💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 131
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Честит празник на всички празнуващи!
Поли , честит имен ден!  
Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си! Flowers Hibiscus
Дилеми, за мен няма проблем да припомняме отново сериала, който ни събра тук. С удоволствие чета!
И сега да почерпя и аз за този празничен ден! - вече 32г. заедно с моята половинка Heart

Хубава вечер! Heart

# 436
Здравейте, момичета прекрасни!

Поли, честит празник!
Бъди здрава и много щастлива! Чудесни са малките ти сладурчета!

Дилеми, "преговора" на сериите носи много усмивки и приятни спомени. Напомня за дните, когато темата приличаше на врящо, бълбукащо гърне. Благодаря! С новите проекти се надявам отново да забълбука!

Керем пръска чар и харизма, а Хафсанур е спонтанна и неприкрито заинтригувана. Така се подгрява за нов проект. Умее Керем да флиртува с почитатели, медии, журналисти или както сам се изрази: "познава правилата на процеса".

Успех на проекта!

Напоследък дните ми са толкова натоварени, че ми липсва даже нормалното общуване с близките. Но вас чета редовно. Вие сте вълшебното ми хапче преди сън.❤ Благодаря!
Лека нощ!

Гали-вики, честит семеен празник!
Желая поне още толкова години заедно в здраве и любов!

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 22:39 от s...v

# 437
  • София
gali-viki, честита годишнина.  Flowers Bouquet
Още много години хармония, разбирателство и много любов! Бъдете щастливи! Nature Sparkles

# 438
Гали, честита годишнина! Желая ви още много години любов и разбирателство. Flowers Hibiscus

Тъкмо щях да пиша, че този фрагман много се бави и сега излезе. Миси заспа и поемам щафетата. Satisfied

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1674504872660463628

Ромком си имаме изцяло като гледам. Нищо де, Ханде ни дразни с почивки и Хакан, Керем пък ще ни разсмива. Балансираме...Satisfied

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 23:00 от midnight__sun

# 439
gali-viki , честита годишнина! Hug 32 години! Scream В деня на вашата сватба тъкмо съм била навършила 3 месеца. Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря на всички за пожеланията. Kissing Heart Специална благодарност към Златна, Марги, Гости,  gali viki , s..v, които все по-рядко се разписват, но не ни оставят. Радвам се, че се събираме по хубави поводи да се преброим така да се каже. Кой е тук и кой го няма. Stuck Out Tongue Winking Eye Изненадахте ме приятно. Hug

Фрагманът в ютуб

# 440
gali-viki , честита годишнина и от мен Champagne

Gift Heart

# 441
# 442
# 443
# 444
  • Dupnica
Очаква ни забава с Атеш и компания Grinning
Благодаря на всички за пожеланията! Heart

# 445
Добре изглежда 😉

Мики, е как, по хубави поводи сме тук. С ръка на сърцето си признавам, че позагубих интерес към Ханде, Керем и проектите им, но от вас не мога да се откажа. И чат-пат напомням за себе си.😅

Гали, честита годишнина! Дълги години да се обичате и подкрепяте! 💖

# 446
Mikipoli, Честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! 💐
Gali-viki, честет празник! 🌷

# 447
  • София
Трейлърът с английски субтитри Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=0hPZNlAcRLA

Превод /от английски/

Атеш: Да, какво беше толкова важно?
Мъж: Загубихме баща ти Уахид бей..моите съболезнования.
Мъж 2: Деца, позволете ми да ви запозная с вашия брат Атеш.
Сестра 1: Брат ни? Това е нашият брат?
Мъж 2: Да, твоите братя и сестри.
Мерием: Лейла, това е грешно.. това не е правилно.. колко години минаха.. не знаем какво ще се случи.
Лейля: Мерием защо започнах тази работа? Може би сте забравили?
Среща на борда: Вие ще бъдете настойник на децата и ръководител на борда в продължение на три месеца.
Всички: какво какво какво?
Лейля: Те тръгнаха ли си?
Атеш: Не, те все още гледат.
Мерием: Аллах момичето го няма..наистина наистина го няма.
Лейля: Би ли ми помогнал да се грижа?
Атеш: По-забавно е да те гледам.
Атеш: Ще кажа нещо..от кого се криеш?

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 00:11 от Dilemi

# 448
Здравейте, прекрасни !😊🌷❤️

Честит празник , Петровден ! На всички именници в темата да им е живо и здраво името и да им носи  здраве, късмет и успехи!
Мики❤️, честита да си ! Бъди здрава , успешна и много щастлива ! Благодаря от сърце за труда и усилията , който полагаш като наша домакиня ! Желая ти безброй вълшебни мигове и поводи за радост!Весел празник и наздраве!🍸

Flowers Hibiscus" Всичко, което кара един човек да се чувства добре е правилно , независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно."
След успешните изяви на Ханде Ерчел в реклами като модел е време за почивка .Видяхме я в целия и блясък и в Кан, и в рекламата за Nokturne ,  Magnum , на  светски събития ..... Не престава да ме изненадва приятно със стил, елегантност, чар , магнетизъм, красота , изящество....Да , както някои момичета отбелязаха в темата " Господ е бил много щедър към нея....".

