Сега и времената са други, възможностите за интересни срещи и общуване почти неограничени. Големи любови трудно се случват.
Не пожелавам нито на Ханде, нито на Керем да живеят с миналото. Смятам, че максимата "очи, които не се виждат се забравят" важи с пълна сила.
Разбира се - уважавам вашите мнения, но не ми харесва лайтмотива "Керем няма да се върне назад". А защо да не е - "Ханде няма да го приеме никога обратно". Още повече, че по мое мнение той беше повече влюбен. Сега го гледам с Хафса. Точно обърната е ситуацията. Тя го гледа с обожание, той е неутрален.
По отношение на Хакан мисля, че след две разтърсващо емоционални връзки Ханде се опитва да заложи на прагматизма. Не й е правилен подхода за покоряване на Сабанджъ (според мен), защото не променя поведението си. В такава сред трябва не да изпъкваш, а да се сливаш. Ще дам пример с розовото недоразумение от сватбата на Еда Едже. Най-грозно изглеждаше на снимките където е седнала на масата за хранене. Ми извинете ме - но полугола пред хляба.... Аз и сега не позволявам на семейството ми да седи около масата без крачоли и с голи гърди. Какво впечатление създава у майката на Хакан напр. Има хиляди тоалети, които са секси и прилични в същото време.
На един от клиповете от сватбата също ми направи впечатление - както си танцуват в групичка с Хакан - Ханде се врътна без думичка, хукна нанякъде и той остана с учудена физиономия да гледа подире й. Сякаш не е с него и е с изцяло собствена програма. После му виси на врата и го зяпа влюбено.
За това няма да й се получат нещата. А не защото е актриса и модел.
И колкото да иронизирате майката на Хакан, от многогодишен опит ще кажа - майките преценяват доста добре. Не, че момичето няма качества, а дали ще пасне и ще й е добре в социалната среда и с начина на живот на мъжа.

Малко коментар и от мен... за Ханде!