💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Flowers Herb Прекрасна, без грим и прическа... време за релакс! И любов ...!

Да не я мислят..., "експертите по актьорско майсторство"!?!
Керем, как му пасва тази марка BMW ... баварец за баровец! Напълно в негов стил небрежен, дори нехаен ... впечатляващ!

Ей, туй погледче е запазената му мярка, като баварец!

Гали, със закъснение - хармония, радости и всички благини!

# 466
Нали не се дразните, че е по бански? Лято е... Satisfied

midnight__sun, аз й се дразня .... много. Депресира ме. Можеше да ми спести тези снимки. Сега се чудя как да покрия огледалото в коридора, за да не се виждам като минавм покрай него. 😉

Mikipoli, за всеки случай снощи сложих вино да се охлажда. Надявах си Ханде да проиграе любимия на рулетка в Монте Карло, че да не се надяваме на мама Арзу да се намесва, но ... 🤣

☀️⛱️ Май слънцето ме е напекло малко повечко 🙈.

Прекрасен ден, момичета! 🌻

# 467

Италианското посолство излезе голям фен на Ханде 😉 последно време нямат пропуск 😀

Керем 🦁 - Атеш 🔥

# 468
Сними , развесели ме , все така да те напича слънцето. Grinning

Нещо любопитно от туитър:
Хафсанур Санджактутан започна да тренира карате като дете, защото едно момче взе топка от нея и я блъсна, а тя не можела да се защити. Оттогава тя си обещала, че никой не може да я обиди. Има черен колан по карате и е шампион.

# 469
Нова снимка от Nocturne

# 470
Засега "в рая" цари идилия 😜

Хакан много хилав ми се струва, няма да е зле да тръгне на фитнес ..

# 471
Навсякъде папараци ей. Satisfied
Тина, тя Ханде ще го стопи. След парите ще му вземе и душата. Satisfied

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/handenin-ask-tatili- … as-dolas-42291792

# 472

Не знам колко ще издържи на напрежението.  Прави се, че той е човекът, но май за първи път официалната му приятелка е по- популярна от него, а това скоро ще го изнерви. Тези постиянни снимки с фенове 😀 Той от малък ще е свикнал да е в центъра на вниманието. ( мое мнение) 😉

# 473

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/handenin-ask-tatili- … as-dolas-42291792

midnight__sun, кои пари ще му вземе? Той нали е на джобни от мама и тате. А и душа едва ли има. При толкова мадами, малоленти, непълнолетни, непризнати деца, откъде да има и душа. Ханде изглежда се е прецакала отвсякъде. 🦧

# 474
Скрит текст:

midnight__sun, кои пари ще му вземе? Той нали е на джобни от мама и тате. А и душа едва ли има. При толкова мадами, малоленти, непълнолетни, непризнати деца, откъде да има и душа. Ханде изглежда се е прецакала отвсякъде. 🦧
Така ли излиза накрая?

Нищо де, ще следим развоя на събитията. И в хубаво, и в лошо... Satisfied

# 475
Така и така сме почнали ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 476
Като гледам снимките, май Ханде е много влюбена, а Хакан не показва такива чувства.Много е сдържан🤔

# 477
Може просто такъв да му е типажът 😀
Като гледам снимките, май Ханде е много влюбена, а Хакан не показва такива чувства.Много е сдържан🤔

# 478
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Няколко думи за 43 епизод. Sunglasses
Според мен един от най-силните и емоционални епизоди на  Sen Çal Kapımı. Обяснението на Еда защо не е казала на Серкан за Кираз, отказът на Серкан да бъде истински баща, без обаче да обяснява причините за това си решение, вопълът на Еда при научаване на намеренията му: "Какво стана с нас? Кой си ти? Защо застана отново пред мен? ", невероятната изповед - обяснение на Серкан за мотивите, които стоят зад неговите решение, която аз намирам за най-вълнуващото, искрено и разтърсващо обяснение в любов...
Търсенето на Кираз и вълненията и чувствата, които предизвикват думите й на Серкан. И още ...и още...Винаги се вълнувам и разчувствам, когато гледам този епизод. Надявам се и на вас да ви хареса. Flowers Herb

Спомените отново са в две части, и аз пак имам нужда от вашата подкрепа. Satisfied

Благодарности на Марги за гифчетата.Flowers Tulip

На 30.06.2021г е излъчен 43 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг #iyikidoğdunkızım  Честит рожден ден, дъще!  

Не можах да ти кажа...

Еда: Серкан... Детето, чиято е тази обувка... Онова прекрасно момиченце, онова сладко дете...
Аз съм й майка. А ти си й баща.

Рзбрах за това в Италия. Тоест, там се потвърди. Ти не искаше. Каза, че не искаш. Каза, че не искаш да ме виждаш. Аз не можах. Не можах да ти кажа. Серкан? Нищо ли няма да кажеш?

