💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 134
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Инфо:

П.С.
Дилеми, относно питанката ти и аз като Тина нямам нищо против нещата да си продължат постарому. С интерес те чета и ми е приятно да си припомням защо изобщо сме тук Hug

# 421
# 422
Инфо:

Тук малко изоставаме, ама ще наваксаме Wink

# 423
Керем отговаря на Хафса в Инстаграм 🌞

"Работих, докато ти беше в Италия"

# 424
На 29ти на 29та страница да мина да ви почерпя с нещо разхлаждащо за моя имен ден днес. Blush

Дилеми  , аз не виждам проблем да си продължим както досега стига да не е проблем за теб. Ако те затруднява нещо и не ти се занимава може да спреш по всяко време без да ни се обясняваш, това си е твоя инициатива и твое решение кога тя ще приключи. Hug

Чакаме фрагмана. Nature Fire

# 425
Мики, Честит Имен Ден!  Hug

Желая ти много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover

Wink

# 426
Дилеми, Flowers Hibiscus на мен ми е приятно да ни припомняш епизодите, но решението си е изцяло твое. Ако желанието ти не е толкова силно както преди и си се насочила към новия проект, спокойно можеш да спреш с преговорите. Не се чувствай задължена. Flowers Hibiscus

Мики, Честит имен ден! Flowers Hibiscus Желая ти здраве и много късмет!

Нова снимка

# 427
Микиполи, честит имен ден!
Желая ти най-вече здраве и сбъдване на всичките ти мечти!

# 428
  • София
Мики/Поли, честит имен ден!
Да ти се случват лесно желанията, щастие и много любов да има в живота ти!

Момичета, благодаря за мненията ви. Grinning
За мен няма проблем, не ми тежи, просто не исках да става досадно за някого. А иначе аз вече си "спомням" 49 епизод. За сега, спазваме графикът. Satisfied  Гответе се тогава утре за рожден ден! Balloon

# 429
Честит имен ден на нашата домакиня!
С пожелание за здраве, много хубави моменти и все така уютно да подрежда общия ни дом!

# 430
Добър вечер момичета!
Честит празник на всички , които празнуват днес.Бъдете здрави, усмихнати и сбъдвайте мечти.
Наздраве.

# 431
Честит имен ден, Мики! Да си здрава, обичана и много, много щастлива! Revolving Hearts

Надявам се харесваш рози, бих ти поднесла и други ама сега в тъмното не ми се ходи да ги снимам 😂

Дилеми, идвам да кажа и аз същото - докато ти се занимава не спирай да ни припомняш. Сега вече ако в един момент ти омръзне не си длъжна да се насилваш и продължаваш.
Гледам фрагмана за 1 еп. на Вратата - спомних си, че аз така открих сериала. Абонирала съм се по невнимание за канала в Ютюб, получавах 2-3 седмици известия и като потърсих как да ги спра се изкуших да попрегледам и се започна. Някак завладяващи са🙃

# 432
Честит празник на всички, които празнуват днес!Много здраве и много късмет!

# 433
Flowers Herb ЧИД, Мики и всички, които празнуват днес!
Мики, следвай мечтите си, все така да ни събираш и обгрижваш! Revolving Hearts

Хубав празник с красивите усмивки на титулярите ...
КЕРЕМ ...

ХАНДЕ ...

# 434
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Поли
Носи си името с усмивка и много любов....Хубав празник и наздраве

По БТВ днес даваха част от серията в Анталия.....

https://www.youtube.com/watch?v=jDBPSm1tCfI

Общи условия

Активация на акаунт