💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Честно да си кажа на никого не пожелавам любов като на Делон и Шнайдер. По-добре топло огнище и здраво рамо цял живот, отколкото фойерверки 5 месеца и живи въглени в душата вовеки.
Сега и времената са други, възможностите за интересни срещи и общуване почти неограничени. Големи любови трудно се случват.
Не пожелавам нито на Ханде, нито на Керем да живеят с миналото. Смятам, че максимата "очи, които не се виждат се забравят" важи с пълна сила.
Разбира се - уважавам вашите мнения, но не ми харесва лайтмотива "Керем няма да се върне назад". А защо да не е - "Ханде няма да го приеме никога обратно". Още повече, че по мое мнение той беше повече влюбен. Сега го гледам с Хафса. Точно обърната е ситуацията. Тя го гледа с обожание, той е неутрален.
По отношение на Хакан мисля, че след две разтърсващо емоционални връзки Ханде се опитва да заложи на прагматизма. Не й е правилен подхода за покоряване на Сабанджъ (според мен), защото не променя поведението си. В такава сред трябва не да изпъкваш, а да се сливаш. Ще дам пример с розовото недоразумение от сватбата на Еда Едже. Най-грозно изглеждаше на снимките където е седнала на масата за хранене. Ми извинете ме - но полугола пред хляба.... Аз и сега не позволявам на семейството ми да седи около масата без крачоли и с голи гърди. Какво впечатление създава у майката на Хакан напр. Има хиляди тоалети, които са секси и прилични в същото време.
На един от клиповете от сватбата също ми направи впечатление - както си танцуват в групичка с Хакан - Ханде се врътна без думичка, хукна нанякъде и той остана с учудена физиономия да гледа подире й. Сякаш не е с него и е с изцяло собствена програма. После му виси на врата и го зяпа влюбено.
За това няма да й се получат нещата. А не защото е актриса и модел.
И колкото да иронизирате майката на Хакан, от многогодишен опит ще кажа - майките преценяват доста добре. Не, че момичето няма качества, а дали ще пасне и ще й е добре в социалната среда и с начина на живот на мъжа.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 12:24 от dariVale

# 361
Нова на Ханде от Nocturne

Нови и от Милано

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 12:16 от azisiq

# 362
Здравейте, момичета!
Анализирате, сравнявате, класифицирате..... лошо няма, всеки вижда това, което иска да види. Stuck Out Tongue Winking Eye
За мен положението на Ханде е като във вица "Зайо, защо си със шапка", "Зайо, защо си без шапка". Мисля, че Ханде е наясно със всичко, което се изписва по нейн адрес и ако има демонстрация в публикациите й в последно време, тя е към всички, не конкретно към някого. Аз виждам изявление "Това съм аз, приемете ме такава каквато съм, заради никой и нищо няма да се променя."

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 13:30 от Snimi

# 363
Остават 9 дни до началото Nature Dizzy

Gift Heart

# 364
Мави пак е болничка.
Много му се събра на това дете в последно време. Дано бързо да се оправи 🍀

# 365
Дано бързо се оправи Мави.

Още от Ханде

# 366
  • София
Ханде винаги се е съобразявала с любовта на феновете си и не мисля, че това което прави в момента е насочено към тях.  

И други смятат, че любов там няма...

Цитат
Много съм тъжен!
Докато мечтае за щастлив любовен съюз, накрая неизбежно е да страда.
Защо човек си причинява това? Съгласява се да има любовна връзка с несигурен човек.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 13:42 от БлагаВест

# 367
БлагаВест, ето и противоположно мнение, от човек, който познава Ханде, не е само нейн фен🙃
"Какво красиво нещо е любовта... ♥️🔥"

# 368
  • София
БлагаВест, ето и противоположно мнение, от човек, който познава Ханде, не е само нейн фен🙃
"Какво красиво нещо е любовта... ♥️🔥"

Нормално е нейните близки да я подкрепят. Дори и да не го харесват няма открито да го кажат. Сигурно същото са казвали и за любовта й с Керем и тази с Мурат... Любовта винаги е красива, но е и болезнена, когато е с неподходящият човек.

# 369
Хектор в новата къща в Beykoz Wink

Gift Heart

"Проблемът" Ханде - Керем - Хакан - "снаха" си е само при феновете май... Stuck Out Tongue Winking Eye
 В реалните отношения всички замесени са си ОК със ситуацията в момента. Близкият приятел на Керем - Ботан е лайкнал публикацията на Ханде Wink Sunglasses

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 15:50 от mi_si

# 370
Flowers Herb Малко коментар и от мен... за Ханде!
Според мен, Ханде е влюбена, а колко е щастлива е въпрос на който никоя от нас / и който и да е/, не е в състояние да даде отговор.

Керем ... е доста въздържан /спомнете си го около Ханде/ не мисля, че ще влезе в сериозна връзка с трептящата Хафса...

В едно от последните му интервюта!?! доколко е достоверна информацията са го питали за бившите му портньорки и дали поддържа връзки с тях е отговорил само с една, пак предположение Ямур ..., а за другите сигурно с нещо съм ги наранил...

# 371
Не съм от тези, които се надяват, или страдат на тема ХанКер(важното е да са ЩАСТЛИВИ), ама…

https://www.instagram.com/reel/CtzOav9of8O/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 372
Любовните везни - първо обичаш по-малко и нараняваш повече, после е твой ред...
Като се сетя какъв беше Керем покрай Ханде от началото на СЧК - влюбен като ученик. Онази тяхна зимна фотосесия докато съм жива за мен ще е олицетворение на нежност та и любовта. Никога, никъде не съм виждала такова чувство изписано по лицата на замесените. Мъчно ми е за Керем, че даде толкова от себе си и в двете си големи връзки. Но здраве да е - правилната жена за него е напред в бъдещето. Много е хубава градината му, има простор и въздух за релакс.
Мисля, че във връзката с Хакан може да е дошъл реда на Ханде да е повече обичащата.
Толкова ми е мъчно и за това светло детенце Мави. Какво накриви на Големия Началник, че му праща такива изпитания.

# 373
Нови снимки на Хафсанур в Инстаграм

# 374
Нашите герои май са в почивка за Курбан Байряма!
Ново от Хавсанур!

Много е сладка във видеото!

https://twitter.com/kirazyildzbolat/status/1673689686055833600?s=20

Прекрасната морава на Керем в имението the bursin!

https://twitter.com/kirazyildzbolat/status/1673679970449895424?s=20

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 18:03 от didi54

Общи условия

Активация на акаунт