Енгин: Звъня, звъня, не се вдига телефона.
Айдан: Къде е той?
Енгин: Не, това момче се е появило на света, за да ме подлуди. Серкан?

Айдан: А! Серкан, къде беше? Серкан, тебе търсим. Спри се, Серкан.
Енгин: Серкан, къде ходиш? Серкан. Какво става?
Айдан: Ще полудея. Наистина ще полудея. Докарали са сина ми до...
Енгин: Серкан, отвори вратата. Серкан! Ах, Боже мой!

Енгин: Серкан, изслушай ме, братле. Накъде тръгна?
Айдан: Ще потърся сметка на семейството на тази цветарка.
Енгин: Няма смисъл толкова да се ядосвате.
Айдан: Как така? Само погледни, взе и си тръгна.

Енгин: Еда?
Айдан: Еда, може ли да спреш? Толкова години сте крили внучката ми от мен, но вече знам всичко. Ще разкажа всичко на Серкан, не можеш да криеш това от него.

Енгин: Г-жо Айдан, дайте да се успокоим.
Еда: И без това му разказах преди малко.
Айдан: Разказала ли му е?
Еда: Серкан, къде си? Вдигни си вече телефона.

....да поговорим.

Еда: Серкан. Знам, че си вътре. Ще отвориш ли вратата? Серкан, моля те. Искам да поговорим. Ще отвориш ли?
Серкан: Еда, можеш ли да си тръгнеш?
Еда: Не мога. Не мога, защото трябва да поговорим. Виж, моля те. Моля те, отвори вратата. Хайде. Нека поговорим лице в лице. Серкан, на теб говоря. Добре, ако се наложи, ще чакам тук до сутринта. Тук съм, докато не отвориш вратата.

Много исках да ти кажа. Дори един път дойдох при теб, но се върнах. Обадих ти се, когато бях в Италия, помниш ли? Наясно съм, че си ми ядосан. Наясно съм, и че ме обвиняваш. И си прав. Но много исках детето си. Много исках да има част от теб и да живее с мен. Много се страхувах, че няма да искаш. Страхувах се от такава възможност. Какво да направя? Много се страхувах. Хайде, отвори тази врата, да поговорим.

Моля те, Серкан. Отвори тази врата и да поговорим. Добре, ти си знаеш. Колкото голям инат си ти, аз съм по-голям. До сутринта ще стоя тук, няма да си тръгна. Тук съм, докато не отвориш тази врата. Ако се наложи, ще спя тук. Серкан, моля те.

Серкан: И така, Еда. Казвай, каквото искаше да кажеш. Нека да поговорим.

Еда: Да родя Кираз, беше много голямо решение за мен. Но никога не съм съжалявала за това решение. Единственото, за което съжалявам, че не можах да ти кажа. Но ти ме изхвърли от живота си толкова грубо, когато се разделихме. Не можех да кажа. Знам, че направих грешка. Трябваше да се каже в самото начало. Но не можах да кажа. Серкан, моля те кажи нещо. Не мълчи. Викай, карай се, кажи нещо. Моля те.

Серкан: Еда, няма ситуация, в която де се крещи. Мислих много снощи. Права си. Ако бях на твое място, щях да направя същото.
Еда: Ти сериозно ли?
Серкан: Ако беше дошла при мен и казала, че си бременна, най-вероятно щях да поискам да направиш аборт. Тогава нямаше да я има Кираз. Този Бурак... Тя го нарича баща.
Еда: Нарича го „Буба“. Съкращение за Бурак Балджин.

Серкан: Какво каза на Кираз? Каза, че баща й е мъртъв ли?
Еда: Казах, че е космонавт.
Серкан: Космонавт? Значи Кираз не измисля всичко това? Творчески.
Еда: Какво трябваше да направя? Израстнах без родители, знаеш. Но устоях на крака, благодарение на тяхната любов. Знам и ти какво си преживял като дете. Последствията от това, че баща ти не те е искал, все  още се отразяват. Трябваше да кажа на дъщеря си, че има баща, на когото не му е нужна ли? Какво трябваше да кажа? Казах, че е космонавт. Поне да стане щастливо дете. Какво мислиш?

Серкан: Еда, не мога да разбера всичко това за миг. Нуждая се от малко време. Трябва ми малко време, за да обмисля следващите ми стъпки.
Еда: Добре.
Серкан: Ще бъде добре, ако остана малко сам.
Еда: Добре. Разбирам. Прав си.

Виж. Тук има снимки и видео на Кираз. Ще ги оставя тук, ако поискаш да видиш, как е раснала.

„Какво стана с нас? Къде си? Кой си ти? Защо отново застана пред мен?“

Серкан: Еда. Не съм готов да бъда баща. Не ми е лесно за говоря. Не е лесно да го чуеш, но... Не мога да ви го причиня с Кираз. Не го заслужавате.

