💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Animal Bee

Хафса (на шега) предложи ново име, защото тя самата го обърка на сторито си в инстаграм, както и на туит. Joy Усети се и изтри сторито и туита после. Нищо де, има време да го запомни. Шегите и лиготиите започнаха. Grinning

Здравейте, 

Хубав и успешен ден на всички 🌞

Да уточня, че е фенски постер това. Потребителят беше писал: "10 минути с фотошоп". Страхотен е! Heart Eyes

Нова снимка Nature Fire

# 76
Да платят на човека и да откупят правата, по- хубав е от оригиналния .. 😎 поне на мен много повече ми харесва 😉

# 77
Здравейте! Flowers Hibiscus

И на мен този постер ми харесва много повече. Онзи ми идва обикновен и незапомнящ се. Да го сменят. 🤣

🔥

Хубав ден ви желая! ☀️

# 78
Добър ден момичета.
Ханде и Керем в таз седмичната класация. Отново са в челната десетка.

# 79
Рекламата на Ханде и в Ютуб Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=oFXE9Egt5Ew

Revolving Hearts Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Sparkling Heart

# 80
Дружки виртуални,днес черпя за РД
Пожелавам си само хубави емоции с Вас и прекрасни филми да изгледаме заедно
Наздраве!

# 81
Честита да си! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, щастие и много поводи за усмивки.
Хубав празник! Flowers Hibiscus

Nature Fire

# 82
ВАЛ, честит празник ⚘

🌞

# 83
ВАЛ, Честит Рожден Ден! Birthday

Желая ти много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover

Yellow Heart

# 84
  • София
Честит рожден ден Вал!
Пожелавам ти да си здрава и много щастлива.

Тези Керемови ръце са, като произведение на изкуството.
Една "Русалка" и един "Рамбо"...

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 15:08 от БлагаВест

# 85
  • София
Усмивката Вал, честит рожден ден! Birthday BalloonPeople Dancer
Желая ти хубаво настроение, щастие и късмет!

Феновете/почитателите съчиняват и създават новата си приказка Sunglasses Интересно е Satisfied

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 15:55 от Dilemi

# 86
Flowers Herb Здравейте!
Отвя конкуренцията! Срещу нея да тичкат не могат я стигна ... НЕДОСТИЖИМА ХАНДЕ!
Прекрасна млада жена! Всичко от последните ѝ събития искам да споделя, да повторя, да потретя... Sparkling Heart Огън, страст, женственост, красота!

Обожавана, обичана, ухажвана ...

Трудолюбива, развиваща се, умерена...
В областа на модата е в първата редица /недооценена в собствената си страна/. Ще ни изненада ли приятно и с израстване в областа на актьорството? Надявам се! Може...

ЧРД, ВАЛ! Birthday
Сбъдвай, мечтите си!

# 87
Честито на рожденничката! Sparkling HeartЗдраве, късмет и прекрасни мигове!

Мелиса Дьонгел, благодарна на Керем Бюрсин за подкрепата в най-трудният и момент!

Gift Heart

Flowers HibiscusМелиса Дьонгел призна, че по време на снимките на „Любовта е във въздуха“, Бюрсин се е превърнал в нейната най-голяма подкрепа
Flowers Four Leaf CloverАктьорът застана до нея, докато тя се сблъсква с правни проблеми с баща си и се бори за попечителството над сестра си.
Flowers Four Leaf Clover"Той беше в допълнение към моя партньор в снимките, моят по-голям брат. Обожавам го"
„Любовта е във въздуха“ беше страхотно семейство. Година и половина, която целият екип сподели на снимачната площадка, беше интензивна и беляза преди и след за всички. От актьорите до продуцентския екип, сценаристите, гримьорите, гардероб мениджърите... Химията и връзката между всички, които бяха част от проекта, преминаха през екрана и стигнаха до публиката, което превърна романтичната комедия с участието на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в един от най-големите успехи през последните години в Турция.

Flowers HibiscusСега, почти две години след края на снимките, Мелиса Дьонгел е тази, която разкри един неизвестен досега факт, който показва как е установена връзката между всички членове на това велико семейство и потвърждава човешките качества на Керем Бюрсин ... Той беше неговата голяма подкрепа в един от най-лошите му моменти в личен план, както можете да видите във видеото, което оглавява тази новина.

Flowers HibiscusМелиса Дьонгел, неузнаваема след радикалната си промяна на външния вид: актрисата от „Любовта е във въздуха“ вече не е блондинка
Мелиса Дьонгел от „Любовта е във въздуха“, замесена в уличен бой: видеото на нападението
Забавната среща между Керем Бюрсин и Мелиса Дьонгел, партньори в „Любовта е във въздуха“
Керем Бюрсин, брат на Мелиса Дьонгел
Flowers Four Leaf CloverЕмпатичен, привързан, подкрепящ, лоялен... Имаше много случаи, в които актьорът показваше, че е човек, ангажиран с подкрепата си за справедливи каузи и с това, че е до хората около него, когато имат нужда от него. И по време на снимките на "Любовта е във въздуха" той също го направи. Когато научи ужасната история на Melisa Dongël, която претърпя малтретиране от баща си и която се бореше за попечителството над по-малката си сестра, той стана един от най-големите й поддръжници и остана до нея, за да се опита да осигури нейното благополучие.

Revolving Hearts

Flowers HibiscusДве години след края на снимките, актрисата, която даде живот на Черен, неразделната приятелка на Еда, си спомни тези трудни моменти и похвали фигурата на Керем Бюрсин, на когото ще бъде вечно благодарна. Той беше много повече от партньор. Бюрсин беше до нея и хвана ръката й, когато беше изправена пред болезнен момент . "Имах проблеми със сестра ми. Всички са го виждали в интернет. Той беше с мен по това време, беше ми брат и ме подкрепяше всяка минута. Той беше освен моя партньор в снимките, по-големият ми брат. обожавам го", каза тя наскоро в интервю.
Хубава вечер! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 17:45 от didi54

# 88
  • София
Ханде е не само красива и много успешна в работата си. Тя е едно прекрасно, умно, земно и с добро сърце момиче.

# 89

Мъж мечта! Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover Cupid

Феновете са много наблюдателни!
Той носеше:
• Плетиво с къс ръкав Beymen Indigo Apag Collar;
• Тъмносини чино панталони Beymen Slim Fit Navy Blue Panama Textured;
• Автоматичен мъжки кожен часовник Rolex Cellini със син  циферблат

Общи условия

Активация на акаунт