Лято е...Време за разходки, почивка, забавление , пътуване........

Разбира се септември очакваме новия проект на Ханде Ерчел с Бурак Дениз "Двама непознати". Те са си партнирали в друг сериал "Любовта не разбира от думи" .

От тогава мина доста време , но все пак се познават и предполагам , че съвместната им работа в новия им проект ще върви с лекота. Ханде даде интервю и изрази личното си мнение и задоволство от  работата им с колегата. Силно се надявам в  новият сериал Ханде да успее да се превъплъти успешно  в ролята си на прокурор Лейля. Макар да чета в социалните мрежи коментари , че Ханде особено в последно време се изявява повече като модел и не могат да си я представят да изиграе такава сериозна роля като прокурор  , дано тя да опровергае тези нагласи и да покаже , че има талант и като актриса. Да и пожелаем успех наесен !

Flowers Hibiscus Дълго време мина от последния  много успешен сериал   на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в " Почукай на вратата ми" и оттогава чакаме новите им изяви....Очакваме и нов фраг тази вечер от новия проект на Керем  и Хафсанур " Ако силно обичаш " ....Партньорката му е млада , предполагам силно амбицирана да успее да си партнира успешно с талантливия актьор. Не се съмнявам , че Керем ще ни покаже  колко е даровит и способен .В новия сериал предполагам ще има от всичко по нещо - и любов , и романтика , и забавни, комедийни моменти, шеги, и елементи на измама, надлъгване, и търсене на мястото в живота на героите им - кои са те , какво искат; Лейля ще търси и биологичните си родители , а Атеш ще се грижи за по -малките полубрат и полусестра, предполагам в хода на действието ще изплуват и семейни тайни и истории...Дано сценарият на новия проект е интересен и стойностен , за да прикове вниманието на зрителите и да не издиша....Нека пожелаем успех на Керем в новия проект , който почти чука на вратата...

Имаше коментари, че Хафса е несигурна и неубедителна....Според мен е рано още да се твърди , нека има шанс да се докаже, ако трябва да превъзмогне и  това , че несъмнено ще я сравняват с Ханде Ерчел , а може би и с други партньорки на Керем Бюрсин.Предполагам, че Керем ще и помага и подкрепя , знаем , че любимецът ни е кавалер . Той е забавен , с чувство за хумор и надявам се  ще я предразположи.

Има и друг момент, че новият сериал " Ако силно обичаш" ще влезе в пряка конкуренция с новите летни сериали. Някои от тях започнаха, други също ще започнат до дни. Някои от тях:
" Моето прекрасно семейство", " Който сам падне , не плаче ", " Няма да те дам на никого","  и т.н.Ще се следят пак рейтинги , класации... Керем ми изглежда в последно време свеж , подмладен , в добра форма. Успех !

Линде❤️ приятна почивка ! Желая ти да си починеш добре и да имаш незабравими летни спомени !

Гали❤️ честита годишнина ! С пожелание за още дълги години в любов , хармония и разбирателство !

Дилеми❤️, не спирай да ни поднасяш толкова мили спомени, които ни събраха!

Сърдечно благодаря на всички момичета❤️ в темата , че не преставате да "жужите" , да носите последните новини , информация , снимки, клипчета за двамата ни любимци ! ЗА ВАС,  момичета !

Лека нощ и доскоро !❤️

P.S. Не разбрах дали  ще се превежда на български език новият сериал " Ако обичаш силно " ? Или пак ще се гледа с английски, руски субтитри?

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 00:58 от akvamarin007

# 449
Сними Hug
Марги, остави ги Ханде и Керем, няма да се отказваш от нас! Утре може да се наложи да помагаш пак с темите. Ако със стартирането на новия сериал започнат да се изписват скорострелно. Joy
Аквамарин, каква приятна изненада. Kissing Heart

И на испански излезе фрагманчето, няма да слагам превод, защото се припокрива с този на Дилеми. Hug
Значи така.. Атеш ще се окаже обвързан за 3 месеца. Дечицата са много сладки, особено малкото момиченце омацано със сладолед. Heart Eyes Разбирам , че е прекъснал връзка с баща си, но явно изобщо не е знаел , че има братя и сестри. Те също май не са знаели за него, всички са много изненадани.
Виждаме, че Лейля се крие от някого, първо в асансьора, после в басейна, предполагам, че се крие от измамения младоженец, който вероятно е разбрал, че е измамен. Grinning
Не мога и аз да не отбележа, че Керем изглежда много добре с тази прическа и този стайлинг. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт