💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Flowers Hibiscus

Фокс стартира септември с три сериала. След слабия период тази пролет, есента се очертава да е по-интересна.

Hande Erçel ve BurakDeniz  "İki Yabancı"
Serkan Çayoğlu ve Ayça AyşinTuran "Yanık Ülke"
Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız "Ruhun Duymaz"

+ втори сезон на "Казвам се Фара" с Демет и Енгин

Премиерите тази седмица

Три дни

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 15:24 от midnight__sun

# 571
Нося ви превод на сторито с Керем и Хафсанур от вчера:
Скрит текст:
Х: Яде ли баквала?
К: Баклавата дойде ли?
Х: Да, пак ли не стигна до теб?
К: Какво?
Х: Пак ли не ти оставиха?
К: Ние работим тук, а ти чакаш там в твоя недвижим имот. 😆
Х: Да, наистина, вероятно са забравили, че си на сета, защото те нямаше 4-5 дни.
К: Работих.
Х: Съгласна съм с тях, караваната ти не беше на сета 5 дни.
К: Да попитаме Елиф , ако искаш?
Х: Елиф, кой работи повече?
К: Не, не, това мина вече, тя беше в Италия.
Х: 2 дни
К: Сега говорим за друго, яде ли баклава , Елиф? Ерджан, яде ли баклавата?
Ерджан: Не, тя дойде, дойде за теб, не съм ял.
Х: Ерджан, не спасявай Керем сега.
К: За мен е дошла? Изял си баклавата ми?
Ерджан: Не, има баклава в караваната ти. Записваш ли ме?
Х: Тъй като не беше на сет..
К: Яде ли баклава? (Пита друг човек от екипа)
- Не
К: Виждаш ли, никой не е ял, защото ние работим.

Слънце, сериалите на Айча и Бурджу за есента ли се очакват? Защо бях останала с впечатлението, че ще са летни, поне този на Бурджу? 🤔

# 572
Мики, така си мислех първоначално, но явно ги оставят за есента. Поне в Туитър това се върти като информация.

Топ 10 на IMDb тази седмица.

# 573
Известният журналист Ранини съобщава, че актьорите, които са подписали договор с цифровата платформа Disney Plus, вече имат право да се появяват в цифрови сериали на всяка платформа, но до изтичането на договора те могат да работят само с Fox TV на безплатна телевизия .

# 574
От туитъра на сериала

Слънце, благодаря, ти продължавай да следиш оперативната обстановка по новите сериали, аз не мога да им хвана края. Joy

# 575
Инфо:
Ето още веднъж официалните акаунти на сериала „Ако обичаш силно“
Инстаграм: https://instagram.com/yacokseversendizi
Туитър: https://twitter.com/yacokseversentv
Youtube: https://youtube.com/@YaCokSeversenResmi

Стори от малкия Атеш / Kuzey Çağlayan/ в Инстаграм Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
Скрит текст:
От туитъра на сериала

Слънце, благодаря, ти продължавай да следиш оперативната обстановка по новите сериали, аз не мога да им хвана края. Joy
Съфорумките ходят на море във Варна, Бургас, почиват си. Пият кафета на плажа. Други в Бодрум, а някои бяха в Истанбул по фестивали на лалетата. На мен кога ще ми пуснеш отпуската?

Атеш

От сета

Миси Satisfied

# 577
Дами, страхотни сте. ⚘
 Имате невероятно чувство за хумор. Може да оправите деня на всеки, а това е най- важното в днешно време 🌞🤗

# 578
Миси, много добър колаж. Joy

Слънце, пускам те веднага!
Скрит текст:
Идвай в Бургас, ще те разходя по плажа, ако е слънчево, ако пък е дъждовно, ще ти направя разходка с лодка по бургаските наводнени улици , после ще те черпя една пица, която вероятно гларус ще открадне от ръката ти, защото при най-хубавите пици винаги има гларуси. Joy Ще минем и през Мола после да си изхарчиш германската заплата, ще висиш само около 35 минути на опашка, за да си платиш. (Лудница е от туристи, съвсем сериозно не препоръчвам за посещение, аз ще го избягвам до септември. Joy) На много места в града има wi fi и зарядни станции за телефони, така че и темата няма да изоставяш. Grinning Може и да отскочим до Истанбул да направим една папарашка снимка на Ханде и Хакан, чувам , че скъпо се продавали. Joy Ей , ти почивка търсеше, аз пак работа ти намерих. Joy

Дами, страхотни сте. ⚘
 Имате невероятно чувство за хумор. Може да оправите деня на всеки, а това е най- важното в днешно време 🌞🤗
Както Дари каза преди време най-толерантните фенове на Ханде се събрахме в тази тема, шегуваме се с нея, без да става драма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 16:07 от mikipoli

# 579
Миси, много добър колаж. Joy

Слънце, пускам те веднага!
Скрит текст:
Идвай в Бургас, ще те разходя по плажа, ако е слънчево, ако пък е дъждовно, ще ти направя разходка с лодка по бургаските наводнени улици , после ще те черпя една пица, която вероятно гларус ще открадне от ръката ти, защото при най-хубавите пици винаги има гларуси. Joy Ще минем и през МОЛа после да си изхарчиш германската заплата, ще висиш само около 35 минути на опашка, за да си платиш. (Лудница е от туристи, съвсем сериозно не препоръчвам за посещение, аз ще го избягвам до септември. Joy) На много места в града има wi fi и зарядни станции за телефони, така че и темата няма да изоставяш. Grinning Може и да отскочим до Истанбул да направим една папарашка снимка на Ханде и Хакан, чувам , че скъпо се продавали. Joy Ей , ти почивка търсеше, аз пак работа ти намерих. Joy

Скрит текст:

Излезе ми друго предложение.

Ново от Ханде

https://www.instagram.com/p/CuPHVDkNw1o/

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 16:17 от midnight__sun

# 580
Нови на Ханде

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 16:19 от azisiq

# 581
Новата актриса май ще играе майката на Атеш, предполагам, че ще е някаква епизодична роля.

Все още в сайта на КаналД няма никаква информация за каста...

# 582
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Колко бързо минават дните!  Остават 3 дена до началото. Grinning
Интересно дали ще има включвания на екипа на живо преди излъчване на епизодите?

Част от малките партньори на Керем - минали, настоящи, бъдещи. Satisfied

# 583
Ханде и Хакан се последваха в Инстаграм

( това е добра новина, защото ще се разбере лесно, когато Ханде му бие шута 😎😉)
😉

# 584

Ех, с тези стройни крака на газела...
                       Последната снимка напомня тези преди една година време... Леко загатнато мъжко присъствие.. С единствената разлика, че  сега вече не е интересно... Ясно е кой е зад кадър... Друго си е да разпознаваш мистериозното и загадъчно присъствие на партньора на снимката по пръстенчета, символи, извивка на китката, формата на ухото и...... какво ли не щеш още... Wink

Общи условия

Активация на акаунт