💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Ураз също е харесал публикацията на Керем Wink

Хафса не скучае в Италия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 92
Ау... тук Хафсанур изобщо не ми харесва. С 2 години е по-малка от Афра, а изглежда дори по- голяма от Ханде. Какво прави това момиче, че се състарява така?
Девойчето май не отива на добре, явно в слуховете, че е пила хапчета и се е опитвала да си реже вените, ще излязат..,  че не са били само слухове и има истина в тях.
Дано издържи по време на сериала и не излага Керем..

# 93
И се връщаме на челните места в класациите Trophy

Gift Heart

# 94
Споко  tina, Керем си пада по този тип мадами, не го мислете, не напразно му се носи славата  на плейбой!
Ciao, bella! Изживяване на италианската лятна мечта в Сицилия! 🌞🌸🤍
Хавсанур разпуска! Sparkling Heart

Не го мислете той ще я укроти! Sparkling Heart
Спокойна нощ!

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 21:32 от didi54

# 95
Диди, като спомена плейбой, от българската преса днес:

# 96
Диди, като спомена плейбой, от българската преса днес:

И аз го прочетох в българските клюки!
Не ми говорете за Керем , знам си го!
Смятам, че партньорката много добре му пасва!
Няма как да не зареже новото си гадже , тръпката и интригата е с Хавсанур!

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 21:39 от didi54

# 97
Скрита лимонка е Керемчо 😉

# 98
  • София
Гюнфер е в Бодрум при Керем.

Хафса релаксира в Сицилия.

Време е и на Бамби за малко почивка, след толкова напрегнат и натоварен сезон.

А феновете на Ханде и Керем трябва да бъдем еднакво толерантни към нашите любимци и да проявяваме повече "респект" и към двамата. Те го заслужават. Личният им живот си е техен. Ханде снощи показа нагледно, какво означава думата "респект" към доскорошният си партньор.   

# 99
Гюнфер е в Бодрум при Керем.

Хафса релаксира в Сицилия.

Време е и на Бамби за малко почивка, след толкова напрегнат и натоварен сезон.

А феновете на Ханде и Керем трябва да бъдем еднакво толерантни към нашите любимци и да проявяваме повече "респект" и към двамата. Те го заслужават. Личният им живот си е техен. Ханде снощи показа нагледно, какво означава думата "респект" към доскорошният си партньор.  

Ханде, от толкова много "respect"  скочи в "рая" Сабанджъ.
Това, че с tina се майтапиме за Хафса и Керем е част от забавлението в групата!
Спокойна нощ! Flowers Four Leaf Clover

# 100
Под секрет да ви кажа, не съм много сигурна за "Сабанджъ". Скоро ще изкочи нещо. Вече наистина си мисля, че си е чист ПР.
Като чета и мненията на международните фенове има "нещо гнило" там. Ще се чуе скоро.
Хакан ми е много съмнителен 😉

# 101
Керем е лайканл новият пост в Инстаграм на Хафсанур Wink

Gift Heart

# 102
Керем не само е лайкнал, а е и коментирал

Спокойна вечер на всички!

# 103
"Човек познава себе си само в друг човек!"

Малко встрани от темата.

Скрит текст:
Направи ми впечатление Мелиса преди няколко дни на интервюто и до какво състояние се е докарала. Трудно детство е имало момичето, мъчно ми става като я гледам. Чудя се няма ли някой до нея, роднина, стабилни приятели да я подкрепят, да я спрат да прави глупости.
Красиво момиче, млада дама на 23 години. Толкова симпатична беше в сериала. Някъде по пътя се изгуби.

Естетична изповед от актрисата Мелиса Дьонгел: „Имам филъри на брадичката, бузата и устната си. Малко ботокс. Всъщност съм извън себе си.”

