добър сюжет.

# 322
Здравейте,
"Ханде и Хакан отиват на концерт в Милано"

# 323
ЗдраВейте момичета ,  успешен ден и нова седмица!

Аз май съм най голямата фенка от групата на Атейля! Cupid
Харесвам ги, има харизма и енергия между тях. Не очаквам нещо уау , но ми харесват ще ги гледам, колкото серии толкова, важното е да се забавляваме, а виждам , че и те се забавляват особено Хавсанур!

Начинът, по който тя говори за това дизи и  с такъв ентусиазъм? Гласът и лицето й са пълни с радост? Тя явно много се забавлява на снимачната площадка с Керем и нейната роля ! Gift Heart
Тя обича това, което прави, винаги е изпълнена с ентусиазъм и енергия и това е най-важното. 🦋

Revolving Hearts

Прекрасен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 324
Инфо:

Gift Heart
   Kerem Sayer          &             Ateş Arcali

# 325
Добър ден момичета!
Спорна седмица ви пожелавам.

# 326
Тази кукличка също ще участва в "Ако обичаш силно"

# 327