💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тина, и аз имам проблем, от около час, час и нещо. Mask  И в bg-mamma бавно ми работи функцията за зареждане на снимки и гифчета. Rolling Eyes

# 511
Дилеми, благодаря ти за бързата реакция ⚘
Тина, и аз имам проблем, от около час, час и нещо. Mask  И в bg-mamma бавно ми работи функцията за зареждане на снимки и гифчета. Rolling Eyes

# 512
Аз сега се прибирам и при мен туитър работи чудесно. Навън с мобилния интернет трудно зарежда по принцип , ако имало някакъв бъг, не съм разбрала. Joy

Актрисата Лара Аслан , която ще е в ролята на сестра на Атеш, днес има рожден ден.
Поздравили са я на сета.
https://twitter.com/oxegemins/status/1675157907606732801

Нова снимка с Хафсанур и актрисата Ozden Salman

Публикация от същата актриса в инстаграм

Ще е в ролята на Julide Arcali. Може би ще е мащеха на Атеш? Или всъщност другата сестра, нали се говореше, че ще има брат/сестра, освен 3мата полубратя и сестри. Голямо семейство. Grinning

# 513
  • София
Днес, на сета. Вижда се колата на Атеш Grinning

Мики, Flowers Hibiscus

# 514
ох,докато свикна кой е Атеш?!?
Голямо чудене падна:laughing:RelaxedWink

# 515
Нищо не ми зарежда на мен. Изписва ми или "Нещо се обърка" или "За съжаление, ограничихме скоростта на действията ти. Изчакай малко и опитай отново".

Скрит текст:
Илон Мъск обяви, че са пуснали ново приложение.

- Потвърдените акаунти ще могат да четат до 6000 туита на ден.
- Непроверените акаунти ще могат да четат до 600 туита на ден.
- Новите непроверени акаунти ще могат да четат 300 туита на ден.

Купи Туитър и изперка съвсем. Animal Hear No Evil

Ханкер ми взеха, сега и Туитър. Satisfied

Ново от Ханде

https://www.instagram.com/p/CuKeHA0tap0/

# 516
  • София
Слънчице и при мен е така, но при пробите открих, че се зареждат лайковете/харесванията. Така че пак може да се разбере какво се случва! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Но по принцип с монополите е така,
Скрит текст:
докато "зарибят" публиката са щедри и толерантни, след това стягат примката и правят каквото им скимне, т.е. което и каквото им генерира приходи. Mask И ти трябва да решиш, дали можеш да живееш без тяхната услуга.  Rolling Eyes Или ще им плащаш. Smirk Междувременно ще се появи друга платформа с подобни услуги, приятелски настроена, щедра и толерантна ... и .... така светът се развива. Grinning

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 21:23 от Dilemi

# 517
На мен все още нищо не ми зарежда. Мъск дойде и Туитър не е това, което беше.
Само това ми излиза в момента

Лакомията за пари, разваля всичко ..

# 518
Ново от Ханде:

Gift Heart

# 519
Така  без Туитър е доста странно, дано утре нещата се нормализират 😀
Кукличка

# 520
Добра съботна вечер, момичета! И морски поздрави от Балчик Simple Smile))
Със сигурност доста голяма част от вас са изгубили интерес, особено тези, които следите тези двама красавци от самото начало на СЧК, тъй като аз се потопих в него едва изминалата зима. Още като влязох тук преди седмици(въпреки че ви чета отдавна) се зачудих дали не е по-добре темите за Ханде и Керем да се разделят, за да намалее напрежението, което се получава от време на време. И на нас ни е жал и мъчно за любовта, но дали изобщо тази любов е била толкова голяма и истинска, колкото в нашите очи? За да се разделят след не толкова много време заедно, най-вероятно според мен е имало голямо несходство в характерите, мечтите, възгледите… все пак не са хлапета… искрено се надявам да са щастливи, въпреки, че не ми изглеждат.
И малко страничен въпрос, извинявам се, ако е коментиран и пропуснат от мен: Ханде със силикон ли е? Сякаш така ми изглежда от последните и снимки с бански? 😳

# 521
Тина , май разбрах за какво говорите най-накрая. Joy Като отида на търсачката не ми зарежда, но аз по принцип рядко я ползвам, следя профили, които качват всичко актуално и то направо си ми излиза на стената, не търся по хаштаг. Така си спестявам и хейтърските постове, макар че и такива ми слага на стената, откакто Мъск се появи и тази секция "За теб", виждам и профили, от които не се интересувам. Confounded

Ха, колко е щедър хахах

Коко, отделна тема за Керем има отдавна. Тази тема беше създадена за хората, които продължават да харесват и двамата актьори СЛЕД раздялата им. Ако това за някого се е променило, избор има.

# 522
Coco, темите да разделени отдавна. Потърси и ще намериш тази на привърженичките на Керем. Тук сме останали почитателите и на двамата, независимо че не са заедно. Това не ни пречи да тъгуваме за красивата любовна история, която ни показаха.

# 523
Прелестна Ханде

Ето тоалета на Ханде

Момичета и аз имам проблем с туитър постоянно ми изписва:  "Нещо се обърка",  "За съжаление, ограничихме скоростта на действията ти. Изчакай малко и опитай отново". и не ми се зареждат повечето снимки а и когато се опитам да гледам снимки от друг акаунт е същото съобщение.
Знаете ли е това дали ще се оправи или вече така ще бъде занапред?

Елчин със Ситаре

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 00:48 от azisiq

# 524
От испанския фен клуб:
Показахме ролите на Керем Бюрсин на Таймс Скуеър , специално за 10тата годишнина от неговата кариера в Турция.
https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1675254694145318912
Много готино, дори и Атеш е включен. Sunglasses

Направили са и парично дарение

Общи условия

Активация на акаунт