Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на родителите от обучението в Британика?
Какви са цените за обучение в Британика и Берлиц?
Кой езиков център е по-подходящ за предучилищна възраст - Британика или Берлиц?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на родителите от обучението в Британика?
Много родители изразяват положителни впечатления от обучението в Британика, отбелязвайки, че децата им усвояват английския език много добре. Родителите споделят, че децата им са научили да четат и пишат на английски благодарение на методологията на обучение, която се основава на ситуационния подход. Системата е подходяща и за по-малки деца, което е важно за родителите, които търсят качествено обучение.
-
Какви са цените за обучение в Британика и Берлиц?
Цените в Британика варират в зависимост от нивото на обучение. За целогодишно обучение два пъти седмично по 2 часа, таксите са около 450 лв., плюс 80-100 лв. за учебници. За предучилищно ниво обучението е приблизително 300 лв. на година. В Berlitz цените са приблизително 200 лв. на ниво, с допълнителни разходи за учебници.
-
Кой езиков център е по-подходящ за предучилищна възраст - Британика или Берлиц?
Родителите имат различни мнения относно Британика и Берлиц. Някои смятат, че Berlitz предлага по-добра система поради дългогодишната си репутация, докато други предпочитат British Council заради по-подходящия за деца подход към обучението. Препоръчително е родителите да посетят учебните центрове, да разгледат съоръженията и да се срещнат с учителите, за да вземат информирано решение.
-
Каква е разликата в методите на обучение между Британика и Британския съвет?
-
Какви са предимствата на обучението в Аллианса?

, все си мисля, че "колкото повече, толкова повече".
, книжките били с герои на Дисни, пък и ми е удобно мястото. В Берлиц са с героите на улица Сезам, но още не съм звъняла.
единствено Хелен Дорон