💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 526
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/i/status/1675259652575993856
Мики вече писа за тази инициатива на испанския фен клуб Kerem Bürsin Spain:

"Показваме героите на Керем Бюрсин на Таймс Скуеър специално за 10-годишнината от кариерата му в Турция.
Честита нова година, изпълнена с успехи! @KeremBursin"

Ползването на съдържание от twitter продължава да бъде много ограничено и силно затруднено. Open Mouth 
но...ще запазим спокойствие и ще бъдем позитивни! Satisfied
https://boulevardbulgaria.bg/articles/twitter-vavedi-dnevna-doza … chetat-v-mrezhata
Скрит текст:
След като по-рано днес от Twitter обявиха, че съдържанието на мрежата ще бъде достъпно само за регистрирани потребители, последва нова изненада - лично Илън Мъск съобщи, че верифицираните (т.е. платените) акаунти ще могат да четат до 6000 публикации на ден. Тези, които нямат "синя чавка" - до 600 туита на ден, а новодошлите в мрежата - до 300 на ден.
Според Мъск това се налага, за да се спрат манипулации, свързани с извличане на данни.
Мярката е временна, като в следващ туит Мъск коментира, че скоро това съотношение ще стане 8000/800/400. До нея се стигна, след като тази сутрин потребители сигнализираха, че мрежата е паднала в САЩ .
По-ранната новина от днешния ден, която се отнася за достъпа до социалната мрежа, означава, че ако ви пратят линк към публикация в Twitter, а вие нямате профил, за да я прочетете, ще трябва да се регистрирате. Като го направите обаче ще виждате едва 300 туита на ден, защото ще сте нов.
Честа практика е медиите да вграждат публикации от социалните мрежи, когато става дума за снимки и видеа с чужди авторски права или тип генерирано от потребителите съдържание.
В последните няколко месеца Илън Мъск направи поредица от изненадващи промени в мрежата, като например да продава сините отметки, които преди това се даваха само на популярни личности.
През март Twitter започна да таксува достъпа до своя интерфейс за програмиране на приложения или API.

Лек ден ви желая! Grinning

# 527
Здравейте, 🌞
Един от шефовете на MF YAPIM е лайкнал последния пост на Ханде.

Явно все още има надежда проектът "Русалка" да се случи. 😀
Нова папарашка снимка на Ханде и Хакан

и от сета на "Ако обичаш силно"

Хубав ден на всички!

# 528
Инфо:
Днес от 16 часа бг. време ще има хаштаг, с който ще се отпразнува 10 години от началото на кариерата на Керем Бюрсин. ( Тъкмо ще видим как е с новите правила на Мъск)

Blue Heart

Gift Heart
https://www.youtube.com/watch?v=mT89GnTvxFo

Simple Smile
"Актрисата Хафсанур Санкактутан, която даде живот на Лейла, която никога не е познавала истинското си семейство и чиято най-голяма мечта е да ги намери, обясни основната причина, поради която героят я е привлякъл: Той е измамник, но има причина да избере тази работа. Така че много ме развълнува.“ За Лейла, която смята, че е важно да имаш корени в хората и която изневерява с група, която прилича на семейството й за тази кауза, младата актриса каза: „След като публиката научи истинската история на Лейла, те ще започнат да се влюбват нея с течение на времето. Той дори ще го притежава."

# 529
Жалко, че така и не го пуснаха в българския ефир.

# 530
Здравейте Animal Bee

Да, жалко, че така и не пуснаха "В очакване на слънцето", на мен ми хареса много.

Излезе цялото интервю с Керем и Хафсанур, където тя се шегуваше за обиците. Grinning
Част 1
https://twitter.com/AtesOnFire/status/1675403354070036481
Част 2
https://twitter.com/AtesOnFire/status/1675403358872502273
Щом излезе превод, ще го кача.

Виждате ли постовете в туитър, когато ви ги пускам като линкове?

