nrgmama

Мисля, че всички сме позагубили малко или много интерес. Не знам дали е основно заради разминаването им в личен план или по-скоро (поне при мен) заради липсата на проекти. Това са две години без нищо ново предложено от тях, съвсем нормално е да ни спадне интереса и да се преориентираме към нещо друго за гледане и следене.
И на мен коментарите за половинките, в случая на Ханде хич не ми харесват. Разбирам, че не ни допада избраника, че не е цвете и така нататък, но не ми се иска така да се пише и се надявам, че повечето вече е изговорено и няма да сме като ощипани в темата всеки път щом ги снимат някъде.

Дисни+ не само се изтегли от турския пазар, но и премахна вече качените турски филми и сериали в платформата си. Излезе всичко много некоректно.
http://www.ranini.tv/haber/50678/1/disneyin-yerli-yapimlari-yurt … mdan-kaldiriliyor
Глобалното възстановяване на Disney+ започна да удря и нас.
Миналия месец обявихме новината, че платформата е започнала да произвежда цифрово съдържание . Много оригинални сериали, включително Willow, Big Shot и The Mysterious Benedict Society, бяха премахнати от свързаните с Disney платформи Hulu, Disney+ и Star+.
Поставяйки си целта да спести 1,5 милиарда долара от съдържание, Disney увеличи целта си, според изявление, направено до SEC, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ. Според изявлението, до края на второто тримесечие, т.е. Това означава, че идва втората вълна на извличане на съдържание.
Към новините на What's On Disney Plus Според доклада Disney, която вече премахна някои продукции в Латинска Америка, се очаква този път да премахне по-малко съдържание. Изглежда обаче, че местните продукции също бяха засегнати от втората вълна. Според новините сред продукциите, които Hulu ще премахне в края на този месец в САЩ, има и домашни проекти на Disney +. В допълнение, френската дигитална платформа Canal+ също показва, че Disney+ ще премахне някои продукции във Франция през уикенда, което показва, че изданието на съдържанието ще се разпространи в световен мащаб. Засега не е известно дали родните продукции ще останат в библиотеката в Турция.
Ето (местното) съдържание в списъка за премахване от Hulu и Disney+ в международните региони тази седмица:
Recep İvedik 7
Kral Şakir: Geri Dönüşüm
Ben Gri
Kaçış
Dünyayla Benim Aramda
Yılbaşı Gecesi
Bursa Bülbülü
Özür Dilerim