Не мога, тоест... Да я накарам да преживее това, което преживях с баща ми. Тоест, несправедливо е към нея. Тя... Нуждае се от някой, който ще се грижи добре за нея. Аз не съм този.

Еда: Заслужава всичко най-добро, Серкан.
Серкан: Виж, материално, от каквото и да се нуждаете, винаги ще съм тук.

Еда: Какво означава материално? Какво означава материално? Кога Кираз се е нуждаела от неща материално?
Серкан: Права си. Не говоря за това. Знаеш, какво имам пред вид. Ако имате нужда от нещо, материално и подкрепа...

Еда: Кираз не се нуждае от подкрепа, не разбираш ли? Не разбираш ли? Не се нуждае от подкрепа. Има куп хора, които я подкрепят. Има леля ми, Мело, Бурак, Керим. Ако ги нямаше тях, и аз нямаше да мога.
Серкан: И така до днес е преживяла много трудни неща...Не знам какво за кажа.

Еда: Толкова е прекрасно, че е тежко. Да бъдеш майка на Кираз е толкова красиво чувство. Да плачеш, когато тя плаче. Да я държиш за ръката, когато се страхува. Всеки ден да вдишваш аромата й. Ще дам целият свят за една нейна усмивка. Или ще го запаля, заради тъгата й. Майчинството е такова нещо.

Серкан: Точно заради това те разбирам. Когато каза, че не можем да бъдем заедно...
Еда: Мислиш, че Кираз е преградата между нас? Дъщеря ми може ли да е пречка между нас? Мислеше, че ще скоча на врата ти, ако не беше Кираз? Какво мислиш? Знаеш ли каква е нашата преграда? Ти си нашата преграда. Твоите резки граници. Тези постоянни...

Серкан: Еда, несправедлива си. Когато бяхме заедно, изтрих всички тези червени граници...
Еда: Да, после пак ги сложи. Върна се към фабричните настройки. Едно към едно. Всичко е едно и също. Нищо не се е променило.Какво стана с нас? Какво стана с нас? Къде си? Кой си ти? Защо отново застана пред мен?

Серкан: Наистина, ако можех, щях да върна времето назад. Защото, след като излезе от моя живот, загубих всичко. Ти беше всичко за мен.
Еда: Няма ме само мен. Има ни с Кираз. Ако приемеш, ще приемеш и двама ни. Ако не го направиш, ще загубиш и двете ни. С години измъчвах себе си. От години се измъчвах, че не ти казах, че съм я отгледала без баща. Какво щеше да стане, ако не бях казала? Оказа се, че нищо няма да се промени. Напразно измъчвах съвестта си.

Тази работа няма да приключи с това.

Еда: Серкан каза, че не иска да бъде баща на Кираз .
Айфер: Казах ви.

Айдан: Какъв е този кошмар? Как така „Няма да стана баща на детето си“? Какво означава това?
Серкан: Мамо, разбира се, че ще бъда баща. Но ще бъда материален баща.

Айфер: Сякаш е задължение. Не ни трябват парите му. Ясно?
Мело: Изобщо. Детето не се нужда от портфейл. Нуждае се от баща. От баща.

Серкан: Не мисля така. Мисля, че Кираз е достатъчно щастлива без баща.
Енгин: Не говори глупости, братко. Кое дете не иска баща?

Еда: Не искам. Нека бъде далеч от живота ни. Ще отгледаме дъщеря ми по същия начина, както и до днес.
Мело: Разбира се, не си сама. Има ме мен, леля Мело, има и друга леля.

Айдан: А с баба му? Какво ще стане с баба му? Виж, станах баба толкова млада. Може да не искаш детето си, но аз искам внучката си. Точно така.

Айфер: Толкова съм щастлива, че няма да я видя с този дявол Айдан, нали?
Енгин: Не съм много сигурен в това. Тази работа няма да приключи с това. Ще видиш.

Еда и Серкан: За мен това приключи. Не искам да чувам нищо друго.

И врата, за да излезеш,  когато си разстроен...

Серкан: Сега, съжалявам, че те разстроих. Надявам се да ми простиш.

Кираз: Това са просто обувки. Дете ли си? Да не си разстроен малко?

Серкан: Да, малко.
Кираз: И на мен ми се случва. Виж сега.

Това ли е в главата ти?
Серкан: През повечето време в главата ми е така. Наричаме го порочен кръг.

Кираз: Виж сега. Когато това се случи, рисувам врата.

Хоп! Излизам през тази врата. Направи го и ти.

Серкан: Това е може би най-добрият съвет в живота ми.

Кираз: Започвам да те харесвам, Серкан Болат.

Серкан: Ще се обадя на Енгин. Ще се обадя на Енгин...Защото имаме работа с него. Енгин, къде си? Енгин, трябва да работим. Можеш ли да дойдеш? Добре.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт