💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Керем в Туитър:

И аз нямам търпение за проекта "Необикновена история". Повече от година вече го чакаме Wink

# 301
Слънце, благодаря ⚘
Дали е заснет или тепърва ще го снинат?
Имаше слухове, че по-голямата част от проекта е заснет в Испания, но нищо не се потвърди.

# 302

Здравейте, прочетох преди месец, че Керем е получил разтежение , което му създаде проблеми с кръста и го оперираха при снимки за сериала  "Необикновена история"през м. февруари. Мисля, че това спря снимките.Очаквам с нетърпение и тази продукция защото това е изцяло негов продукт сценарий, режисура, главна роля и продуцент / Braveborn и Ay Yapım /.

Много са готини Хафса и Керем, има добри отзиви, подкрепа и  очаквания за сериала.
 Пожелавам им успех! Flowers Four Leaf Clover

„За този сериал ще се говори много“
Таблоидният съвет на вестник Hürriyet оцени сериала "Ya Çok Seversen".

Savaş Özbey: Историята е красива. Разкажете ми малко за анимационния филм „Judger“ на Джем Йълмаз. Там също Йозлем Текин взимаше златото и изобразяваше прашната булка. Сега ще бъде много забавно да гледате от двама гиганти като Керем Бюрсин и Хафсанур Санкактутан.@savasozbey
Онур Баштюрк: Има такова нещо като ефектът на Керем Бюрсин. Той има много фенове. Сериалът е както напред в това отношение, така и темата му е различна от типичните летни сериали. За този сериал ще се говори много.@obasturk
Омур Гедик: В днешния свят не може да се вярва на никого. Всичко ми напомня за филма "Мистър и мисис Смит", където съпруг и съпруга са агенти и се опитват да се убият един друг. Но дори да бях фалшива булка, нямаше да мога да измамя някой като Керем Бюрсин, бих предпочел любовта пред работата. Може и в сериала да е така, да почакаме да видим.@omurgedik

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 17:13 от didi54

# 303
Ханде и Нилайко Sparkling Heart

https://www.instagram.com/p/Ct6pRMUoD2-/

Стори на Ханде с приятеля й Реджеп Килеоглу днес

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:12 от midnight__sun

# 304
# 305
Добър вечер, мили дами!
И аз като повечето от вас броя дните до 6 юли. И да има и да няма химия между героите/актьорите ще гледам...
И да "почерпя" - моята дъщеря днес стана на четвърт век😊!

Не може без Керем

# 306
Златна, да ти е жива и здрава рожденичката! Birthday
Много здраве, късмет и успехи във всяко начинание! Flowers Four Leaf Clover

Yellow Heart

# 307
Честита рожденичка и от мен!

Керем е дал лайк 😉

# 308
Ханде в Инстаграм:

От сета "Ако обичаш силно":

Снимки с по-добро качество от интервюто днес:

Wink
#YaCokSeversen
16K Tweets

# 309
  • Кърджали
Това ми говори, че сериалът трябва да е планиран с определен брой серии, защото към средата-края на август трябва да почнат подготовката на сезон 3.
Но пък определено режисурата ще е на ниво. И Али Билгин и Бесте са страхотни

# 310
Златна, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава! Flowers Four Leaf Clover

# 311
  • София
Злати, пожелавам на твоето момиче здраве, искрена любов, щастливи незабравими мигове и хиляди сбъднати мечти.

Тази Хафсанур е едно много мило и нежно момиче. Дано с Керем се напаснат и наистина да им е много успешен сериала.

# 312
Благодаря за разяснението , значи не би ми допаднал такъв тежък филм със сигурност .
Гледаше ми се пак летен и много забавен филм като почукай на вратата ми , но друг такъв явно няма …

Ханде и Керем заради жена ли да се разделили ?

# 313
  • София
Златна, честит празник! Balloon BirthdayChampagne
Щастие и късмет на дъщеря ти, да се сбъдват мечтите й! 

# 314
Честита рожденичка, Златна! Да ти е жива и здрава! Kissing Heart

Това ми говори, че сериалът трябва да е планиран с определен брой серии, защото към средата-края на август трябва да почнат подготовката на сезон 3.
Но пък определено режисурата ще е на ниво. И Али Билгин и Бесте са страхотни

Всъщност тук вариантите са 3:

1. "Ако обичаш много" да преключи до началото на есенния сезон.
2. Режисьорският екип на "Ако обичаш много" да се промени през есенния сезон.
3. Режисьорският екип на "Присъда" да се промени.

Знаете, че смяна на сценаристи и режисьори е честа практика при съседите, в повечето случаи не води до добър резултат. Grinning Третият вариант ми се вижда най-малко вероятен. Според мен ще видят как върви рейтингът и ще решат между първи и втори вариант. Аз ще съм доволна при всяко положение:
- малък брой епизоди означава стегнат сюжет , без локум, бързо действие, но има опасност някои сюжетни линии да останат недоразвити...
- голям брой епизоди означава, че ще ги гледаме по - дълго на екран, но ще има много мрънкане по сценаристите. 😆

Общи условия

Активация на акаунт