💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Flowers Hibiscus

nrgmama Flowers Hibiscus
Мисля, че всички сме позагубили малко или много интерес. Не знам дали е основно заради разминаването им в личен план или по-скоро (поне при мен) заради липсата на проекти. Това са две години без нищо ново предложено от тях, съвсем нормално е да ни спадне интереса и да се преориентираме към нещо друго за гледане и следене.

И на мен коментарите за половинките, в случая на Ханде хич не ми харесват. Разбирам, че не ни допада избраника, че не е цвете и така нататък, но не ми се иска така да се пише и се надявам, че повечето вече е изговорено и няма да сме като ощипани в темата всеки път щом ги снимат някъде. Animal See No Evil

Дисни+ не само се изтегли от турския пазар, но и премахна вече качените турски филми и сериали в платформата си. Излезе всичко много некоректно.

http://www.ranini.tv/haber/50678/1/disneyin-yerli-yapimlari-yurt … mdan-kaldiriliyor

Глобалното възстановяване на Disney+ започна да удря и нас.

Миналия месец обявихме новината, че платформата е започнала да произвежда цифрово съдържание . Много оригинални сериали, включително Willow, Big Shot и The Mysterious Benedict Society, бяха премахнати от свързаните с Disney платформи Hulu, Disney+ и Star+.

Поставяйки си целта да спести 1,5 милиарда долара от съдържание, Disney увеличи целта си, според изявление, направено до SEC, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ. Според изявлението, до края на второто тримесечие, т.е. Това означава, че идва втората вълна на извличане на съдържание.

Към новините на What's On Disney Plus Според доклада Disney, която вече премахна някои продукции в Латинска Америка, се очаква този път да премахне по-малко съдържание. Изглежда обаче, че местните продукции също бяха засегнати от втората вълна. Според новините сред продукциите, които Hulu ще премахне в края на този месец в САЩ, има и домашни проекти на Disney +. В допълнение, френската дигитална платформа Canal+ също показва, че Disney+ ще премахне някои продукции във Франция през уикенда, което показва, че изданието на съдържанието ще се разпространи в световен мащаб. Засега не е известно дали родните продукции ще останат в библиотеката в Турция.

Ето (местното) съдържание в списъка за премахване от Hulu и Disney+ в международните региони тази седмица:

Recep İvedik 7
Kral Şakir: Geri Dönüşüm
Ben Gri
Kaçış
Dünyayla Benim Aramda
Yılbaşı Gecesi
Bursa Bülbülü
Özür Dilerim

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 12:11 от midnight__sun

# 496
Ново от Ханде:

Остават 5 дни до началото:

# 497
Здравейте,
От пресата днес

🔥

Хубав ден на всички!

# 498
Нови на Ханде от стори на Nocturne.
Красива и прекрасна.

Като гледам Ханде на една от снимките направо се плаша от хлътналата й кожа до ребрата. Прекалено много е отслабнала.

И в профила на Ханде в истаграм.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 13:04 от azisiq

# 499
Ханде и Хакан този път са "хванати" в Монако

🦋

# 500
# 501
Страхотен е този постер! Sunglasses
Международно заглавие "If you love" - "Ако обичаш" Heart

# 502
# 503
Международното заглавие и постерът ми допадат много. Даже е по- добре от оригинала 😀

Ситуацията в момента 😜

# 504
  • София
Харесва ми новият постер от Madd Entertainment  Grinning

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 15:45 от Dilemi

# 505
Нова на Ханде от сторито й

# 506
Снимка от партито на Ay Yapım

Скрит текст:

Ново и от Ханде

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 18:27 от midnight__sun

# 507
Излезе нова снимка

# 508
Хубава новина за актьора изиграл ролята на Каан Карада в SCK Hug

Очаквам и от Башак подобна новина скоро. Heart Eyes

# 509
Дами, имате ли проблем с Туитър в момента?
Нещо не ми зарежда
И да не е спам 😀

Общи условия

Активация на акаунт