# 531
Керем в Туитър:

Gift Heart

П.С.
Мики, при мен се отварят Wink

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 12:17 от mi_si

# 532
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, отварят се видеата, но имайте предвид, че превишите ли четенето на 800 туита, ще ви спрат до утре. Не е приятно така да си ограничен. Satisfied

Нови снимки от първи епизод

Четири дни до началото

# 533
На мен не ми се отварят, сигурно съм превишила дневния лимит..
Дано Мъск махне тази глупост с ограниченията

# 534
  • София
Мики, при мен не се отварят - зарежда се адреса и отдолу има надпис:
Something went wrong. Try reloading. ... и нищо не се получава. Rolling Eyes

Тина, вероятно има и друга причина. Аз със сигурност не съм превишила лимита, но нито следвам някого, нито пък мен някой ме следва. Не туитвам, не лайквам, не ретуитвам,  не реплайвам, досега само разглеждам и чета. Сигурно и това има значение.  Thinking  Ще го разгадаем, но ще мине време. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мъск няма да махне ограниченията, ако няма масово закриване на акаунти и драстичен спад на трафика в приложението. По-вероятно е да направят услугата платена. Smirk

Но празно място в света няма - четох, че през юли Instagram пробно ще пусне приложение, подобно на Twitter.Satisfied
Скрит текст:
От месеци Instagram тайно разработва ново приложение, подобно на Twitter, и се готви да го пусне още това лято, съобщава Bloomberg.

Проектът е бил представен на секретни срещи с избрани лица от Мета - компанията майка на социалната мрежа. В центъра на новата апликация са текстовите съобщения и разговори, като според предварителна информация потребителите ще могат да публикуват текст до 500 символа, както и изображения и снимки.

Изтекли скрийншоти на предполагаемото предстоящо приложение показват, че потребителския интерфейс е подобен на този на Twitter. То ще бъде отделно от Instagram, въпреки че потребителите ще могат да прехвърлят списъка си със следвани акаунти през платформите.
Това ще е oпит на Meta да се опита да привлече бивши потребители на Twitter, които напуснаха социалната мрежа след промените, въведени от Илон Мъск.

Още през март изданието "Money Control" за първи път съобщи, че компанията на Марк Зукърбъг проучва възможността за създаване на социална мрежа за текстови актуализации, която да се конкурира с тази на Мъск. Много потребители в момента търсят алтернатива на Twitter, откакто милиардерът пое управлението през октомври 2022 г. и започна да прави значителни промени в платформата, включително промени в алгоритъма и въвеждането на такса за верифицирани профили.

Неотдавнашно проучване на Pew Research Center установява, че макар хората все още да влизат в Twitter, най-активните потребители на платформата публикуват с около 25% по-малко след придобиването на Мъск.

https://boulevardbulgaria.bg/articles/instagram-podgotvya-novo-p … kurent-na-twitter

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 13:01 от Dilemi

# 535

Нещо забавно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
Мики, отварят ми се линковете от Туитър, от привилегированите съм явно 😂

Значи днес се навършват 10 години от първата главна роля на Керем в турски сериал Nature Sunny

"В очакване на слънцето" е римейк на корейския "Boys Over Flowers". Не съм гледала никой от тях и се чудя дали да не поправя тази грешка.🤪

Здравейте 😘

# 537
# 538
Скрит текст:
Мики, отварят ми се линковете от Туитър, от привилегированите съм явно 😂

Значи днес се навършват 10 години от първата главна роля на Керем в турски сериал Nature Sunny

"В очакване на слънцето" е римейк на корейския "Boys Over Flowers". Не съм гледала никой от тях и се чудя дали да не поправя тази грешка.🤪

Здравейте 😘
Марги
Скрит текст:
Това е една от малкото корейски драми, които съм гледала. Като ученичка още и много ми хареса. И Мин Хо ми стана голям фаворит тогава и изгледах още два сериала с него. Бях чела, че "В очакване на слънцето" е по римейк, но искам да те поправя, че оригинала е японски от 2005 година (и него гледах впоследствие), но корейската е къде, къде по-добра.

https://www.imdb.com/title/tt0489597/

Сега на тези ми години, такива тинейджърски сериали не са по моя вкус. Satisfied
Готова съм за корейската ви тема, но са ми малко сериалите, а вие вече дръпнахте много напред. Пък не искам Мики да ми прави проблеми, ако взема да залитна. Satisfied

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 13:58 от midnight__sun

# 539
Щом туитър не се отваря при всички, търсим информацията в инстаграм. Grinning
Интервюто с Хафса и Керем с руски суб
https://www.instagram.com/reel/CuMNfYFAsfh/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ето и автоматичния превод под клипа

Общи условия

Активация на акаунт