# 104
Честит рожден ден, Усмивка! Да си жива и здрава и усмивката да на слиза от лицето ти. Hug

Нося ви превод на интервюто с Ханде от вчера:
Скрит текст:
Ханде: Добре дошли, благодаря ви, че сте тук.
- На представянето сме, какво бихте искали да кажете?
Ханде: Бих искала да започна с това, че днес е нашето 10то рекламно представяне с Nocturne. За нас това се превърна повече като общо пътуване,  а не съдружие. За това ми е много приятно да бъде с Nocturne и да направим отново такова събитие. Днес сме тук да отпразнуваме лятото и нашият успех. За мен е много специален ден.
- Да, беше добро съдружие и работят с вас продължително време. Относно лятната колекция ,относно тоалетите, имате ли любим? Нещо, което можете да препоръчате?
Ханде:  Това е любимият ми тоалет, затова го облякох. Също има един комплект - изрязана горна част и черен панталон , той е сред любимите ми. Не мога да избера, харесва ми цялата колекция на Nocturne. Освен това това лято направихме различна колекция, за първи път. Добавихме бикини и бански. Затова това лято е много различно и специално за мен.
- Да, все едно какво ще облечете, ще бъдете в заглавията.
Ханде: Много благодаря.
- Да поговорим за концепцията на тази нощ
Ханде: Тук сме тази вечер с концепцията за лятно парти. Имахме много приятно заснемане в Дубай. Направихме тази концепция, за да можем днес да преживеем най -приятното и искрено състояние на лятото, момент от най-красивите истории. Мисля, че е оригинална идея. Чудесно се получи.
- Какви са общите черти между вас и марката?
Ханде: Бих казала, че и двете сме неспокойни. Много сме спокойни и енергични, когато е нужно да бъдем. Нашата най-обща черта е този баланс всъщност.
- Имате ли любим цвят или цветове за това лято?
Ханде: Много цветно лято е. Цветно лято е и за нашата колекция. Не мога да ви кажа конкретен цвят, но аз съм човек на бялото и черното, Nocturne вече знае това.
- Г-жо Ханде, как бихте описали общите ви характеристики с марката?
Ханде: Току-що отговорих на това. Нещо друго?
- Да, това питаме. Виждаме, че работите с тази марка, също виждаме другите ви работи. Какво правите с всички тези инвестиции, къде ги депозирате? На всички им е любопитно това.
Ханде: Боже, какъв въпрос.
- Лош въпрос ли е ?
Ханде: А хубав ли е ?
- Добре, да го прескочим.
Ханде: Благодаря.
- Какво ще правите от сега нататък?
Ханде: Записите на "Двама непознати" са към своя край, когато приключат, ще си взема малка ваканция. След това ще продължим отново. Такива са моите планове. Много благодаря, колко сте мили днес. (Бърза да благодари преди да почнат с неудобните въпроси 😆 )
-  Мисля, че до момента са се заснели 3 серии на "Двама непознати". Да попитаме за вашият партньор , как е вашата хармония, енергия с Бурак Дениз?
Ханде: Бурак е много специален човек за мен. Той е парньор , с който ми е много приятно да играя. Работили сме и  преди заедно. В тази работа и двамата виждаме , че сме се променили много , развили сме се много, пораснали сме, така че да играем заедно сега е много различно преживяване. По-зрели сме, щастлива съм да работя с него.
- Това относно актьорските умения ли е или относно характера?
Ханде: Относно всичко.
- Г-жо Ханде , беше денят на бащата вчера.
Ханде: Да, честит ден на бащата на всички бащи.
- Да, знаем , че обичате много майка си. (Това пък защо беше 😳)
Ханде: Имате ли други въпроси?
- Да, да питаме за племенницата ви.
Ханде: Всичко е наред, благодаря ви. Радвам се, че сте тук за това събитие. Благодаря ви.
- Да попитаме за плановете ви за почивка. С г-н Хакан ли ще почивате?
Ханде: Сега както казах , ще приключим снимките на "Двама непознати" , след това ще отидем на почивка , след това не знам.
- Всички питат за брак.
Ханде: Много благодаря. Снимки ли? Хайде. (Позира)
- Г-жо Ханде, говорейки за сериали. Какво мислите за Афра С.. (не мога да й изпиша фамилията 😆)
Ханде: Много е сладка/мила като актриса и човек.
- А г-жа Серенай ?
(Името на Керем се чува на заден фон и е зададено от друг репортер, преплитат се с въпроса за Серенай и според видеото , от което превеждам,  тя отговаря за Серенай. Гледа към репортера, който е задал този въпрос. )
Ханде: Тя също, тя е много ценна,много сладка. Много благодаря.

Още един страхотен фен постер на "Ако обичаш много". Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт